עידכון

עידכון

אוקיי, עשיתי ראיון סופי לשני מסלולים בשחקים. באפריל יגידו לי אם אני בפנים או לא. יש לי ראיון ליחידה הטכנולוגית ההתנדבותית הזו ביום שני. למישהו יש מושג מה הולך שם?

hlvo

New member
תשובה

זו לא יחידה "התנדבותית".. ובראיון (וגם בפורום) לא ממש יגידו לך משהו שימושי, אז אם את צריכה לבחור בין שחקים (תלוי כמובן במסלולים שהתמיינת אליהם) ליחידה הזו- תשאלי את עצמך אם את "בחורה טכנולוגית"

SwedeKid

New member
אם כבר הזכירו את היחידה הטכנולוגית

שלום, קוראים לי אביה ויש לי שאלה בקשר למיונים ליחידה: קבעו לי מבחנים\ראיון\מבדק אחר למחר בתשע בבוקר ושכחתי את הכתובת של המקום. אני איבדתי את הדף שעליו כתוב איפה זה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? |מדוכדך|

NiR AbR

New member
לדעתי...

לי יש שני חברים שעשו שחקים ואני מכיר כמה כאלו שביחידה הטכנולוגית, ולדעתי לכי על שחקים. זה קורס די "יוקרתי" בחיל המודיעין והוא פותח בפנייך הרבה אפשרויות וביניהן המון אפשרויות קידום וקצונה וכו'. היחידה הטכנולוגית לא מתאימה לכל אחד לדעתי... וגם סביר להניח שלא תעברי שם קורס מסודר ופרטני או ממושך, אלא תקופת חפיפה שכזאת או משהו בסגנון. אני ממליץ על שחקים
וד"א - אם כבר היחידה הטכנולוגית... אני רוצה לעבור לשם כנראה
מישהו משם יכול לעזור לי בקטע של אנשים לפנות אליהם שם וכו? אני ממש אשמח. תודה רבה.

Dawson girl

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אני שלחתי את הטופס ליחידה הטכנולוגית עוד בדצמבר- ינואר, ועדיין לא חזרו אליי.. למה?
ואני הייתי הולכת על שחקים, יותר יוקרתי

קצת על קצת...

הרבה אי אפשר לספר על שני המסלולים. גם כך נכתב כאן יותר מדי. בפורום "הורים לחיילים" (החדש) פרסמה "נועה לביא" קישור לכתבה שכתבה. יש בכתבה כמה אי דיוקים קלים, אבל בגדול יש שם המון תשובות לגבי תוכניות כמו "שחקים", "עח"מ" (שזה מסלול בשחקים למיטב זכרוני) וכו'. בגדול, ב"שחקים" יש ארבעה מסלולים. אחד מתוכם אני מכיר מקרוב, אך לצערי אינני יכול לכתוב עליו או לדבר עליו יותר מדי. בגדול, אני לא הייתי בוחר לשרת במסלול הזה - אבל שלושת המסלולים האחרים ב"שחקים" אמורים להיות מצויינים (גם הרביעי נחשב מצויין). כמדומני, אחד המסלולים גם מוביל אותך בסופו של דבר ליחידה הטכנולוגית, כך שאת עשויה למצוא את עצמך שם בכל מקרה. לגבי היחידה - היא נחשבה בעבר למאוד איכותית, אך ב5 השנים האחרונות חלה הדרדרות רבה בשמה - המון זלג החוצה, ונראה שזה כבר לא אותו גן עדן טכנולוגי שדיברו עליו בעבר (אם כי עדיין נעשים שם דברים מאוד מעניינים).

o m e r g

New member
טעות...

אחי,היחידה הזאת עדין מטורפת כמו בעבר,אני משרת שם כבר חצי שנה ובהלם כל פעם מחדש,נכון שדברים זלגו החוצה,אבל זה לא מפחית מהעוצמה:) ולמי לפנות?אני לא מת להעביר טלפונים באינטרנט של אנשים מהיחידה... בהצלחה...איפה שזה לא יהיה עומר

מנקודת המבט שלך - אתה צודק.

מאידך, מנקודת המבט של מי שעבד עם היחידה הרבה שנים - חלה שם הדרדרות נוראית. זה עדיין מקום טוב לשרת בו. הרבה יותר טוב ממקומות אחרים.

hlvo

New member
מצטרף לשאר...

אומנם גם אני לא ותיק במיוחד ביחידה, אבל קשה להבין למה אתה מתכוון כשאתה אומר "הדרדרות נוראית". גם מספר אנשים שנמצאים שם מעבר ל-5 שנים לא בדיוק מבינים על מה אתה מדבר. בנוסף, יש הבדל בין זליגה של מידע לבין התדרדרות בתפקוד היחידה. אומנם הסודיות היא הכרחית, אבל לדעתי המינוח שלך קצת מטעה. בלי לזלזל, אבל אולי דברים נראים בצורה שונה מבחוץ. חבל שאנשים פה בפורום (שאולי בתהליך ההתנדבות יעברו ראיון ביחידה) יקבלו את הרעיון הלא נכון.

איזה שאר?

דברים שרואים משם - לא רואים מכאן. בזה אני חושב שאפשר לסיים את זה.

תיקונים

קודם כל, יש חמישה מסלולים בשחקים, וזה אח"מ, לא עח"מ. קצת מאכזב לדעת שדברים זלגו החוצה. החיילים ביחידה לא שמרו על הפה?

המממ

נדמה לי שזה עח"מ - עובד חקר מודיעין... ואכן - ככל שליחידה יש יותר תקנים, היא יותר מוכרת..

לא, זה אח"מ

עובדי חקר מודיעין נמצאים במסלול שונה שחמ"ן. אם תבדוק באתר האינטרנט שלהם תראה שזה שני דברים שונים. לעובדי חקר מודיעין אין קיצור. חוץ מזה, ראיתי את הפרוספקט שמקבלים בראיון האישי, כתוב שם שחקים - אח"מ.

אני מעדיף לא לציין.

בגדול, המסלול נחשב יוקרתי, והמשרתים בו באופן כללי נהנים ומאותגרים.

למעלה