עידכונים...ט

levshavur

New member
עידכונים...ט

שלום לכולם
הרבה זמן שלא הייתי פה, בעיקר בגלל המיגרנות שלי אבל גם בגלל העומס בלימודים.
השבוע קרה לי משהו ממש מפחיד: ביום חמישי התחלתי לדמם (טיפטופים) אבל עדיין זה לא אמור להיות, כי לפני כמה שנים עברתי כריתת רחם. ביום שישי רופאת המשפחה שלחה אותי למוקד החירום (למרות המחאות שלי...) בבדיקות התגלה בין השאר שהתייבשתי, אבל במקום להכניס לי אינפוזיה (שזה מה שהם היו צריכים לעשות) הם רק אמרו לי לשתות הרבה. ניסיתי ממש בכל הכוח אבל בכל אופן הייתי חלשה מאוד, ורק היום חזרתי ללימודים. אחרי 3 ימים של דימום הוא נעלם כמו שהוא הופיע. הלכתי בכל אופן לגיניקולוג (לא הייתה אישה) והוא היה ממש מגעיל והכאיב לי נורא. גם האולטרסאונד היה ממש כואב. הוא חושב שפשוט היה לי יובש בנרתיק אבל זה לא נראה לי הגיוני כי היה צריך לראות את העור הסדוק. חוץ מיזה בשבועות האחרונים ירדתי במשקל בצורה בולטת בלי ששיניתי תזונה או פעילות גופנית, הכל בדיוק כמו קודם. אז ההעלמות הזאת של הקילוגרמים ממש מוזרה. דודה שלי (אחותה של אמא) אומרת שאולי יש קשר בין השניים, ושזה אולי שווה בירור. אני חושבת שאולי עוד כמה זמן אני אסע לרופאה של דודה שלי לשמוע חוות דעת נוספת, כי כל הסיפור הזה נשמע לי ממש מוזר- ומפחיד. ודרך אגב, בניירת הרפואית שרופאת המשפחה כתבה למוקד החירום כתוב שיש לי ה"א למרות שכבר מיזמן יצאתי מיזה, אני חושבת שכדאי שהם יעדכנו את המחשב שלהם בקופת החולים...

לבשה.

מייפלס

New member
תרגישי טוב לבשה , זה מדאיג מאוד העידכון

שלך ... מקווה לשמוע ממך בשורות טובות מהרופאה של הדודה שלך ...
מה חוץ מזה ?

levshavur

New member
עדי

שלום לך
חוץ מיזה אני כבר פחות או יותר סיימתי את העבודה הגדולה הראשונה ואני מקווה שהמורה הקשוחה תקבל אותה אפילו שזה באיחור כל כך גדול...
ביום חמישי נתתי הרצאה בפני הכיתה (שזה היה מבחן) והמורה הייתה ממש מרוצה ממני. היא אמרה שזה היה בדיוק מה שהיא התכוונה ושכתבתי מאוד יפה והיא תעלה את מה שכתבתי לאתר של הקורס. גם מהכיתה קיבלתי תגובות חמות. היא רוצה שאני אעשה את עבודת סוף שנה על אותה הצגה. הייתי הראשונה מכל הכיתה להרצות...
עכשיו אצטרך להיכנס למירוץ מטורף של השלמת חומר בקורסים השונים (הכל התעכב בגלל העבודה המעצבנת הזאת) אני מקווה שעד סוף השנה אספיק להשלים את הכל. עם המיגרנות שלי זו משימה ממש קשה.
בנוסף אנחנו מעבירים בהדרגה את החפצים מההוסטל הביתה. ומקווים תוך חודש חודשיים כבר לעבור.
בקשר למה שכתבתי בזמנו על הקשר עם בעלי. מאז שהייתה השיחה המשותפת עם הרופאה הפסיכיאטרית בעלי ממש משתפר, עוזר לי עם הכנת האוכל והולך לקראתי גם בדברים אחרים.
לבשה.

מייפלס

New member
איזה יופי לקרוא ! שיהיה לך בהצלחה בהכל !

איזה קורסים את עוברת ?

היי לבשה

זה באמת נשמע מפחיד מאוד. הייתי מתייחסת לזה ברצינות ומתעקשת לבדוק ולקבל תשובות.
אני יכולה רק לדמיין כמה זה מבהיל, ובטח לא נעים כשהרופאים לא מתייחסים לזה ברצינות.

לגבי קופת חולים, אכן, הם צריכים לעדכן את עצמם מדי פעם,
זו הייתה בדיוק המחשבה שלי השבוע כשגיליתי שגם עלי מופיע להם שיש לי הפרעת אכילה פעילה

רגישה1855

New member
לבשה טוב לשמוע ממך!!

מקווה שאת מרגישה יותר טוב
ההודעה שלך מדאיגה וחשוב שבאמת תקבלי חוות דעת נוספת והסתכלות נוספת
הפגישה עם הגניקולוג נשמעת באמת מעצבנת! איזה לא סימפטי הוא - אבל העיקר הבריאות שלך יקירתי!
בהצלחה! אשמח לעדכונים מה קורה
וכיף שאת קופצת לביקורים

levshavur

New member
כשיש לי קצת זמן אני תמיד שמחה לבקר...

רגישה שלום
אני אצטרך לחכות עוד כמה זמן כי לא בטוח שהקופה תאשר לי ללכת לשני רופאים שונים בזמן קרוב אחד לשני.
בינתיים אני עובדת על שני מופעים שונים לפסטיבל סוף שנה (שזה חלק מהציון שלי) אחד ממש מצחיק (שאני אשחק מתאגרף כושי עם מקל של עיוורים, ויצבעו לי את כל הפנים בשחור חחח
) והשני רציני שאני עושה קטע שמדבר על הפגיעה שעברתי. זה לא פשוט כי זה לא כמו עם ההרצאות של פרוייקט דו שיח שאני מרצה בפני אנשים זרים, כאן אני עושה קטע בפני אנשים שלומדים איתי ומורים שמלמדים אותי (וגם אורחים כמובן) כך שרמת החשיפה גדולה בהרבה ויש לי פרפרים בבטן...מחר אני מציגה את הקטע המלא בפני הכיתה, נראה מה יהיו התגובות. לגביי עבודת הסיום בקורס השלישי אני עדיין לא יודעת מה ייפול בחלקי. אני מקווה רק שההופעות יהיו בימים נפרדים כי יהיה בלאגן אם אני צריכה להוריד את כל האיפור השחור, להחליף בגדים ולשים איפור שונה לגמרי...
לבשה.

למעלה