עידכונים+עוד משו

שיקה221

New member
עידכונים+עוד משו

תקשיבו אתם חייבים להיות הרבה יותר פעילים פה. אנחנו [אני וזיו] מנסות לשמור פה על ריענון ולהביא תמונות ועידכונים על לינדזי וכל מה שיש לכם להגיד זה תודה.. אני אדבר בשם עצמי כי אני לא יודעת מה זיו חושבת. אני מעריכה את התודה שלכם אבל פורום זה לא בשביל שנעלה תמונות שתסתכלו כי את זה אתם יכולים לעשות לבד. זה כדי להעלות דיונים ולדבר..ואני מניחה שעל בנאדם כמו לינדזי שעברה כל כך הרבה בחיים יש המון מה להגיד ומה לנבא לעתיד. אז חברה יאללה אנחנו גם רוצים לארגן מפגש פורום לקראת הקרנת IKWKM אז תתחילו להתעורר! ועכשיו עידכונים! אז לינדזי בניו יורק למי שעדיין לא יודע לכבוד חג ההודיה. יש הרבה עידכונים. קודם כל היא ואמא שלה נראה לי חרשו על ניו יורק והחנויות.. הן גם נראו ליד הבניין של החברת תקליטים של לינדזי..בואו נקווה שאלבום שלישי בדרך. יש מלא תמונות שלה ושל אלי בקניות ובלה בלה נמאס לי לדבר על זה..בואו נגיד שכל יום היא הלכה להרבה חנויות כל פעם עם קרוב אחר שלה. יש דיווח שכחתי מאיזשהו מגזין שאמא שלה ועוד מעצב פנים שמדברים כל זה שהם מכינים ללינדזי בית בניו יורק. לינדזי כנראה מתכוונת לעבור לגור שם. הראו כבר כמה תמונות מהבית יש שמה [מלאאאאאא] תמונות של לינדזי חחח [נרקיסיסטית משו?]. אם תכנסו לX17 תוכלו לראות סרטון של כל משפחת לוהאן במרכז למשפחה..הם התחילו לקחת טיפולים משותפים. לינדזי ריילי ודינה הלכו לראות משחק כדורסל של קודי.. [חח איזה דיווחים מעצבנים אבל רק כדי שתראו מה היא עושה]. והיום היא נצפתה עם אביה מייקל לוהאן בדרך לארוחת ערב. יש לי כמה תמונות מהמשחק כדורסל אני אעלה אותם כבר.

שיקה221

New member
לינדזי וריילי ביחד מספטמבר!

אתם רואים את הגקט שריילי לובש? אתם תוהים למה הוא קצת מוכר לכם?? הנה תמונה של לינדזי עם אותו גקט מתחילת ספטמבר כשהייתה בגמילה... חשוד הא?

LindZiv Cohan

New member
עם מייק היא עשתה קניות?../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

מסכימה איתך ב100%, זה פורום על לינדזי לוהאן, ויש הרבה מה לדבר עליה! אז אנחנו קצת אנשים בפורום, אבל נתגבר על זה, אני מאמינה שברגע שנתחיל לדון פה על דברים, אנשים שסתם נכנסים לפורום יראו שזה אחלה פורום ושכדאי להשאר וכו' וכו'
לדעתי זה מעולה שהם התחילו לקחת טיפולים, אני מקווה שזה יעזור להם להתגבר על המשבר, שדינה סופסוף תבין שהיא צריכה לתת לילדים שלה לחיות את החיים שלהם, גם אם זה יעלה לה בתהילה הנוראאאא ענקית שיש עליה בזכות לינדזי וכו וכו... בכלל אני מקווה שמייקל באמת השתנה לטובה מאז שהוא יצא מהכלא\נפגש עם לינדזי.

