עידכונים ושאלות....

בוטן19

New member
עידכונים ושאלות....../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

טוב, אני חייבת לשתף... טיפול שני של איקקלומין נכשל והמכשפה הגיעה לפני יומיים. רציתי לשאול אתכן, האם אתן מרגישות טוב בתקופת הטיפולים? האם אתן מרגישות כרגיל? אני מרגישה די רע בחודשיים האחרונין: חולשה, עייפות, נפיחות בגוף , יש תופעות שהן הורמונליות ויש תופעות שלא... האם זה טבעי? מה באמת הגוף שלנו עובר בתקופה כזו? בוטן

אנונה11

New member
גם אני אחרי טיפול שני של איקק'

שנכשל. אצלי דווקא בטיפול הראשון היו כאבים חזקים בחזה. חוץ מזה הכל היה רגיל. ובסיבוב השני שהוכפל המינון לא היו בכלל תופעות. אבל כמו שהבנתי כאן בפורום כל אחת מגיבה אחרת לכל טיפול או בדיקה. בתקופה הזאת כל דבר שקורה מאשימים את ההורמונים ואז המצפון שקט

חגיתלה

New member
קודם כל שולחת לך../images/Emo24.gif ענקי

ובקשר לשאלתך - כל אחת מגיבה אחרת להורמונים. אבל כל התופעות שתיארת - הרגשתי כאילו את מתארת אותי בחודשיים האחרונים. ההורמונים בהחלט גורמים לנפיחות בגוף - נוזלים את יודעת. עייפות - בדיוק דיברנו על זה השבוע. מכנה משותף אצל הרבה מאיתנו. ואני אימצתי לעצמי משפט של נועם - כל מה שתגידי לי על הורמונים אני מאמינה.
בהצלחה

venus13

New member
כשמו כן הוא - איכס- קקלומין ../images/Emo3.gif

ואכן - כל אחת מקבלת מנת איכס אחר - שהוא במיוחד תוצאה של השפעה הורמונלית+ נפשית - שבכלל צריך את האיכס הזה אבל כשהחומר עושה את שלו ומפיק בטא חיובית התופעות מתגמדות שיהיה לך בהצלחה ונוס

למעלה