עידכונים

NoOop

New member
עידכונים ../images/Emo13.gif

נתחיל באירוע שהיא הייתה בו.. Diesel xXx Rock & Roll Circus - October 11

NoOop

New member
2

יואו, אהבתי את החולצה :) זה חמוד כזה שזה שקוף. נכון שהיא יפה? :]

NoOop

New member
9

תגידו, היה פעם את התכנית הזאת של הבתים של המפורסמים אצל הבית של ליחנדזי? אףפעם לא ראיתי אותו..י ש תמונות של הבית שלה? :] איפה היא גרה בכלל? ^^

LindZiv Cohan

New member
תשאלי את שי../images/Emo6.gif

בדברים האלה אני לא מבינה בכלל
יש לה כנראה בית בלוס אנג'לס ובניו יורק.. או משו. והשמפחה שלה גרה בלונג איילנד.. [אגב, מישו רואה ליבינג לוהאן בערוץ אי??]

שיקה221

New member
ממממ NOT

חחחחחחחחחחחחחחחחח לא היה פרק כי אין לה בית.. נכון לעכשיו ללינדזי אין שום נכסים.. היו לה 2 בתים בעבר חד בניו יורק ואחד לא זוכרת איפה שהיה של מרלין מונרו אבל היא מכרה את שניהם [והיא אפילו לא גרה בהם]. רוב זמנה היא העבירה במלון שאטו מורמנט היוקרתי. ואם היא לא הייתה שם היא גרה אצל חברים או בשכירות. סורי.

NoOop

New member
הוו...

למה? >< למה אין לה בית משלה או לפחות לגור עם המשפחה וכאלה? כאילו... מה הסיבה שהיא לא קונה לעצמה בית, היא יכולה להרשות לעצמה.

שיקה221

New member
תכלס אין לי מושגגגגג

וכבר לא בטוח שהיא יכולה להרשות לעצמה... זתומרת על בטי המכוערת משערים שהיא קיבלה 100 אלף דולר ועל הסרט LABOR PAINS חצי מיליון.. זה לא ממש מספיק לבית.... ברור שיש לה עוד מהסרטים הקודמים אבל לפי ההערכות זה לא יותר מ2 מיליון. ככה שביחד זה 2.6 מיליון שבתכלס לסלבריטאי במעמדה לא מספיק כדי אשכרה לקנות בית ולא להתבייש בו + שאם היא תקנה גם במחיר כזה לא בטוח כמה ישאר לה כדי להמשיך לחיות את סגנון החיים שלה. אני מאמינה גם שהיא מכרה את הנכסים שהיו ברשותה על מנת לסבסד את מעמדה ואת אורח החיים. אני גם מאמינה שברגע שהיא תכנס למין לופ כזה שבו היא תקבל כסף מהקידום של האלבום ושל הסרטים וכמובן עוד צפקידים שיוצעו לה אז היא תרכוש בית. היא כולה בת 22..כמה אנשים אתם מכירים בני 22 שיכולים אשכרה להרשות לעצמם דירה? ולא בקטע של כסף אלא בגרות...הרי היא תגור לבד..גם זה דיי מבאס לא?

NoOop

New member
אבל,

העבר שלה מאוד מוצלח ואפילו עכשיו היא מצליחה, והיא מקבלת על הסרטים מלא כסף, לא ייתכן שהוא פשוט נעלם, יש לה בטוח את כל הסכום שמור, השאלכה היא למה היא לא קונה עם זה בית? S: כזה דבר הכרחי לבנאדם -.- היא תגור עם סאם D: וכן, נראה לי אחרי הדיסק היא בהחלט תוכל לקנות. אבל אולי הבעיה היא לא הכסף, אולי פשוט לא בא לה ><" והיא ממש צעירה שחושבים על זה D:, יש לה זמן.

שיקה221

New member
תכלס כסף זה כן בעיה

לפני כמה זמן ניסו לחשב כמה כסף בערך יש לה וזה היה בערך 2 מיליון. הרי הצ'ק השמן האחרון שהיא קיבלה היה על JUST MY LUCK וזה היה 7 מיליון אבל עבר הרבה מאוד זמן מאז..היא הוציאה את רוב הכסף על בגדים ועל השהות שלה במלון שאטו מומנט [בערך כ3 מיליון] בלי לחשב את ההוצאות שאז היו לה על שומרי ראש יחצנית 2 עוזרות אישיות התאונות שלה עורכי דין שעד היום היא משלמת עליהם ואני בטוחה שיש עוד דברים שהיא הוציאה עליהם כסף..כמו להשכיר את הבית במליבו ועוד כל מיני דברים..זה לא בחינם אתם יודעים.. תכלס אי אפשר לדעת כמה יש לה אבל משערים שבערך 2.6 מיליון וגם זה במקרה הטוב. יש מבין?

LindZiv Cohan

New member
אם היתה יודעת לחסוך...../images/Emo11.gif

איך זה שכל הכסף נעלם לה, זה דפוק
כמה כסף היה לה... היא צריכה מישו שילמד אותה לחסוך. לא אכפת לי לעבוד אצלה בתור חסכנית..
ככה עוד שנתיים שלוש היא שוב תהיה עשירה ותקנה לעצמה בית... ו...תקנה גם לי בית.

דנדנאלה

New member
....

באמת קצת לא הגיוני שהיא ביזבזה את כל הכסף....אבל היה בסדר...יצא האלבום נקווה שהוא ילך טוב...והיה לה כסף שוב..D=

שיקה221

New member
דווקא מאוד הגיוני

בקצב שהיא עושה קניות וואו כמה שזה הגיוני...והיא גרה שנה באחד המלונות היותר יוקרתיים בסוויטה הכי יוקרתית..שנה שלמה...נראה לי שהלכו על זה איזה 2 מיליון דולר....... ובתכלס לא יודעת אם היא מקבלת כסף מההכנסות של האלבום...זה תלוי בחוזה..אולי שילמו לה ישר על כל האלבומים..בעסקה..אי אפשר לדעת.

למעלה