עידכון

maloren

New member
עידכון

אז ככה. דבר ראשון- עכשיו אני מבין מה זה לגדל ילד בבית. אין רגע שקט והכל סביבה. אבל כל פעם צצות לי התמונות מהפגיה ואני פשוט לא מאמין. מה שכן המפונקת הזו שככה מכל הרעשים בפגיה וכל דבר קטן מקפיץ אותה. גאזים - שלא נידע. אוכל- המון. שעות - מה שבא לה. היינו אצל רופא סתם בשביל לבטיחות והדבר היחידי שהדאיג אותו זה הדימום דרגה ראשונה. נקווה שלא נשמע על זה יותר כי זה מלחיץ... חוץ מזה היא כבר שלוש ומשהו, אני חושב שראיתי אותה מנסה לחייך. שומעת יופי ורואה יופי. וזה כיף. כמה שזה קשה זה כיף. יוצא לי להיות הרבה עם רוית בבית יום שלם (חופשים מישום מה) אז אני רואה איזו קריעה זו. אבל כיף. ושיהיו עוד תמונות- אתם תהיו הראשונים לראות. צאו

כיף לשמוע שאתם מתקדמים

לי אמרו בפגיה שלדימום דרגה ראשונה אין שום משמעות. גם לעומר היה דימום דרגה ראשונה ואין לו שום בעיה מוחית או נוירולוגית. הגזים ייעלמו יום אחד (ואז היא תתחיל לבכות מסיבות אחרות) וגם השינה יום אחד מסתדרת (אבל אני לא יכולה להתחייב על יום ספציפי...).

טוב לשמוע עידכונים אופטימיים

כל הכבוד
לבחורה
שאוכלת
כל כך יפה ומעלה גם יפה במשקל! תמסור לה שאנחנו מאד גאים בה! ןכל הכבוד לך שאתה מבין עד כמה זה קשה להשאר בבית עם ילד קטן. מי שהגה את השם "חופשת לידה" צוחק עלינו עד היום...

no news = good news

מזדהה בעניין הקפיצות מכל רחש. מצטערת על התקפת הגאזים ועל הטרטורים בשעות לא סבירות. תאמין לי אם אני אגיד לך לעוד לא הרבה זמן זה ייעלם? תשמרו על השפיות ומחכים לתמונות.

למעלה