ליאל44

New member
גמאני

לינדזי יחסית לצעירה חוותה המון רוע וגילתה את הצד האכזרי של התהילה אבל עכשיו סוף סוף נגמרה התקופה ה''פרועה'' לינדזי הפסיקה להיות מרוחה על שערי הצהובונים {למרות שלא נראה לי כי הצהובונים אלופים בלהמציא שמועות שלא קשורות לכלום} זיו צריך לעשות דיונים ושהפורום יתחיל לזוז לינדזי נראתה נהדר אני מקווה שמייקל השתנה ודינה לא יקרה כלום אם פעם אחת לא תדחפי איזה אחד מהילדים שלך לצהובונים ולפפארצ'י

חחח תודה../images/Emo3.gif

אני אישית מאוד מעריכה אותך על העידכונים שאת נותנת לנו,אז באמת ח"ח גדול בשבילך
אני מקווה שלינדזי פתחה דף חדש ועברה לתקופה נינוחה יותר בחייה,בה היא משקמת את עצמה ונרגעת לאחר המצב הרע שבו שהתה קודם לכן. כולי תקווה שמשפחת לוהאן תתאחד שוב,לפחות בשביל ילדי המשפחה שסבלו עד כה מחוסר יציבות משפחתית,וכנו כן,שדינה המטומטמת הזאת תרגיע את עצמה מעט ותפסיק כבר עם השטויות שהיא מארגנת לבנות שלה. אוף,שונאת אותה,וכבר מההתחלה אמרתי שהיא לא מוצאת חן בעיניי. בכל מקרה,באשר למייקל האב,אני אופטימית,אני לא יודעת מה איתכם,אבל דעתי האישית היא שהוא באמת מנסה להשתפר ולהתאמץ לטובת ילדיו,משחק או לא משחק,בינתיים נראה שלינדזי מאושרת לצידו,ואני מקווה שהוא ימשיך לתמוך כך בילדיו ולפצות אותם על עוגמת הנפש שגרם להם עד כה. צריך לדעת לסלוח בחיים,אנשים עושים טעויות ומכפרים עליהם,ואני מקווה שמייקל באמת מתכוון להשתנות.

ronrong7

New member
אממ..

אני מסכימה שצריכה להיות יותר פעילות בפורום אבל כשאין אנשים אין פעילות אז גם אם מישהו יפתח דיון יהיו לו תגובות מבערך 3 אנשים שונים צריך להגדיל את הפורום ולערוך היכרות בין חברי הפורום (אני אישית מכירה רק את זיו)

LindZiv Cohan

New member
אני כמוך בערך../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

את דינה אני כבר לא סובלת, רק שאני מודה שבהתחלה די חיבבתי אותה.
אבל עכשיו אני רואה עד כמה היא קרציה וכל זה
את מייקל אף פעם לא אהבתי, ועכשיו אני דווקא חושבת שהוא באמת מנסה להשתנות, ואני גם אופטימית לגביו, משום מה...

שיקה221

New member
חחח בבקשה

אני נהנת מזה חחח לא יכולה לשפוט לא את דינה ולא את מייקל. אנחנו לא נדע בחיים מה באמת הולך שמה במשפחה ואנחנו צריכים להבין את זה. הרבה יותר קל להגיד מאשר לעשות במיוחד שאנחנו צופים מבחוץ וגם לא יודעים מה בדיוק הולך שם. אבל זה ברור שהם עשו טעויות. למרות שאי אפשר להאשים רק אותם. לינדזי היא בנאדם עצמאי עם ראש על הכתפיים..היא לא בובה של אפחד. ברור שזה נובע מההורים והכל אבל אי אפשר להפנות אצבע מאשימה על מישהו כי בחיים לא נוכל לדעת מה הוביל לכל הדברים האלו. רק מה שאני מקווה זה שהכל מאחורה עכשיו ושאלי לא תעבור את מה שלינדזי עברה.ואני מאמינה שאם הכל ישאר ככה עם לינדזי אז היא לא תצטרך גם לעבור. אני גאה בלינדזי שהיא עברה את כל הדברים האלה והצליחה כנגד כל הסיכויים ואני מאמינה שיש לה עוד עתיד. אם היא עברה את זה היא תעבור את הכל. רק שדינה ומייקל יפתחו את העינים ויראו מה יש להם בידיים לפני שזה יהיה מאוחר מידי כי עכשיו לינדזי בראש צלול יכולה לראות בדיוק מה עושה לה טוב ומה רע ואני לא ארצה לראות את המשפחה מתפרקת.

