עידכון..

silverlet31

New member
עידכון..

אני עדיין עצוב.. והחיים הם עדיין קשים..
בימים האחרונים עברתי כל מיני חוויות.. חלקן אופטימיות.. חלקן פסימיות
רוב הזמן אני רואה שבחורות לא מתעניינות בי. וכאשר אני פונה באתרי היכרויות לנשים אני שווה ערך לקליפת השום.
מי שמראה לי התעניינות בחזרה הן נשים שיש להן בעיה להכיר : נשים עם ילדים קטנים, מכוערות, או שרוצות לעשות סקס רק אחרי החתונה..
לאחרונה הכרתי בחורה שהיא הייתה יחסית אטרקטיבית בעיני..
יצאתי איתה לדייט שנמשך המון שעות. היא אמרה לי כמה שהיא נהנית איתי, וכמה שכיף לה איתי.. ואני לא עשיתי שום דבר מיוחד. אפילו לא התאמצתי.. פשוט הייתי עצמי..
היא הראתה לי המון חום. וחיבקה אותי ונישקה אותי כמו שאף אחת לא עשתה.. והרגשתי באמת מיוחד. שלמישהו אכפת ממני.
אבל זה נגמר בגלל שהיא אמרה שהיא לא תעשה סקס אלא רק אחרי החתונה. וזה לא היה מקובל עלי..
ולמחרת היא אמרה לי כמה שאני לא הטעם שלה, ושאני ההפך ממה שהיא אוהבת בגבר, ושאני בכלל לא ברמה שלה. ושהיא רק הרוויחה.
לפעמים אני חושב שזאת בעצם הייתה בדיחה.. מתיחה ענקית. שהצלם של פיספוסים עוד מעט יצוץ מהמחבוא שלו. ושהיא הייתה משועממת ושמצאה לעצמה אותי ובעצם הכל היה הצגה שלה כדי לצחוק עלי ולבדר את עצמה... כי אני באמת כפי שהיא אמרה. כל הדברים האלו. ולפעמים אני חושב שהיא אמרה את זה כי אני פגעתי בה וזאת לא האמת.
זה היה נחמד להרגיש חום ואהבה.. ליום אחד..

Matzeket

New member

מבאס.
אבל היי, זה היה אפשרי ליום אחד- זה יכול להיות אפשרי גם ליותר!

שמחה שכתבת

Tiger Steve

New member
אני מאמין שהיא אמרה את הדברים המגעילים

פשוט כי האגו המעפן שלה נפגע.
כדי להרגיש טוב עם עמצה.

הדבר הכי מגעיל בעיניי זה כשאומרים דברים מגעילים עם פוטנציאל לפגוע לבן אדם, רק כדי להרגיש טוב.
היא רצתה להרגיש טוב עם זה שלא התאים לך להיות איתה אז היא פגעה בך. אוליי דווקא כי היא נורא קיוותה שזה כן ילך.

אני שמח שהיה לך כיף ליום אחד. אל תתן להתנהגות שלה אחרי זה להרוס לך. אפילו טוב שהיא חשפה בפניך את הצד המכוער הזה שבה.

dori78

New member

מכיר את הערסים שיושבים על הברזלים, אלה ששורקים לכל בחורה שעוברת?
לפעמים אני מפנה מבט, בד"כ אני פשוט מתעלמת מהם.
בד"כ, מה שקורה אח"כ, זה שהם מתחילים לצעוק לעברי מחמאות כמו "לכי, יא כונפה, מי יגע בך".
אז זה מה שקרה לך, רק בואריאציה קצת אחרת.

אנשים שונים מגיבים בצורה שונה.
הבחורה הזאת, הוציאה עליך את התסכול שלה מהקושי למצוא בן זוג שיסכים לחכות לחתונה.
עכשיו אתה מבין למה כותבים לך פה שהפגנה של תסכול לא עובדת לטובתך?

כמו שכתבה לך מצקת: אם זה קרה ליום אחד - זה יכול לקרות גם ליותר.
תפסיק לחשוב על עצמך את כל הדברים האלה שהיא אמרה.
ובחורה שמלכתחילה הולכת עם מישהו שהוא לא הטעם שלה, שהוא ההיפך ממה שהיא מחפשת בגבר,
שהיא לא חושבת שהוא ברמה שלה - היא בחורה מאוד אומללה, עם הרבה בעיות.

תעבור הלאה, גם אם זה ייקח קצת זמן - תמצא בחורה שתבחר בך באמת, לא מתוך תסכול וברירת מחדל.
אתה שווה את זה.

dori78

New member
ואולי עכשיו

אחרי שהוא הרגיש איך זה להיות בצד השני - זה יהיה יותר ברור?

Hawkgirl

New member
כאילו, אני היחידה שגילגלה עיניים?

