עידכון
I שלום לכולם אני מנסה לכתוב במחשב הנייד שקיבלתי מבעלי ליום ההולדת (עד עכשיו לא ידעתי איך להפעיל אותו...
) מאז שהתחתנתי עברו המון דברים שהיה לוקח לי מגילה שלמה לכתוב הכל. התגעגעתי מאוד לפורום אבל המחשב של ההוסטל לא תמיד זמין. עברתי הרעלת תרופות בגלל רופא אחד שלא חשב שתרופה שהוא נותן לי תעשה לי בלאגן גדול ואפילו הגעתי לאישפוז. כרגע הה"א פעילה בעיקר כשאני נוסעת לסוף השבוע הבייתה בהוסטל לפחות התחילו להשגיח ש אגיע לארוחות כך שאני במשקל סביר. האים יש עוד מישהיא שיש לה קושי עם הסוף שבוע מבחינת הה"א? דבר אחד שקשה לי איתו זה שבשנה האחרונה השמיעה שלי התדרדרה ואני מחכה עכשיו למכשיר שמיעה 5|אני קצת פוחדת מהסטיגמה גם ככה אני כבדת ראייה אז עכשיו גם זה ...אבל אין לי ברירה...
דרך אגב הבעל שלי הפוך ממני 3קודם כל הוא גבוה ואני נמוכה ודבר שני הוא אוהב לאכול הרבה ...
השותפה שלי לדירה (שמטפלת בחתולות שלי ושומרת על הסדר והנקיון בבית בזמן שאנחנו :בהוסטל)| היא בת 65 וקיבלה סוף סוף את ההגדרה של אנורקסית, מה שאני חשדתי כבר מזמן לגביה האם יש דרך שאני יכולה לעזור לה? היא מדברת רק רוסית אז אין מצב שהיא תיכנס לפורום אבל מה שכתבתי לגביה זה בהסכמתה והיא יודעת שאני כותבת בפורום.... אני אשתדל להיכנס יותר לפורום עכשיו שאני מתרגלת למחשב הנייד.
לבשה.
I שלום לכולם אני מנסה לכתוב במחשב הנייד שקיבלתי מבעלי ליום ההולדת (עד עכשיו לא ידעתי איך להפעיל אותו...