babywishing
New member
עידכונים חמים ../images/Emo11.gif
אז אתמול הייתי אצל הרופא. הגעתי מוכנה עם הטופס של ההפריה כדי שימלא. דודה שלי שעובדת בכללית חיפשה כל שבוע שעבר את התקנות ולא מצאה. הראיתי לו את הטופס אמרתי לו שאי אפשר להמשיך ככה עם האישפוזים, שהבעלול לא מוכן להזריק לי יותר. ואז הוא אמר שלא יאשרו לי כי עשיתי רק 2 טיפולים, הזכרתי לו שעשינו כבר 4 הזרעות, הוא אמר שהם מחשיבים רק זריקות. שלא יאשרו לי אבל שהוא מוכן למלא את זה. ואז הוא אמר שהפעם ננסה רק חצי אמפולה של גונל. שאלתי אם ננסה על מחזור טבעי בלי זריקות זה ייחשב לוועדה
הוא צחק. בקיצור דיברנו קצת, ואז הסכמתי שנעשה עוד טיפול אחד, והוא אמר שאם הטיפול לא יצליח אז הוא יעביר אותנו לIVF. הוא אמר שעם חצי אמפולה יהיה לי רק זקיק אחד, ואני אמרתי לו שאני רוצה תאומים בע"ה. הוא דפק לי מבט כזה שהבנתי ואמרתי לו זה או תאומים או אשפוז אה.. דרך אגב הוא אמר שאצלי גם בIVF יש סיכוי לאשפוז וגירוי, כי אצלי זה לא רק הציסטות , אלא גם השחלות המוגדלות
בקיצור הייתי כל כך מבואסת , בעיקר גם כי הבעלול לא יכל להגיע. אז המקסים הזה שאל אותי אם חיבוק יעזור, כמובן שכן, אז הוא חיבק אותי, חיבוק של אבא כזה. נראה לי שהוא מכיר את הפורום ואת סגולות ה
ים כאן. אבל אני לא ממש מבואסת, כי נראה לי שאני צריכה עוד הכנה נפשית לIVF, למרות שתמיד ידעתי בתוך תוכי שאצטרך זאת. אז אני שלמה עם ההחלטה שלי, והפעם זו באמת ההחלטה שלי לעשות הזרעה עוד פעם אחת. עכשיו מחכים למכשפה
שתגיע לאחר הגלולות. האמת מצדי שייקח לה קצת זמן, רק ביום חמישי עשינו בנג בנג סוף סוף אחרי איזה חודש ומשהו עם כל הבלגן של גירוי היתר
.
אז אתמול הייתי אצל הרופא. הגעתי מוכנה עם הטופס של ההפריה כדי שימלא. דודה שלי שעובדת בכללית חיפשה כל שבוע שעבר את התקנות ולא מצאה. הראיתי לו את הטופס אמרתי לו שאי אפשר להמשיך ככה עם האישפוזים, שהבעלול לא מוכן להזריק לי יותר. ואז הוא אמר שלא יאשרו לי כי עשיתי רק 2 טיפולים, הזכרתי לו שעשינו כבר 4 הזרעות, הוא אמר שהם מחשיבים רק זריקות. שלא יאשרו לי אבל שהוא מוכן למלא את זה. ואז הוא אמר שהפעם ננסה רק חצי אמפולה של גונל. שאלתי אם ננסה על מחזור טבעי בלי זריקות זה ייחשב לוועדה