עידכון...

עידכון...../images/Emo14.gif

קודם כל תודה רבה רבה על כל העידוד למרות שאני קורא אותו רק עכשיו כי לא הייתי בבית כמה ימים... באמת תודה. אז ככה... היא כבר יודעת והיא ידעה עוד לפני שאמרתי לה, וכמו שחשבתי זה לא הדדי. הייתי כמה שעות בלי מצב רוח ואז הלכתי לתוכנית של דודו טופז ואני חייב תודה גם לאלי ומריאנו שהחזירו לי את המצב רוח. היא ישבה שורה לפני, משהו כמו עשרה כיסאות מימיני... שמתי לב שהיא מסתכלת לראות מה איתי, אז פשוט חייכתי אליה חיוך ענק והבנתי שהיא ממש חשובה לי ופשוט צריך... להמשיך הלאה! אז נכון שיש טיפה אי נעימות אבל בגדול... המשכתי הלאה ועכשיו כל מה שאני רוצה זה להיות לבד, וכמה שיותר לבד. אז זה נכון שיש חיים אחרי המוות... תודה לכם...

danistar

New member
אופק יקר ... ../images/Emo140.gif

קודם רציתי להגיד לך כל הכבוד על העובדה שדיברת איתה . צריך הרבה אומץ וזה מוכיח שאתה בדרך הנכונה . בקשר לבחורה . לצערי הרב התיאוריות שלי התממשו שוב (גם אני הוכחה חיה לכך שהן נכונות ) . הן מרגישות הכל זה ברור לי , אמרתי לך המשושים . משום מה יש לבחורות נטיה להתרחק דווקא מאלו שיכולים לעשות אותן הכי מאושרות . אתה יכול להיות הידיד הכי טוב , הכי מבין , הכי מקשיב, הכי רגיש ודווקא זה מה שמרחיק אותן מאיתך והן תימשכנה לכל המתוסבכים ואלו שיתנהגו איתן ב "אסרטיביות" כמו שהן קוראות לזה באנטלגנטיות או בשפתנו "מלמעלה" .. למה ?? זו שאלה בלי מענה , פשוט ככה . מה שבטוח כשהן צריכות אוזן קשבת הן תגענה אליך ואחרי שתרגיע אותן הן יחזרו לגוב האריות . ידידי , אני מבין את הרגשת הבדידות שלך , תאמין לי אבל אתה חייב להרים את הראש, עשית את שלך ואתה ממשיך הלאה . נוסף על כך כמה שזה ישמע לך כואב , אתה חיב להתנתק ממנה . כל עוד תהיה בסביבתה זה לא יעבור רק יגבר ותאמין לי שהיא זה בכלל לא מזיז לה , מי שיסבול זה אתה . ואגב, זה לא מוות .. זו סתם עוד בחורה שלא חושבת עם הראש ואתה יודע משהו ההפסד כעולו שלה . תמשיך בדרך הזו ידידי ואתה תמצא את האחת .. שתהיה לך שנה אזרחית טובה ושתמצא את האהבה .

עד האופק!!!

טוב עשית! וטוב שאתה ממשיך הלאה. אין שום סיבה בעולם לעצור את נסיעת הרכבת, יש צורך אולי להתארגן מחדש, לאסוף כוחות להמשיך לחייך ולהמשיך הלאה! אין לי ספק שאתה תמצא בזמן הנכון וברגע המתאים את זו שתדע להחזיר לך בדיוק את מה שאתה מוכן לתת לה. שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

black ross

New member
רציתי לכתוב לך ...

רציתי לומר כל כך הרבה דברים אחרים שיוצאים מתוך הלב ... ישבתי היום וחשבתי עד כמה אני אוהבת אותך ... עד כמה היה ליטוב להיות איתך כמעט יומיים שלמים ... אפילו שכמעט הצלחתי להדחיק את התקרית המצערת הזו שעליה אתה רושם כאן ... אבל אחרי שקראתי את מה שרשמת ... אין לי מילים ... אין לי מילים יותר עבורך ... אין לי דמעות יותר בשבילך ... אין לי כאב יותר בשבילך ... אין לי ..... אין לי אהבה בשבילך ..... אמרת לי שהיה לך רגש כלפיה ... אבל נשבעת לי שהרגש הזה לא היה אהבה... ניסית לשכנע אותי .. וכמעט שהתחלתי להאמין לך ..... רשמתי לך מעיין מונולוג שלי עם עצמי והנושא היה עד כמה שאני אוהבת אותך אתה ביקשת את המונולוג הזה כי הוא היה נראה בעינייך יפה... בעיניי הוא היה האמת..... בסוף רשמתי לך שכמו שאני אוהבת אותך אני שונאת אותך כי אני יודעת שבסוף אשאר לבד רק עם שקרים ודימיונות שווא ..... עכשיו יותר מתמיד ..... אני שונאת אותך .... עד האופק!!!

למעלה