עידכון

maloren

New member
עידכון

10 ימים למנייק (אם לא יהיו הפתעות) עגלה רגילה, שומרת חום גוף, אוכלת 50 סיסי בארוחה ושוקלת 2050. חגיגות ה-2 קילו מאחורינו. צבענו את החדר, עשינו קניות ומה נשאר? איה, שובי הביתה!!!! כמובן שגם המוניטור בדרך (ידידו הטוב ביותר של ההורה?). ונראה לי שעם מתנות אכלנו אותה, אבל כמובן שזה קטן עד קטן מאוד... אני כבר רוצה לכתוב בפורום בזמן לילות בלי שינה!!!

איזה עדכון נפלא ../images/Emo70.gif איה המשיכי כך

וואו, איזה כיף על הבוקר לקרוא כזו הודעה שלך! בטח הזמן פתאום מתחיל להימשך כמו מסטיק, לא? ככה לפחות זה היה אצלנו לקראת הסוף... מחזיקים לכם אצבעות שתעברו מהר ובקלות את עשרת הימים האלו.

איזה עדכון משמח

אני מניחה שאיה היא כבר הבריונית של הפגיה... יש כבר סלקל (הפגים נראים כל כך קטנים בסל קל ...)?

יש!!! הביתה, הביתה...

או איך השיר הזה הולך... לא לשכוח לקנות הרבה פילם למצלמה
אגב, למה מחכים עוד 10 ימים אם הכל פיקס? היא כבר בשבוע 36 אם זכרוני אינו מטעני?

וואו, איזה כיף לשמוע דברים כאלו על

הבוקר... שאלה - למה מוניטור? הופאים המליצו או שאתם רציתם?

maloren

New member
מוניטור- אנחנו

מה, נראה שיש סיכוי שנישן בלילה אם איה לא תהיה מחוברת למוניטור? לקחתי שבוע ראשון חופש, אבל זה לא אומר שלא צריך לישון... וחוץ מזה יש לה הורדות דופק פה ושם בזמן האוכל. אם לא יהיה מוניטור- בסוף יחברו לנו אחד...

איזה יופי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני עוקבת אחרי ההתפתחות של איה וזה ממש מרגש. חוזרות לי כל התמונות מדניאל ובת-אל. יאללה, צאו כבר הביתה ותתחילו בחיים נורמליים.

maloren

New member
אוף...

כל פעם שאני קורא את התגובות שלכן העיניים שלי מוצפות דמעות. בחיים לא חשבתי שאהיה בסיטואציה כל כך מוזרה ובחיים לא חשבתי שאני אצבור אנרגיה במקום כל כך וירטואלי ואמיתי יותר מכל החלומות... נמשך כמו מסטיק אבל זה כלום לעומת החודשיים האחרונים. אין לי בעיה עם האקסטרא ימים כי הם למעשה לא אקסטרא: גם מחכים לשבוע ה-37 וגם העבירו אתמול לעריסה מחוממת ובין עידכון לעידכון ניתקו אותה מהמוניטורים. אין סיכוי שישחררו אותה לפני תחילת ה-37 אבל מצד שני, לא נראה לי שישאירו אותה יותר- היא מתקדמת בצורה מקסימה... גם יש לנו כל כך הרבה מה לסדר כך שהימים האלה בדיוק מספיקים. יום ו´ משלוח החפצים שקנינו ורק אתמול צבענו וצריך למלא את הפריזר ולנקות והיום רופא שיניים (שזה אבא שלי- ממש לא בא לי באמצע הלילה לצרוח יחד עם איה). הקיצר, הכל מסודר בסדר... ובאמת, תודה לכל אחת ואחד מכם. העזרה שלכם לא יכוללה להמדד בכלל. תודה.

מיכל שמ

New member
שיהיה בשעה טובה!!!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

היום החלטתי להכנס לפורום רק כדי לבדוק מה עם איה , וכמה שמחתי !!!! שמחה בשמחתך וכל כך מבינה את ההרגשה שלך והלחץ (אני חזרתי עם אחת ואחרי שבוע עוד אחת שהגיעו הבייתה במשקל פחות מאיה .ד"א אמבטיה עשינו בגיגית הכי קטנה שיש לכביסה). אז המשיכו כך הלאה !!!! ואני מכינה את גרוני לצרחות הקולולו.

איזה יייווווופפיייי!!!

כל הכבוד לאיה על ה-2+ קילו ועוד יותר על לקראת היציאה הביתה! אלו בשורות מצוינות. מאד שמחה בשבילכם!!

מזל טוב

אני שמחה בשבילך ובשביל איה אני זוכרת כ"כ בברור את יום השחרור מהפגיה. רק זכרי שגם הצוות נפרד וקשה להם מאוד להפרד אחרי שנקשרו אליך ולאיה. אותנו הם לא רצן לשחרר, "בבקשה תשארו עוד יום", "מה אכפת לכם תסגרו מאה ימים" (נשארנו 99 ימים) וכו´. הרבה הצלחה ואם את צריכה טיפים מאחת שיצאה לא מזמן הביתה את מוזמת לבקש. (אני לא אלאה אותך סתם, בודאי יש לך הרבה יועצות שאת עוד תרצי לגרש אותןואותם.)

למעלה