הבנאדם טרח כל הזמן להשמיץ נשים וכמה הן לא מבינות איזה אוצר הן מפספסות בגלל דברים שוליים כמו חיצוניות....
ושניה אחרי כן מתהפך ועושה בדיוק את הדברים שהוא עצמו רטן עליהם?
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו?

והאם אני היחידה שמזדהה עם הבחורה?
הרי רק השבוע כתב פה בחור נוסף אודות עלילותיו עם חברתו הבתולה והדחף שלו לקיים איתה יחסי מין.
כל התגובות פה אחד(טוב, אולי פה ושם שלא היו בזרם) אמרו לו להרגיע ושלא ילחץ עליה.
אז למה עכשיו התגובות מזדהות עם הצד שכן לוחץ ליחסי מין? מה פספסתי?

שאלות שבאמת לא ברורה לי התשובה עליהן.

BloodyRoar

New member
אמ... מנטליות עדר?

איך שאני רואה את זה, וסביר שאני טועה, זה בגלל שהפורום מנסה להישאר לטובת חסרי הניסיון. "לתמוך בשלנו".

dori78

New member
שני הבדלים

1. סילברלט הוא חבר פורום מן המניין, שכבר חלק איתנו את התסכול שלו מעולם ההיכרויות.
לא לכולם קל להתמודד עם כשלונות בתחום, לא לכולם קל להתמודד עם העובדה שהם חסרי ניסיון בגיל מאוחר.
הגולש "סתירה טאוטולוגית" בא לכאן כדי לספר לנו על בעיותיו עם חברתו הבתולה, כשחוץ מלספר כמה היא סקסית, הוא לא ממש הסביר למה הוא מתעקש להיות דווקא איתה (בעצם בפוסט אחד כן, אבל המידתיות לעומת אזכורי הסקסיות...). זה יוצר תחושה שיכול להיות שהוא רוצה אותה בגלל שהיא בתולה, שזה סוג של הישג בעיניו לשכנע אותה לשכב איתו.

2. הגולש "סתירה טאוטולוגית" מציג סיטואציה, ממנה משתמע שהוא לוחץ על זוגתו לקיים יחסי מין באופן די מיידי.
סילברלט לא הציג מצב שהוא לוחץ על מישהי לקיים יחסי מין, אלא פוסל קשר שבו ידוע מראש שלא יהיו יחסי מין עד אחרי החתונה.

נראה לי ששני ההבדלים האלה עשויים לגרום להבדל משמעותי בתגובות.

avi1283

New member
לא רואה קשר

כאן לא מדובר על ללחוץ, אלא שזה לא התאים לו להמשיך את הקשר,
והדברים שהיא כתבה בתגובה היו לא לעניין (אלא אם כן הוא גם לא סיים את זה יפה).

בנוסף לא לקיים סקס עד החתונה, זה אומר שרוצים לקיים סקס רק אחרי שמתחייבים להיות ביחד כל החיים.
וזה שונה מלרצות למשל לחכות הרבה זמן עד שמוכנים.
מכבד את הרצון הזה, אבל אלא אם כן זה בקטע דתי אז אישית קשה לי להבין את זה, וברור לי למה להרבה זה לא יתאים בלי קשר לכמה הם סבלניים.

בקטע של החיצוניות מסכים איתך.

CraZ

New member
הוא לא לוחץ

פשוט מבין מראש שזה חשוב לו והוא לא יכול לחכות עד אחרי החתונה.

את באמת מבינה את זה שעונים מתוך אגו פגוע? לא לכולם זה מתאים לחכות וזה בסדר. העניין הוא איך לוקחים את זה. אומרים את האמת וחותכים או מנסים ללחוץ. וזה ההבדל בין שתי ההודעות.

Hawkgirl

New member
ממש לא נראה כמו אגו פגוע של הבחורה

צר לי, אבל כשבנאדם כותב שרק נשים עם בעיות נענות לו(ותסלחו לי נשים על ילדים, "מכוערות", סקס אחרי החתונה אלו ממש לא בעיות).
או שבסופו של דבר הוא התפשר(כך משתמע מדבריו) על מישהי "יחסית אטרקטיבית"...

זה ממש לא נשמע כמו מישהו שמחפש לבנות קשר זוגי בריא, אלא משהו אחר.
ואני בהחלט יכולה להבין את הצד של הבחורה.

CraZ

New member
כשאת אומרת דברים שהם חצאי אמת

רק כי מישהו "דחה" אותך מכל מיני סיבות, זה אגו פגוע מבחינתי. תגובה בהתאם לזה שנפגעת ועיוות של האמת כי נפגעת.

באשר לבחירות המילים, הבררנות וכל צורת ההתנהלות שלו אני מסכים איתך לגמרי. אבל זה לא נוגע לנקודה שהיא ענתה מתוך אגו לדעתי.

למעלה