עידכון

מצב
הנושא נעול.
עידכון

עידכון
טוב זאת באמת אני בסוף החודש אני לא טסה כי הרופא התקשר וסיפר שקרה פנצ'ר
כי נתנו תרופות שונות לתורמות והן פיתחו זקיקים קטנים מידי אז כדי שלא נשים את ממונו ונפשנו לריק אז לא נוסעים החודש רק בחודש הבא אז אני כאן עוד חודש תיצטרכו לסבול אותי עוד קצת אז שבת שלום לכולם ואני די אופטמית כי אני מאמינה שכל עקבה לטובה ויהיה בסדר

ayoosh

New member
גם אני חושבת שכל עכבה- לטובה../images/Emo28.gif

עידכון
כי נתנו תרופות שונות לתורמות והן פיתחו זקיקים קטנים מידי אז כדי שלא נשים את ממונו ונפשנו לריק אז לא נוסעים החודש רק בחודש הבא אז אני כאן עוד חודש תיצטרכו לסבול אותי עוד קצת אז שבת שלום לכולם ואני די אופטמית כי אני מאמינה שכל עקבה לטובה ויהיה בסדר
גם אני חושבת שכל עכבה- לטובה

ואם לא- זה בטח לא מזיק להרגשה...
נראה לי שיש סיכוי סביר שעם העיכוב שלך יכול מאוד להיות שנעבור טיפול באותו זמן..
...(וכמובן שגם אני התעכבתי ומתעכבת... ובעיקר בשלב זה דוגלת ב"כל עכבה לטובה"...) ולסבול אותך? אני מקווה שהרבה הרבה יותר מחודש... מה עם ההריון? הלידה? גידול הילד/ה? אח/ות שלו...?
שבת שלום והכי הכי חשוב-

sagivkr

New member
לסבול???

עידכון
לסבול???

סביון1

New member
כל עכבה לטובה וגם נוכחותך כאן היא

עידכון
כל עכבה לטובה וגם נוכחותך כאן היא
לטובה ולא לסבל. אז מצידי קחי איתך מחשב נייד לרומניה כשתיסעי כדי שנוכל "לסבול" את נוכחותך בלי הפסקה.

מי פה סובל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עידכון
מי פה סובל

במיוחד לא ממך.
כמו שכבר אמרו "כל עקבה היא לטובה". ובעיני עשיתם נכון שדחיתם את זה לעוד חודש כאשר יהיו לתרומת זקיקים במצב אופטימליים. אז נסבול אותך עוד חודש
והפורום הזה נועדה גם למעבר לתרומה

עקבה

מי פה סובל

במיוחד לא ממך.
כמו שכבר אמרו "כל עקבה היא לטובה". ובעיני עשיתם נכון שדחיתם את זה לעוד חודש כאשר יהיו לתרומת זקיקים במצב אופטימליים. אז נסבול אותך עוד חודש
והפורום הזה נועדה גם למעבר לתרומה
עקבה
תודה על התמיכה ושתבינו אמרתי לסבול בציניות לא באמת התכוונתי לסבל ותודה לאיוש שתיקנה אותי עכבה עם כ ולא עם ק מלשון לעכב אש תודה ואני יהיה איתכם גם במהלך ההריון שיהיה בעזרת השם והמזל שלי אז שות תודה
על ה
שנתתם לי

sagivkr

New member
אנחנו יודעים ../images/Emo8.gif

עקבה
תודה על התמיכה ושתבינו אמרתי לסבול בציניות לא באמת התכוונתי לסבל ותודה לאיוש שתיקנה אותי עכבה עם כ ולא עם ק מלשון לעכב אש תודה ואני יהיה איתכם גם במהלך ההריון שיהיה בעזרת השם והמזל שלי אז שות תודה
על ה
שנתתם לי
אנחנו יודעים

רק רצינו לוודא...

מצב
הנושא נעול.
למעלה