עידכון NCIS

ברודי

New member
עידכון NCIS

מי שרוצה לראות את הסידרה החדשה של מייקל אז היא מופיעה בערוץ- צרפת 2 (france 2) תחנה 126 בממיר הדיגיטלי בכבלים. (אם למישהו יש לווין ומעוניין לבדוק אם הערוץ נמצא שמה ובאיזה תחנה) ימי ראשון בשעה 5:00-5:10. זה אומנם בצרפתית
אבל מי שממש מכור על מייקל יכול לראות אותו שמה (התרגום בעיברית קורא לסידרה פשוט- ג'אג. למרות שזה לא.!)

DarkAnna

New member
יש גם בערוץ 3...

נראה לי, כי ראיתי פרסומת של תוכנית שנקראת ג'אג... את יכולה להתסכל במדריך תוכניות ולהגיד לנו אם זו אותה תוכנית? אם לא, אני אצפה בצרפתית!!! אני מטורפת על מייקל! איזה תפקיד יש לו שם-קטן או גדול?

לא אותו ה"ג'אג"

ערוץ שלוש משדר את סדרת "ג'אג" המקורית". לאחרונה יצרו לה סדרת בת שנקראת CSIS (נכון?). בסדרת הבת משחק מייקל וות'רלי בתפקיד ראשי, ועל פי ברודי זאת הסדרה שמשודרת בערוץ הצרפתי. מייקל וות'רלי משחק בתפקיד אורח בסדרת האם, כי שם מציגים לראשונה את הדמות שלו. חכו שישודרו עונות מתקדמות של ג'אג בערוץ שלוש על מנת לראות אותו...

karms20

New member
הוא לא התפקיד הראשי...

הסידרה נקראת Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service היא אמורה להיות מעיין שילוב של CSI וג'אג. ובנתיים היא הולכת כנראה דיי טוב כי הזמינו עונה שנייה. מייקל הוא לא התפקיד הראשי, התפקיד הראשי שייך ל- Mark Harmon שהוא כאילו מפקד היחידה. אבל למייקל יש תפקיד די נרחב, נראה לי, זה קצת קשה לקבוע כי יש שם מס' שחקני משנה כמוהו באותה דרגה. הסידרה הזאת זה יותר כמו סידרה עם מעיין שחקן ראשי ועוד קאסט של שחקני משנה מרכזיים (בעצם בדיוק כמו SCI שמפקד היחידה הוא השחקן הראשי והפקודים שלו שחקני המשנה אבל הם כולם נמצאים בפרק ולכולם יש חשיפה) מאשר סידרה שכל השחקנים בה הם שחקנים ראשיים (כמו חברים וכאלה).

למעלה