עידכונים מהשטח.

koralv

New member
עידכונים מהשטח.

החלה הספירה לאחור,בתאריך,ה17 לאוגוסט טסים שוב לסיביר למשפט שנקבע ל19 לחודש. לא ברור עדיין כמה זמן נשהה שם,אך כבר נתאחד עם רון שלנו. עם חזרתינו,בתחילת ספטמבר,ואחרי הפגרה של תל השומר,נתחיל בשעה טובה ומוצלחת טיפולים עם ס.הפונ המקסימה שלנו. מאחלת המון הצלחה לכל הזוגות והפונדקאיות,שנשמע רק בשורות ובות,ומי יתן ואוכל להרחיב עוד יותר את משפחתינו,בשנה הבאה. שבת שלום.

עָנת

New member
נ-ה-ד-ר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הנה זה בא. הנה סיבה טובה. ל א ה ב ה
אני מאוד מתרגשת בשבילך
עשית הכנות לקראת בואו של רון

מירבי*

New member
קורל, זה נפלא!

שמחה בשמחתכם יקירה שלי, מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם

koralv

New member
וודאי שעשינו הכנות.

פינינו עבורו חדר,צבענו אותו,הגיסות מנדבות לנו,מיטה ושידת החתלה,נותר לנו להתארגן רק עם בקבוקים,מוצצים,צעצועים,והרבה הרבה התרגשות ואהבה. זוכרת ששאלת אותי פעם אם אהיה מסוגלת לחשוב על אפשרות של אימוץ?אז היום אני מרגישה שהייתי צריכה לעשות זאת כבר לפני כמה שנים,אך כל אדם,והבשלות שלו.ושלי הגיעה רק כעת. מה איתך?,נראה לי שנתחיל ביחד את הטיפולים,נכון? בהצלחה ותודה.

עָנת

New member
קורלי../images/Emo24.gif התיק שלנו עלה השבוע

לירושלים
אני מאמינה,שבעוד חודש חצי+- נהיה מסובים סביב השולחן ,מול אביבה ושות'
עשית טבלת יאוש

koralv

New member
מאחלת לך חזרה מהירה לטיפולים.

הרופא שלך זה פרופ דור? הוא כבר אינו מקבל בקליניקה שלו מטופלות של תהש,אלא בבית החולים בלבד,והתור ארוך.

עָנת

New member
אני לא מבינה../images/Emo70.gif

הוא ממשיך לעבוד בקליניקה ביהושוע בן נון20
מחר אתקשר לשם ואברר

איילת567

New member
הוא מקבל בקליניקה שלו אני הלכתי....

איליו ליעוץ זה אולי לוקח קצת זמן אבל פחות מכל מקום אחר והוא רופא מקסים באחריות בהצלחה בהמשך איילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
הי ייקירה!

השם שבחרת כל כך מדבר אלי,גם לבת הזקונים שלי קראתי רון,חלק משם אבי ז"ל אהרון ,והשמחה שהכניסה לחיינו ביחד עם שיר. עוד מעט תהנו מכל רגע.

koralv

New member
תודה,רוצה כבר לטוס וכבר לחזור הביתה

למרות שהטיסות כל כך ארוכות ומתישות,וחזרה עם רון תהיה מאוד מסורבלת,המטרה מגמדת את הקושי הפיזי.

מירבי*

New member
בוקר טוב

קורל, מתוך היכרותי איתך, אני יודעת שהכל קטן עליך, מה זה הקשיים הפיסיים לעומת האושר בהתגלמותו? יום נפלא יקירה

koralv

New member
הצדק איתך.

אבל בכל זאת נראה לי קצת מסובך,לחתל פעם ראשונה בחיי בשדה תעופה או מטוס,ולהאכיל מאיזו פורמולה לא ידועהכ ולא מוכרת,כשההוראותכתובות ברוסית,והמטפלות שם מסבירות בידים.אבל אני מאמינה שטף אחת לא נולדה עם ונתגבר. עוד 7 ימים למנייק.

הילשוש

New member
עצה קטנה... ../images/Emo140.gif

נתחיל בזה שבאמת אף אחת מאיתנו לא נולדה עם זה וכולנו בפעם הראשונה שחיתלנו התרגשנו ולא ידענו איך ! ולא צריך לעבור שום קורס.
בקשר להאכלה והחתלה בפעם הראשונה אז זו לא ממש בעיה ! אני אישית הייתי לוקחת מהארץ טיטולים מגבונים ומשחה לטוסיק חובה של חברה שמועדפת עליך ( אני ממליצה בחום על האגיס ). בכל טיטול יש צד לטוסיק ( עם הסקוושים ) וצד לקדימה עם ציורים
- אי אפשר להתבלבל ! בקשר לאוכל - מטרנה לפי גיל הילד - יש הוראות הכנה על הקופסא ואת יכולה לקחת מכאן גם מוצץ ובקבוק ואת תראי שזה יעבור בקלות ובאושר
מאחלת לך הצלחה והחתלה נעימה ותראי שהכל יעבור בקלות ונחכה לשמוע ממך איך היה
הילשוש

koralv

New member
תודה הילשוש.

במקרה שלנו,הומלץ לנו להתחיל לשנות את סוג הפורמולה או המזון רק עם הגעתינו ארצה,כי מורגל לפורמולה מיוחדת מקומית.על כן לפחות למשך השהיה שם,ועד הגעתו אצטרך להשתמש במזון שנקנה שם.השינוי הוא מאוד חד עבור הילד,על כן השינויים צריכים להיות הדרגתיים. אעדכן בהמשך. זמן חזרה משוער,25 לאוגוסט.

למעלה