עידכון

מצב
הנושא נעול.
עידכון ../images/Emo24.gif

עידכון

לאחר נסיון בעצם כישלון נוסף עם בני ציון/קלדרון. חשבתי לנסות שנית אך הפעם במסלול שונה באסותא/לברן האם יש ממליצים? ומה קורה לגבי זמן ההמתנה לנסיעה? והאם תוכלו להוסיף פרטים מעבר למה שפורסם בשאלות נפוצות כי נראה לי שדברים השתנו והתחדשו לאחרונה. בהצלחה לכולנו, ובקיצור שנה פוריה.

zs5

New member
היי רקדנית חמודה - מצטערת לגבי

עידכון

לאחר נסיון בעצם כישלון נוסף עם בני ציון/קלדרון. חשבתי לנסות שנית אך הפעם במסלול שונה באסותא/לברן האם יש ממליצים? ומה קורה לגבי זמן ההמתנה לנסיעה? והאם תוכלו להוסיף פרטים מעבר למה שפורסם בשאלות נפוצות כי נראה לי שדברים השתנו והתחדשו לאחרונה. בהצלחה לכולנו, ובקיצור שנה פוריה.
היי רקדנית חמודה - מצטערת לגבי
כל העובר עליך אני בהחלט מבינה את האכזבה שלך נקווה שבמסלול החדש תצליחי. יש האומרים שאם משנים מקום משנים מזל, במקרה שלנו מסלול אז בהצלחה.

nura c

New member
בהצלחה במסלול החדש ../images/Emo50.gif

עידכון

בהצלחה במסלול החדש

גם אני בהמתנה באסותא האמת היא שאין לי פרטים לגבי המסלול רק בחודש הבא אני יפגש עם ד"ר לברן קבלתי המלצות מאד חמות לגביו. אני מתארת לעצמי שהותיקות במסלול יכנסו ואז תקבלי פרטים קצת יותר מעודכנים.

דורוש10

New member
../images/Emo50.gifבכל מסלול שתבחרי

עידכון

בכל מסלול שתבחרי

ayoosh

New member
לא יודעת לגבי אסותא

עידכון

לא יודעת לגבי אסותא
אבל מקווה איתך מאוד שהשינוי יביא איתו הצלחה

אדוינה

New member
הי רקדנית !

לא יודעת לגבי אסותא
אבל מקווה איתך מאוד שהשינוי יביא איתו הצלחה
הי רקדנית !
האם עשית את כל הבדיקות שיכולות לברר את סיבת אי ההצלחות הקודמות? כולל היסטרו', כולל בדיקת זרע? ומה אומר קלדרון על סיבה לאי הצלחה? וגם אני אומרת ,משנה מקום משנה מזל!

עשיתי את כל הבדיקות שאפשר לעלות

הי רקדנית !
האם עשית את כל הבדיקות שיכולות לברר את סיבת אי ההצלחות הקודמות? כולל היסטרו', כולל בדיקת זרע? ומה אומר קלדרון על סיבה לאי הצלחה? וגם אני אומרת ,משנה מקום משנה מזל!
על הדעת לגבי אי ההצלחה ואף לפני מספר ימים עשיתי היסטרוסקופיה על אף שמאד חששתי מהבדיקה אך הבנתי שאין לי ברירה אם אני מעוניינת להמשיך הלאה. כנראה שנפלתי על הצד הגרוע של הסטיסטיקה.

אדוינה

New member
והיא היתה תקינה, אני מבינה.

על הדעת לגבי אי ההצלחה ואף לפני מספר ימים עשיתי היסטרוסקופיה על אף שמאד חששתי מהבדיקה אך הבנתי שאין לי ברירה אם אני מעוניינת להמשיך הלאה. כנראה שנפלתי על הצד הגרוע של הסטיסטיקה.
והיא היתה תקינה, אני מבינה.
גובה הרירית ?

בריזה1

New member
../images/Emo24.gifמצטערת על השלילי הנוסף

עידכון

מצטערת על השלילי הנוסף
ומקוה שבפעם הבאה תפלי על הצד הנכון של הסטטיסטיקה בריזה

פרופסור לברן

מצטערת על השלילי הנוסף
ומקוה שבפעם הבאה תפלי על הצד הנכון של הסטטיסטיקה בריזה
פרופסור לברן
אני מאוד ממליצה על פרופסור לברן. לא ידוע לי על שינוי במדיניות הטיפול. בעיקרון יש נסיעה לקייב שבאוקריינה אחת לכ- חודשיים. אני ממליצה לדבר עם קלריסה באסותא שתימסור לך את כל הפרטים כולל מחירים ומועד נסיעה משוער. בביקור אצל לברן הוא ימסור לך תוכנית טיפול עד הנסיעה. כיום אני בהריון בשבוע 30 ולאור שביעות רצוני מהטיפול של פרופסור לברן אני גם מבצעת אצלו ליווי הריון. ממליצה בחום ומאחלת לך ולשאר הבנות בהצלחה. כמובן שאם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול.

מצב
הנושא נעול.
למעלה