ראיון עם צ'סטר לגבי האלבום
אין יותר מדי חדשות בימים האחרונים בכל הנוגע ללינקין פארק, אך היום שלח סולן הלהקה, צ'סטר בנינגטון, מכתב למעריצי הלהקה דרך רשימת התפוצה של LP בה הוא מעדכן על האלבום החדש של הלהקה ועונה על שאלות נפוצות בכל הנוגע להכנתו: איך נראה תהליך הכתיבה? זה כיף. כולנו זוכים להזדמנות לשחרר ולתרום מבחינה יצירתית. ריק רובין, המפיק של האלבום החדש, גורם לנו לעבוד בסגנון שלא עבדנו בו בעבר, כך שזה שונה בשבילנו. כולנו חושבים על רעיונות לחוד ואז נפגשים יחד ועובדים על זה כלהקה. החלטנו יחד על הכיוון של השירים... אבל האלבום הזה יהיה יותר מונע על ווקליות מאשר קודמיו. כך שבד"כ, מייק ואני רושמים את הליריקה, ושאר הבחורים רושמים לעצמם את החלקים שלהם. בראד ממש מעולה בהכנת המבנה של השירים. כמובן שזה המון עבודה, אבל אני אוהב את העבודה שלי, אז זה הופך בשבילנו את העבודה למהנה. האם אתה ומייק רושמים ביחד? שנינו רושמים שירים ומלודיות, ולשנינו יש דברים אישיים משלנו עליהם אנחנו כותבים, אז חלק מהשירים מתחילים לחוד ואז אנחנו מחברים אותם ועובדים על זה ביחד. אבל לשנינו יש שירים שרשמנו בעצמנו. לרוב אנחנו משפצים אחד לשני את החומר וממשיכים משם.האם יש אדם אחד מרכזי שמחליט על הליריקה? לא, יש שניים. אני ומייק, אבל מייק ממש טוב בלגרום לליריקה לזרום, אז הוא שם את החותמת על רוב הדברים שאנחנו עושים ביחד.האם כל הלהקה יושבת יחד? בכל שבוע. אנחנו עדיין בשלבים ראשוניים בהם אנחנו עובדים תחילה על החלקים האישיים. כל אחד מהבחורים רושם בעצמו את החלק לכלי בו הוא מנגן. אבל יש לנו פגישת להקה בכל שבוע, ואנחנו משתפים הרבה במה שאנחנו עושים. אנחנו נפגשים בסטודיו בכל שבוע ומאזינים לחומר של האחרים. לאחר-מכן אנחנו מחליטים מה להשאיר, מה לשנות ועוזרים אחד לשני עם מה שעבדנו עליו.והאם האחרים עובדים על ההפקה? כולם עובדים על ההפקה. אבל אם אתם שואלים אותי האם כולם עובדים על החלקים שלהם, אז כן. אבל כולנו עוזרים אחד לשני כאשר האחר זקוק לעזרה. אנחנו להקה, כך ששום דבר אינו לבד.האם הכתיבה שלך היא השתקפות של איפה שאתה בחייך? הרבה השתנה בשבילי מאז Meteora. התחתנתי עם ט'לינדה, ויש לנו 3 בנים, אז אני מניח שככל שאני מתבגר ומזדקן, כך גם המוזיקה. אתה לא יכול לחזור על אותם הדברים בחיים ולא ללמוד. אותו הדבר בנוגע למוזיקה שלי.האם התוכן הלירי יהיה דומה לאיזשהו חומר ישן שלכם או שאנחנו יכולים לצפות למשהו לגמרי חדש? שניהם, אנחנו עדיין לינקין פארק, ואתם תבחינו בזה. אבל יש לנו הרבה חומר שהוא לגמרי חדש ושום דבר ששמעתם מאיתנו בעבר. ריק רובין מפיק את האלבום, והוא הכין כל כך הרבה סוגים שונים של אלבומים. רצינו משהו חדש אבל עדיין עם התחושות שלנו. האם אתה גם כותב במובן המסורתי של המילה כגון סיפורים קצרים, מעשיות, וכו'? כן. אני אוהב לכתוב סיפורים ופואמות. עשיתי ראיון לספר לאחרונה, וזה הסתיים כסיפור על הילדות שלי ועל ההשראה שלי להתחיל עם המוזיקה. בסופו של דבר זה הסתכם ב-6 עמודים. האם אתה מוצא את הכתיבה שלך כסוג של שחרור או תרפיה? כן. זה נותן לי הזדמנות לבטא את עצמי בצורה יצירתית ולהוציא את הרגשות שלי. אנשים מסוימים מתאמנים, אנשים מסוימים מציירים, אני כותב ושר. זה מאפשר לי לשחרר את האגרסיות שלי ולשתף את המעריצים והמשפחה במחשבות שלי. אנחנו לא יכולים לחכות שתשמעו את המוזיקה החדשה. תודה על כל התמיכה שלכם, המעריצים שלנו זה הכל בשבילנו ואנחנו מחכים בקוצר רוח לראות אתכם בסיבוב ההופעות מאוחר יותר השנה.