עידכונון! היישר מפי מלכת העידכונים שלנו קטי שלא יכולה להכנס לפורום לסרט אלכסנדר נפתח אתר
¥ ¥EleVatioN¥ New member 15/11/03 #1 עידכונון!../images/Emo129.gif היישר מפי מלכת העידכונים שלנו קטי שלא יכולה להכנס לפורום לסרט אלכסנדר נפתח אתר
עידכונון!../images/Emo129.gif היישר מפי מלכת העידכונים שלנו קטי שלא יכולה להכנס לפורום לסרט אלכסנדר נפתח אתר
¥ ¥EleVatioN¥ New member 15/11/03 #2 ואפילו תמונית../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif גמכה באדיבות קטי
M Ma E New member 15/11/03 #9 למה היא נראת כל כך שמחה? ../images/Emo3.gif ותענו לי על השאלה איך השעון החמוד שלי!!
M Ma E New member 15/11/03 #3 ידעתי עליו מזמן ../images/Emo13.gif יש לי אותו כבר במועדפים... תגידו איך השעון שלי?! אני באמצע..
J Jacks social anxiety New member 15/11/03 #5 איזה מדליקקק רוסריו דוסן משחקת שםםםם... בחיים לא הייתי מאמין ששתי השחקניות שאני הכי מעריך משחקות בסרט אחד!! ואיך היא דומה לסוזייי שלנו...
איזה מדליקקק רוסריו דוסן משחקת שםםםם... בחיים לא הייתי מאמין ששתי השחקניות שאני הכי מעריך משחקות בסרט אחד!! ואיך היא דומה לסוזייי שלנו...
ס סוזן50020 New member 15/11/03 #15 דניע!אתה נשמה -מתה עלייך שמחה להיות דומה לשחקניות האהובות עלייך! ונכון שמאד מתאים לאנג'י להיות עם כתר מוזהב?..היא מלכההה
דניע!אתה נשמה -מתה עלייך שמחה להיות דומה לשחקניות האהובות עלייך! ונכון שמאד מתאים לאנג'י להיות עם כתר מוזהב?..היא מלכההה
נ נעלולית עם שרוך New member 15/11/03 #7 נצל"ש אם כבר מדברים על סרטים.. במעריב לנוער היה כתוב על סרט חדש של אנג'י שיוצא בקרוב לקולנוע וקוראים לו "לקחת חיים" משהו על סוכנת אף בי איי.. אני לא שמעתי על הסרט הזה.. מישהו מוכן לעדכן אותי?
נצל"ש אם כבר מדברים על סרטים.. במעריב לנוער היה כתוב על סרט חדש של אנג'י שיוצא בקרוב לקולנוע וקוראים לו "לקחת חיים" משהו על סוכנת אף בי איי.. אני לא שמעתי על הסרט הזה.. מישהו מוכן לעדכן אותי?
¥ ¥EleVatioN¥ New member 15/11/03 #8 taking lives?../images/Emo129.gif ואיי ויש גם את bitten על אשת זאב שיכולה לשלוט בזה רק עם הרואין לא?
D dilan angel New member 15/11/03 #10 ../images/Emo47.gifיווווווו יפיופה!! זה נראה לי הולך להיות סרט גדווווולללל... אוףףףףף שכבר יצא ביונד בורדרס לארץ!!!!אני מתה כבר לראות סרט חדש שלה!
../images/Emo47.gifיווווווו יפיופה!! זה נראה לי הולך להיות סרט גדווווולללל... אוףףףףף שכבר יצא ביונד בורדרס לארץ!!!!אני מתה כבר לראות סרט חדש שלה!
I Im The Sun New member 15/11/03 #11 wooooow!! נראה טוב.. חבל שהאיכות של התמונות של אנג'י ממש און דה פייס
¥ ¥EleVatioN¥ New member 15/11/03 #12 אבל השניה..../images/Emo129.gif הרבה יותר טובה, גדולה וברורה וכם היא מדהימה ממש מתאים לה ככה!