עידכונים על איה

עידכונים על איה

אז הגיע הזמן לעשות את זה בצורה בסודרת. בגיל 9 חודשים (6 מתוקן) המתוקה החליטה שזהו, אפשר להתהפך. אז היא מתהפכת מהגב לבטן, אבל בקושי מהבטן לגב...מוזר, לא? כמו כן, היא החליטה שמיותר להתעורר פעמיים בלילה, ומספיק פעם אחת. מתחשבת הקטנטנה. והדבר הכי מוזר- המבט שלה בעיניים השתנה. היא עכשיו כמו ילדה קטנה, כבר לא תינוקת. פתאום אתה ממש רואה את הבנאדם שמאחורי העיניים. אתה יכול לגרום לו (ולא כאינסטינקט) לשמוח, לתהות, להגיב. תמיד כמובן היא הייתה בנאדם שלם, אבל עכשיו היא גם מראה את זה. אז רציתי לעדכן. אני פשוט שמח לאללה....

אורן, איזה כיף לשמוע כאלו עדכונים

אני עדיין זוכרת את הודעה הראשונה שלך בפורום כשאיה נולדה. לא להאמין איזו כברת דרך איה ואתם עברתם מאז. כל הכבוד לאיה המקסימה, שתמיד תישא בתואר "הפגית הראשונה שנולדה בפורום". מה עם איזה תמונה?

../images/Emo65.gifכל הכבוד לאיה המתוקה../images/Emo45.gif

מתחשבת מאוד בהורים שלה, וזה בכר דבר מצוין, אין כמו שינה רצופה ( כמעט ) בלילה. לגבי ההתהפכויות....ממש אקרובטית הקטנקטונת. המשך גידול מהנה, ותתכוננו עוד מעט היא תתחיל לזחול ואתם תצטרכו להרים את כל הדברים לגובה של יותר ממטר...... תהנו מהחמודה

איזה כיף !!

כמה מהר שהם דגלים זה מדהים ..רק אושר והנאה שתגרמו זה לזו ולאמא כמובן !!

עשינו פיזיו

אם את קוראת ללטף אותה בכל הגוף ולשחק עם הרגליים שלה בעדינות ובכיף פיזיו'. אני משתדל לפני האמבטיה למסג' את כולה ברכות... ותמונות- יש לי בעיה. אני לא עומד בקצב. אולי עוד שבוע שבועיים.

היא גדולה, היא גדולה, היא גדולה!

איזה כיף לשמוע (ומה עם תמונות?). ומזל טוב על ההתעוררות (טפו טפו
*3 כמובן...) והאושר שבהודעה שלך מגיע עד תל-אביב!

shirar1

New member
איה - שיחקת אותה!

תורידי עוד פעם אחת מההתעוררויות בלילה ואני מזמינה אותך לישון אצלנו ושאבא ואמא ייצאו לחופש.

כול הכבוד

תשכיבו אותה יותר על הבטן בסלון לא בלול ועם כול מיני חפצים מעניינים מסביב כדי שיהיה לה שווה להרים את הראש ולחפש אקשן , ההתהפכות מהבטן לגב קלה יותר מבחינה אנטומית כי הראש כבד ואז היא טטלטל אותו לצדדים והגוף יבוא בעיקבותו, ולאחר שזה יקרה לה בטעות כמה פעמים היא תתחיל לעשות את זה בכוונה , חוץ מיזה כול כך חשוב בשבילה בזמן ערות לשכב על הבטן כדי לחזק את חגורת הכתפיים. בהצלחה

למעלה