עידכונים-מוזיקה

שיקה221

New member
עידכונים-מוזיקה

אז השמועה החמה אמרה כי הוא יצא ב7\10 אבל עכשיו מקורות קצת יותר מבוססים אומרים כי הסינגל יצא לא לפני ה15\10 מה שאומר שיש פחות מחודש מיציאת הסינגל עד ליציאת האלבום. לפי דעתי זאת טעות גדולה לא בטוח שיצא הוידאו לפני האלבום ואני חושבת שבמינימום צריך חודש וחצ לסיגנל ואז להוציא את האלבום כדי שאולי אפילו יוציאו עוד סינגל. בכל אופן אם הם כבר דוחים את יציאת הסינגל שידחו גם את יציאת האלבום..אם כמה שאני רוצה לשמוע את האלבום כבר אני מעדיפה שהוא יצליח יותר כדי שלינדזי תצליח יותר ואולי זה יביא לעוד אלבום. בכל אטופן אני אמשיך לעדכן.

LindZiv Cohan

New member
בתכלס את צודקת

אבל אוף באלי את האלבום כמה שיותר מוקדם
וואי מה נסגררר מה-30, ל-7 ל-15?! איזה לינדזי זה
תגידו, אתם חושבים שהיא תצא לסיבוב הופעות?
מה הסיכוי נגיד

דנדנאלה

New member
....

לא נירא לי שהיא תצא לסיבוב הופעות... וגם אם כן....מה הסיכוי שהיא תגיע לישראל?P= היא ביכלל יודעת שיש לה מערצים בישראל?O_O

שיקה221

New member
חח באמת מעניין אם היא יודעת.

בכל אופן לא נראד לי שהיא תצא בקצב שכל הדבר הזה זז.

LindZiv Cohan

New member
חחחח היא תדע../images/Emo3.gif

שיייי החולצה לא הגיעה עדיין
כבר עברו שבועיים ואני מפחדת שזה גם לא יגיע
**אופטימיתאופטימית** חחח אחרת הלכו 120 שקל

שיקה221

New member
העיקר הכוונה

חחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בטטח שבטח שזו "ה-חולצה" גמאני רוצההההההההההה שלחי לי קישור!

LindZiv Cohan

New member
וואי ויש שם חולצות ממש מגניבות

באלי לקנות אותן... אז אם יהיה לי כסף, והחולצה תגיע [והמידה תתאים ולא תתכווץ בכביסה יותר מידי] אני אזמין מתישהו

NoOop

New member
חחח היא יודעת

סיבוב הופעות הולך על המקום עם הכי הרבה מעריצים. ותאמינו לי שארץ ישראל כל כך קטנה שלא מתאריםן שיש שם אנשים. אז עוד אנשים שמעריצים אותה? XD סתם, הם יודעים שיש פה מעריצים אבל כנראה לא כל כךה רבה בשביל שהיא תבוא. וגם אם כן, עם המזל שלנו היא בטח תהיה צרודה רגע לפני ההופעה ותחזור הביתה (קלי קלארקסון.).

LindZiv Cohan

New member
חחחח קלי!! שכחתי ממנה../images/Emo6.gif

חברות שלי קנו כרטיסים להופעה שלה, באסה
אז התוכנית של שי היא להביא לפה את סמנתה שתדג'ג' באיזה מסיבה, ולינדזי כמובן תלווה אותה כמו תמיד! סאם היא יהודיה ככה שבטח לא יהיה כזה קשה להביא אותה
ואז הן ילכו לכותל ואנחנו כבר נחכה שם ><

למעלה