עידכוניישן

D X 9

New member
עידכוניישן

אחרי העדכון משבת, עשינו חושבים ביחד (אני והגבר), שיקללנו את ההערות שלכן והסכמנו שאם הייתה בעיה אמיתית מסוג הבעיות שנזרקו לחלל האוויר - עוד אנשים היו רואים חוץ מאיתנו, ולכן לקחנו נשימה עמוקה ושינינו את ההתנהגות שלנו. בעצם חזרנו להתנהג כמו לפני הבלגן מהשבועות האחרונים: מנסה לעזור לו לצאת מהפינות שאליהן נכנס, לפעמים מצליחה להפוך בכי לצחוק (למשל כשבוכה ומבקש שאנגב נזלת עושה הצגה שלא מוצאת אותו ונבהלת...) כשלא מצליחה מעבירה אותו לחדר שלו, לפעמים גם ילד קטן צריך קצת שקט לא? אם נמשך יותר משעה וחצי - נותנת טיפה של רסקיו. לרוב אחרי 10 דקות הוא חוזר לעצמו כאילו לא היה כלום. ואכן משבת לא נרשמה סצינה קיצונית בבית וגם בגן חלה רגיעה. איזה כיף. מחר אנחנו אצל הניורולוגית ובשבוע הבא שיחה שלנו עם המטפלת והצוות בגן. הקצבנו עד סוף דצמבר לראות שינוי מהותי בבית וגם בגן, בינואר אנחנו עוברים קופ"ח ולכן הטיפול ייסתיים, החלטנו שאם יהיה צורך בהמשך טיפול ניקח מישהי באופן פרטי. חייבת לציין שאתן מהוות קבוצת תמיכה מעולה !! ואם כבר פתחתי הודעה שאלה - איך אני מקצרת שרשורי ענק? לא מוצאת מצד שמאל למעלה את האפשרות להגדיר מחדש...

איזה יופי

לפעמים רק ההחלטה שלנו להיות אמפתיים וחומלים יותר עושה את ההבדל, עוד לפני שבכלל עשינו משהו בפועל. אני שמחה שמצאתם פתרונות משותפים, אני אגב פונה אל הרסקיו הרבה יותר מוקדם. ולעזור להם לרדת מהעץ זה באמת מקצר את התהליך ומקל עליהם נשיקות. ולגבי הקיפול - למעלה בצד שמאל - אופן תצוגה...

D X 9

New member
תשמעי

היו לי חודשיים איומים ברמה האישית, ואני מניחה שבתוספת הלחץ מהגן קצת איבדתי את הדרך. אתן + שיתוף הפעולה מהגבר הצליחו להחזיר אותי לשיווי המשקל. יהיה בסדר...

בדיעבד

אנחנו מגלים שהחמרה בהתנהגות שלהם באה בקורלציה למצב הנפשי שלנו. תאמיני בעצמך ובזוגך שתצליחו תאמיני בבן שלך נשיקות

D X 9

New member
אכן....

מנסה לא להתבאס מזה. בעצם - גם המצב הנפשי שלי מושפע ממנו.. אז אנחנו פיטים.... (סתם כן?) ואני לא מצליחה לכווץ שרשורים. מצד שני גם אין לי אייקונים. מה נראה לך? גם המחשב שלי מושפע מהמצב הנפשי שלנו?

תפתחי את אופן תצוגה

ואז תראי מצד ימין - אופן צפייה, תגדירי שם את מס התגובות בשרשור. האייקונים זה ממש פה למטה כאן בערך
הפרצוף סמיילי עם החץ הקטן ליד

הרסקיו באמת עוזר? כלומר,

אם היית נותנת "בכאילו" מים או פלסבו אחר, זה לא היה משפיע? מתכוונת- האם זה החומר או משהו אחר בסיטואציה?

ברחה לי ההודעה (שוב...)

לא יודעת אם זה בגלל החומר או כמו פלצבו אבל זה ממש עוזר לו להרגע וכל עוד גיליתי את הסולם הזה (שעוזר לו לרדת מהעץ) לא אכפת לי לנצל אותו מצד שני לפעמים זה סוג של תלות חיצונית בהרגעות, שאני פחות אוהבת, אבל עם הילד הזה אין הרבה ברירות

D X 9

New member
תראי,

זה ילד בן שלוש וחצי, הוא לא יודע מה זה, מבחינתו זו תרופה, והוא מקבל המון תרופות. הוא לא משייך את זה לבכי או עצבנות. וזה עובד כמו קסם, תוך 10 דקות מחייך כמו השמש בטלטאביז (מבחינתו זה סימן לשיא האושר) וצוחק ושכח בכלל על מה ולמה בכה, בעצם... שכח שבכה. אבל ידוע שהשפעת הרמדי ההומיאופטיות - או שהן מא-ד משפיעות או שלא משפיעות בכלל. אצלנו לשמחתי מאד עוזר ולכן אני משתמשת בהמון הצלחה בכל אחד מסדרת ה-R למינהם.

מיכול

New member
עדכון משמח ביותר

מניחה שהרוגע שלכם משפיע עליו הכי הרבה שימשיך ככה ואף ישתפר !

Ahsoka Tano

New member
מאד מאד שמחה לשמוע!

תראי, בגיל הזה, וגם מאוחר יותר, יש קפיצות גדילה-התפתחות כאלו ולפני קפיצה כזו הם יכולים להכנס לשגעת אפילו לכמה ימים עד כמה שבועות ופיתאום, כאילו כלום, לא רק שזה עובר, הילד נראה פיתאום יותר בוגר, רגוע ומבין עניין. זה מין מעגלים כאלו שהמרחק בניהם הולך וגדל כי התגובות שלהם הולכות ומתמתנות עם הגיל. מסכימה מאד עם המסקנות שלכם ושמחה לשמוע שאתם חושבים על המצב ביחד, כשקשה נאמרים הרבה דברים שלא ממש מתכוונים אליהם, זה מובן ואנושי בעיני. ולסיום סיומת, גם אצלנו הפעלת חוש הומור עזרה בגיל הזה להוציא ממצבים קשים מאד, הייתי אז ממש הצגת יחיד מהלכת עם צופה לא קל במיוחד... בהצלחה מחר ובכלל בהמשך, יש לי איכשהו הרגשה אפילו מבלי להכיר אתכם ורק בגלל שעשית לי דה ז'וו הסטרי, שהילד יביא לכם הרבה נחת ושמחה בלב ומה שכתבת כאן ישאר בגדר זיכרון מעומעם ותלוש לגמרי.

פרמלה

New member
נפלא לשמוע על חושבים ביחד

ועל הפתרונות שמצאתם ועל היישום שלהם. בהצלחה לשלושתכם!

princess66

New member
טוב לשמוע!

אני שמתי לב שהילדים הם ראי תחושותי... ביום שאני עצבנית וחסרת סבלנות גם הם כאלה וכשאני רוגעה אז גם הם. אז נכון שאי אפשר להתעלם מחיי היומיום ומהלחצים והמצוקות שלנו אבל המודעות היא חצי הדרך לפתרון. בהצלחה בכל מקרה ובכל דרך שתבחרו ואם את זקוקה לעוד מידע אשמח לעמוד לרשותך... אינני יודעת היכן אתם גרים אבל אם תרצי המלצות לאנשי מקצוע אשמח לענות גם כן
הרבה בריאות, הצלחה וחיוכים
באמת מכל ה

למעלה