ר רעות שטיינברג New member 9/9/08 #17 ועוד עידכון../images/Emo13.gif מחר באפיק 15 יס ישראלי ישודר הסרט "סופר בוי"בכיכובו של תום אבני ובסרט היי פייב הופיעו כלהקה אורחת סרט חמוד ביותר הסרט ישודר הלילה בשעה 00:55 ובבוקר בשעה 20:50 צפיה נעימה לכולם
ועוד עידכון../images/Emo13.gif מחר באפיק 15 יס ישראלי ישודר הסרט "סופר בוי"בכיכובו של תום אבני ובסרט היי פייב הופיעו כלהקה אורחת סרט חמוד ביותר הסרט ישודר הלילה בשעה 00:55 ובבוקר בשעה 20:50 צפיה נעימה לכולם
ל לילי 23 המקורית New member 8/9/08 #12 תודה רבה על העדכון ואיזה כייף לחזור לפורום! משום מה כבר איזה שבועיים שהמחשב שלי לא הצליח להיכנס דווקא לאתר תפוז! התוכנית נשמעת לי מעניינת!
תודה רבה על העדכון ואיזה כייף לחזור לפורום! משום מה כבר איזה שבועיים שהמחשב שלי לא הצליח להיכנס דווקא לאתר תפוז! התוכנית נשמעת לי מעניינת!
O OOOO0 New member 8/9/08 #13 ברוכה השבה! יש לי הרגשה שזה בגלל המעכת החדשה,גם לי זה קרה לפני כמה חודשים....העיקר שעכשיו זה הסתדר וחזרת אלינו!
ברוכה השבה! יש לי הרגשה שזה בגלל המעכת החדשה,גם לי זה קרה לפני כמה חודשים....העיקר שעכשיו זה הסתדר וחזרת אלינו!