עידכונים 20.11.07

Blank Smile

New member
עידכונים 20.11.07 ../images/Emo88.gif

טוב, אין לי באמת הרבה עידכונים.. רציתי בעיקר שתראו את ההופעה הראשונה של הלפלס בלייב, בתוכנית של אלן
קישור: http://www.bsbsquad.com/media/vid1.htm [הוידאו הכי למעלה]

Blank Smile

New member
אה,

ואישית, מה זה לא אהבתי את ההופעה הזאת.. הם לא נשמעים טוב, המוזיקה חזקה מידי, הם נשמעים כאילו הם בשירה בציבור... והם נראים כאילו ממששש לא בא להם לעמוד שם ולשיר
ויש זקנה בקהל שמזיזה את הראש לפי הקצב, אבל סותמת את האוזניים
הרגה אותי

Eti No Name

New member
חחח כן../images/Emo6.gif!!

היא כ"כ הצחיקה אותי!!
ואני מסכימה בקשר להופעה..משו לא טוב בסאונד :| וזו רק אני או שהבויז כבר לא נשמעים כ"כ טוב בלייב?

Shiri from the block

Active member
יש שירים שהם לא שרים יפים בלייב../images/Emo113.gif גם יש אקפלה של SPTH שהם לא נשמעו משו... לפעמים הקול של האווי צורם מידי וזה לא מתאים

Eti No Name

New member
לא לא, לא הבנתן

הם מאז ומתמיד שיחקו אותה פי אלף מהאולפן משאר בלייב. ואני לא מדברת ספציפית על ההופעה הזו, אלא על כל ההופעות מהקידום האחרון. בחיים לא קרה מצב שחיפשתי הופעה שכולם נשמעים בה טוב. זה תמיד היה ברור מאליו.
והנה, מאז שהם חזרו, אני [וירדן] מחפשות הופעה שהם נשמעים בה טוב!! בלי צרידות, בלי סלסולים מיותרים, פשוט טובים כרגיל. וחשבתי שזה אולי שקשה לשיר את אינקונ' בלייב, אבל עכשיו נוכחתי לדעת שפשוט קווין חסר למלודי שלהם. חמשת הקולות פשוט משלימים אחד את השני. ועכשיו אלכס נותר במערכת הבאסים לבד, כי האווי, בריאן וניק לשלושתם יש קולות מאוד עדינים, ובד"כ זה היה קווין ואלכס עם הקולות היותר כבדים, "גבריים", וזה פשוט נשמע לא כמו פעם.
ואי, ממש חפרתי, והגעתי למסקנה שקווין חסר.
יותר מדי.

Blank Smile

New member
../images/Emo45.gif

כמה שהיה נשמע כאילו קווין לא שר, הקול שלו ממש חסר בהרמוניה.. האיזון קולות לא שווה עכשיו, עם הקולות הגבוהים לעומת הנמוכים יותר.. אמן שקווין יחזור בדיסק הבא

elinor carter

New member
זה ברור שקוו חסר...

ועדין לא התרגלנו לזה שהוא כבר לא ישיר עם באקסטריט בלייב! והלוואי שהוא יחזור אני מתה שהוא יחזור אבל לאט לאט נתרגל שככה הם נשמעים בלייב והם רק 4 זה לא שאנחנו החלטנו שקוו עוזב אלא הוא החליט! ואני מכבדת את ההחלטה שלו.

Eti No Name

New member
גם אנחנו מכבדות אתההחלטה שלו

אבל זה קשה להתרגל בלעדיו. כאילו, בשירים ששמענו [מהאלבום] זה אולי לא כ"כ מורגש [לדעתי כן..] , אבל בלייב שומעים כמה הם היו טובים בתור חמישה..

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif גם לך וגם לשני. שמתי לה שהקולות שלהם לא משתלבים טוב בכלל../images/Emo4.gif

Blank Smile

New member
יום בחיי הבקסטריט בויז

וידאו שעוקב אחרי בקסטריט במשך יום שלם באיטליה. יש 3 חלקים, ובנתיים העלו רק את החלק הראשון.. כנסו לאתר האיטלקי הרשמי בשביל לראות: http://www.backstreetboysteam.it/media.php

Shiri from the block

Active member
החלק הראשון ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif ויש ברקע גירסא בספרדית של Quit Playin Games!!! וקווין שר שם אעעע../images/Emo7.gif והאווי את הפיזמון! איך מתאים לו!

למעלה