עידכונים מהאתר....

Smelly

New member
עידכונים מהאתר....

החל מהיום המצעדים השבועיים (סינגלים ואלבומים) מבריטניה וארה"ב וגם לוגו חדש לאתר שעיצב מנהל הפורום בכבודו ובעצמו.... להזכירכם הכתובת היא: mtvf.up.co.il - - - - - - - - נ.ב דרושה קחוף (!!!) ביקורת על דיסק חדש... פרטים במגזין...

dor307

New member
כמה דברים..

1-כתבת נדאד במקום נדאג שנה את זה בבקשה.. 2- הבילבורד האמריקני מתחדש כל יום חמישי! 3- ביקרות אפשר ץמיד לקחת מעיתונים (אני מבין שזה יותר טוב שחברי הפורום יעשו אבל במקרה ש.. תמיד טוב .. חוץ מזה יש כמה במאמרים אפשר להישתמש מהם אם קצת שיפורים!!) זהו.. אתר סוף !!! (די להשתמש במילה הזאת)!!!!!!!!!!!!!

לגבי 3 - חס וחליקה../images/Emo70.gif

א. אסור לקחת מאתרים אחרים תוכן. זה לא חוקי ובעיקר לא מוסרי. אנשים עובדים קשה על ביקורת ומי אנחנו שנגנוב אותם. ב. אם ניקח מאחרים, למה שיבואו אלינו ולא לאחרים? צריך לכתוב מקורי. הכיטוב מקורי.

Juliann

New member
אני כתבתי רק ביקורת אחת =>

[לדיסק של קלי קלארקסון] אבל מי שרוצה להשתמש בה מוזמן. אני יכולה לעשות גם ביקורת לדיסק של קליי אייקן שעדיין לא יצא באירופה [ייצא בקרוב כנראה] בארה"ב הוא כבר מכר 2 מיליון :)

yanivtr

New member
יפה..... ולמה לא לעשות גם את המצעד

השבועי באתר? בכל מקרה- כל הכבוד

i love gina

New member
סמלי, אם אתה רוצה ביקורות, אתה

מוזמן לקחת ולשים את הביקורות שאני כתבתי (במאמרים) ויש עוד כמה שכתבו כמה... בכל אופן, את שלי אתה מוזמן לשים (כל עוד תזכיר את yours truly , אין בעייה!
)

ועיR

New member
סמלי, אתה יכול לשים את הביקורת

שעשיתי לאלבום של טליה "Thalia 2003"
מהמאמרים שבפורום

dor307

New member
אני יעשה ביקורת..

של הep של מדונה כי זה הדיסק הכי חדש ששמעתי.. אז הקדמה.. מדונה כבר 20 שנה בביזנס והיא מוציא ep (מיני דיסק)אם חמישה שירים! רימקסים לשירים מהאלבום הישן הדואט אם מיסי אליוט לפרסמות של גאפ ההופעה בטקס mtv אמריקה ושיר חדש שלא נשמע עדין! hollywood & like a virgin-אולי ההופעה הכי מפורסת בשנים האחרונות!! וללא ספק ההופעה הכי מפורסת מטקס אמטיוי, זה מתחיל מברטני ממשיך מכרסטינה בגרסה שלהן לשיר הקלאסי של מדונה, אחר כך מדונה באה ושרה את הוליווד ומיסי צגיעה לסוף כדי לעשות קצת ראפ! אומנם לא תוכלו לראות את הנשיקה אבל בהחלת שווה לשמוע שוב (3\5) in to hollywood groove- שיתוף פעולה של מדונה ומיסי אליוט מהפרסומת של גאפ, המוזיקה של in the groove אם קטעים מהשיר המקורי, שאר המילים אם מהוליווד, ובין לבין גם מיסי עושה את הראפ שלה, אולי השיר הכי טוב במיני האלבום הזה לדעתי. (4\5) love profusion (rock mix)-שיר מהאלבום האחרון של מדונה "חיים אמריקנים" , השיר יצא בימים האלה באנגליה (בגרסתו המקורית) וכנרא יכנס לטופ 10 , אומנם זה לא רוק כבד אבל בהחלט אפשר לקורא לזה רוק רימקס נחמד ביותר , יותר נחמד לאנשים ששמעו את השיר בגרסה המקורית(3\5) american life(rock mix)-גרסה רוקיסטית ללהיט, הרבה יותר רוק מהרימקס הקודם,הרבה גיטרות ותופים ברקע נותנים דרמה לשיר ונותנים לו נקודת מבט אחרת, סדר הבתים השתנה והקול של מדונה נשמע יותר גבוה, (4\5) your honesty- השיר החדש!!! מזכיר את מדונה של שנות השמונים,כל מילה נוספת מיותרת, ממש מדונה של תקופה שינה , הוא לאלבום "ארוטיקה" אבל הוחלט לא להיות באלבום, עכשיו הוא יוצא במיני אלבום (5\5( nobady knows me- עוד רימקס לשיר מהאלבום האחרון שלה, השיר עצמו במקור נישמע כמו רימקס, אבל הרימקס מכניס אותו ישר למעודנים!! רימקס חזק !! וגורם לזוז, אבל ככה סתם בדיסקמן או בחדר אי אפשר לשמוע אותו כי הוא פשוט נעלם, צריך נורא תא המקום הנכון כדאי לשמוע אותו ,אבל אם אתם שם הוא הרימקס הכי טוב במיני אלבום הזה (5\5) nothing fails- רימקס לשיר שמתנגן בתכנות הרדיו בישראל,לדעתי מקלקל את השיר מוציא ממנו את כל הרגש והרומנטיקה,אבל לשמוע במסיבה זה אחלה לשיר לזוז לו, וברימקס בכלל לא מזהים את השיר המקורי (3\5) לאוהבי הדאנס והרימקסים זה הדיסק (יותר נכון מיני דיסק) בשבלכם! מתיאם אם פעם תרצו לעשות מסיבה , הכרחי לטיול שנתי!!! (אני הולך לקחת אותו ) אגב מחירו בישראל מוזל!!

yanivtr

New member
כן...רק חבל שהיא קצת מבולבלת

ומבלבלת בזמן האחרון בכל מקרה- אני מזמין מחר את הספרררררררררר שהיא תוציא(לא של הילדים!) הספר תמונות NOBDY KNOWS Me

למעלה