עידכון

מיכל235

New member
עידכון

שלום בנות, חזרתי עכשיו מפגישה עם ד"ר ניטקה בבי"ח בילינסון, הוא אדם כל כך נחמד ושמעתי עליו המון דברים טובים. בגלל שסוף כל סוף הצלחתי להפגש איתו אני יורדת מהרעיון של ניתוח פרטי, וכנראה שאני ינותח על ידו בבלינסון. רק מה שעיצבן אותי שהתור הבא שאני אמורה להגיע עם כל בדיקות הדם, צילום חזה וא.ק.ג. נתנו לי אותו ל- 15 למאי!! עוד חודש וחצי!! ורק אח"כ יקבעו לי את התור לניתוח. זה המון זמן!!!!!! בנתיים אני נשארת עם הכאבים ועם חוסר הנוחות המעצבנת שהציסטה גורמת לי. אני מנסה להפעיל את כל האמצעים להקדים את התור, לא בא לי להשאר במצב הזה עוד חודשיים עד לניתוח
.

ר ו מ י ה

New member
התורים באמת איומים

במיוחד עכשיו כאשר חוה"מ בפתח. האם לפחות נאמר לך להיות בדיכוי?

מיכל235

New member
לא

לגבי דיכוי נאמר לי שלפי המצב שיתגלה בניתוח יכול להיות שאח"כ אצטרך תקופה מסוימת לקבל זריקות הורמונליות לדיכוי. יכול להיות שבתור הבא ב- 15/5 (במידה ולא אצליח להקדים את התור) כאשר אבוא עם תוצאות בדיקות הדם שצריך לבצע לפני הניתוח אולי אז יגידו לי משהו לגבי דיכוי לפני הניתוח. רומיה עד כמה שאני זוכרת את סיפרת שנותחת ע"י ד"ר ניטקה, נכון? הוא ממש נחמד, הוא הסביר לנו מה זה אנדומטריוזיס הסביר על הניתוח וענה על כל שאלותינו.

ר ו מ י ה

New member
אכן נותחתי על ידו

והוא נחשב כירורג מצויין. אצלי בגלל האנדו' הקשה ( נצפה היטב בבדיקה גניקולוגית רגילה), דרש שאהיה בדיכוי של שלושה חודשים לפני הניתוח.

מיכל235

New member
רומיה

הוא בכלל לא בדק אותי היום, הוא רק הסתכל על ההפניה ועל האולטראסאונד שביצעתי לפני חודש. הבנתי שבתור הבא כאשר אני יבואעם כל הבדיקות הדרושות לניתוח כנראה שאז יבדקו אותי.

למעלה