עידכוניםםםםם

עידכוניםםםםם../images/Emo13.gif

ובכן חזרתי כמעט לקראת הצהרים מבית חולים מביקור אצל הרופא הטפל ד"ר קול אחרי בדיקת הבוקר שעשינו שהראתה שהטיפול יוצא לדרך.... קבלתי estrofem שזה ההורמונים לקחת כל יום בבליעה שלוש פעמים ביום בוקר צהרים וערב, מלבד זאת קבלתי גם utrogetan שזה הנרות הוגינלים, עכשיו בערך עוד שבועים אני מוזמנת לבדיקת אולטרסאונד לבדוק את רירית הרחם שלי ואז אשמע מה הלאה.... ועוד קבלתיfolic acid שזה סוג של ויטמנים שלוקחים לני ובזמן ההריון. זהו זה לעתה...ועכשיו גם אני מבקשת מהרירית שלי תתעבי...תתעבי כמו שצריך!!!

מירבי*

New member
דרדסית, שיהיה בשעה טובה../images/Emo50.gif

יופי שהטיפול יוצא לדרך..קדימה הפורום הזה צריך עוד הריון מוצלח.. את הנרות ביקשו ממך להתחיל כבר עכשיו? אני מצטרפת לבקשה ומבקשת יפה יפה מהרירית שלך להתעבות.. בהצלחה

miri71

New member
דרדסית, לא ידעתי שאת גם מחיפה

גם אני בטיפולו של ד"ר קול. נשמע שאת מרוצה (לאור החדשות הטובות, כמובן). לי הוא היה נראה אדם קצת "יבש" בהתחלה, אבל עכשיו הבנתי שהוא מה זה לעניין. שמחתי לשמוע שאצלך הכל מסתדר. מקווה שכולנו בסוף נגיע לשלב הזה...

ד"ר קול..

רופא מעולה!! בזכותו לאחותי נולדו שלישיה, הוא ממש רופא מדהים, אחוזי ההצלחה בטיפוליו ממש גדולים...אם אתם בידיו אתם יכולים להיות רגועים. ובהצלחה גם לכם מירי.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדרדסית,יש לך הודעה בהמשך זו

עם ה
תעני לי. תודה הודעה מהיום!

למעלה