עידכון !

adiville

New member
עידכון !

בנוגע להתקדמות מועדון המעריצים של אלפאוויל : יש לי כרגע שמות של 7 אנשים שמעוניינים. שלחתי אי-מייל להנהלת הלהקה ובו פרטתי את הרעיון שלי ואת מספר האנשים וביקשתי אישור וכמו כן עצות בנוגע למימוש הרעיון. טוריקן : ברגע שנקבל אישור אני ארצה להתייעץ איתך בנוגע להקמת אתר ישראלי בעברית שיתחבר לאתר הבית שלי. אלפא בייבי : כל רעיון שלך יתקבל בברכה ! אני מקווה שאתה תהיה אחראי על מחלקת המוסיקה שלנו אז בינתיים אני מחכה לתשובה מאלפאוויל וכל מי שעוד רוצה להיצטרף יתקבל בברכה !

turrican

New member
אין בעיה עדי ../images/Emo13.gif

אני אשמח לעזור ואולי אם יהיה לי זמן להקים את אתר המעריצים של אלפאוויל בישראל. זה יכול להיות מעולה. אני מציע שקודם נחכה ל-20 אנשים ואז באמת אפשר להקים מועדון רשמי.

alpha80

New member
מה זה אומר מחלקת מוסיקה?....

לעשות דיסק אוסף משירי אום כול ת'ום לכל מצטרף?...

adiville

New member
אבל לא סתם...

אום כול ת'ום אלא קאבר בלעדי של סדאם חוסיין, חתום ונגוע באנתרקס לכל חבר במועדון !!! יאללה יאללה
חשבתי יותר בכיוון של העלאת שירים ורמיקסים למיניהם.....DJ הבית ! ובקשר ל-20 חברים : לא בזמן הקרוב.... כרגע יש 7, אני אנסה למצוא עוד כמה ישראלים דרך קבוצת האי-מייל הרשמית של הלהקה וברגע שנפרסם את עצמנו כמועדון רשמי באינטרנט אני בטוחה שיבואו עוד חבר'ה ! העיקרון הוא לקבץ ביחד את כל המעריצים / אוהבי מוסיקת אלפאוויל הישראלים ביחד. נגיד שיש רק 10...אז מה ? זה מה יש ! מדינה קטנה
אבל אני ראיתי 2500 איש מאוד מאושרים באותו לילה בסינרמה אז אני מאמינה שאת חלקם עוד נפגוש בעתיד בצורה זו או אחרת.... ותזכרו : תעבירו את הרעיון גם במסיבות האייטיז שאתם הולכים אליהן !!!

alpha80

New member
מה'זתומרת

"תעבירו את הרעיון גם במסיבות האייטיז שאתם הולכים אליהן" ? מה איתך? אל תגידי שאת לא באה.

adiville

New member
אני באה

לאיפה שאין הגבלת גיל
אבל אני משערת שחלקכם פה הולכים ליותר מסיבות ממני.... במיוחד עכשיו שזאת תקופת לימודים בשבילי....

למעלה