לא הפנתי אצבע כנגד אף אחד

ומי שקרא את ההודעה שכתבתי יכל לראות שבאותה מידה לא שפטתי אף אחד מהוריה. מה שכן אמרתי זה שדינה נמאסה עליי. באופן קיצוני למדיי היא דוחפת את ביתה הקטנה אלי לשואו ביזנס בגיל צעיר,במקום לתת לה לחוות את גיל הילדות כמו ילדה נורמלית,ובמקום ללמוד מהטעויות שהשפיעו על לינדזי ועל אשר חוותה. אני לא אומרת שאליאנה צריכה לסגת מהמקצוע הזה,מקצוע ברמה כל כך מספקת ומאתגרת,אני רק שואלת את עצמי מדוע זה צריך להיעשות בצורה גועלית מצד אימה,ההתנשאות שלה לגבי הבנות שלה,לא שאכפת לי,יש לה בנות מדהימות ומוכשרות,אבל לעזעזל,שתיתן להן לחיות את החיים שלהן כרצונן. היא כל הזמן מכתיבה להן מה לעשות,במה לעסוק והיא מצידה מרוויחה את הכסף שעושות הבנות שלה. היא באמת מעצבנת אותי,אפילו כשלינדזי הייתה במצב רע היא לא פקחה עיניים לראות מה היא מרגישה,כל הזמן רואה רק את עצמה ואיך תוכל לעשות יותר כסף,במקום להגיד סטופ,ולתמוך בבת שלה כמו שאם אמיתית הייתה אמורה לעשות. ושמישהו יבוא ויגיד לי שהדברים שאמרתי לא נכונים. הרי הכל מתחיל ונגמר בהתנהגות של ההורים,והדוגמא הטובה ביותר להשלכות של התנהגות בין הורים זה על ילדים,ובמקרה הזה,מדובר בלינדזי. היא סבלה מרוח המלחמתיות שנשבה בין שני הוריה,כל הזמן ציפו ממנה להצלחות מסחררות,היא עמדה בלחץ אטומי מבחינת קריירה,ואני בטוחה שאמא שלה לא באמת תרמה לה מבחינת הירגעות והתרגעות עצמית. היא הייתה המנהלת האישית שלה,אם אני לא טועה,כמובן איך לא,ואני בטוחה שהיא לא הניחה לה לרגע. מה שאני מנסה להגיד זה שהיא נראית לי כמו סתם אחת שרודפת פירסום ותעשה הכל כדי שתוכל לדחוף את הדולרים לכיס שלה,והכל כמובן,על חשבון הבנות שלה. למה לא.

שיקה221

New member
תגובה...

אוקי ונגיד שכל זה נכון [הרי אנחנו בחיים לא נדע מה נכון ומה לא ואני אמשך לחזור על זה..] יש סיבה כלשהי שלינדזי השאירה את דינה כמנהלת האישית שלה ויש סיבה כלשהי למה היא נותנת לה לנהל גם את אלי. אנחנו בחיים לא נבין מה הסיבות האלה. אולי זה בגלל שדינה כן שם בשבילה..אולי היא חושבת שהיא עושה עבודה טובה ולינדזי רואה את דינה האמיתית. אנחנו בחיים לא נוכל לדעת. הרי עם דינה מזיקה ללינדזי ממזמן לינדזי יכלה להעיפ אותה..אולי לא נעים לי כי זאת האמא שלה.. אבל אנחנו לא יכולים לדעת. במקום להסתכל על העבר כל הזמן כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה להתפלל שדינה התבגרה ולקוות שיהיה עתיד מזהיר גם ללינדזי וגם לאלי ושידעו להבדיל בין טוב לרע בכוחות עצמן.

לינדזי כן פיטרה את אמא שלה

ומוזר לי שהודעה שאת עצמך כתבת בחודש שעבר פרחה מזיכרונך. אולי לקח ללינדזי זמן להבין מי אחת מאלו שמביאות לה את הצרות בחיים,אבל אני שמחה שהיא הטיסה אותה לכל הרוחות. וכמו שנכתב,דינה חתמה על מסמכים בשמה של לינדזי,ללא כל התייעצות מוקדמת עימה,ולינדזי השיבה כעס כתגובה וכמובן נמנעה מלדבר עם אימה לאחר שגילתה זאת. ההוכחות האחרונות מספיק מספקות כדי להצביע על דינה כגורם שלילי בחייה של לינדזי. אני לא אומרת שהיא אשמה בהכל,אבל אחרי הכל היא אמא שלה,ולאמא כמובן יש השפעה ניכרת בכל נושא שקשור לילדיה.

שיקה221

New member
אולי שכחתי אז לעדכן...

כי היחצנית שלה הוציאה הצהרה שדינה לא מפוטרת...

למעלה