עידכון ששכחתי לעדכן אתכן

פינקי33

New member
עידכון ששכחתי לעדכן אתכן

בשבוע שעבר כשהייתי לצורך ייעוץ אצל ד"ר שולמן באופן פרטי וכנראה חד פעמי כי אני עוברת לרמת מרפא הוא אמר לי שיש עכשיו סברה אצל הרופאים שיש צורך לקחת 0.500 מ"ג (אני מקווה שזו המידה... לא זוכרת...) ולא 0.400 כמו שבטח רובנו לוקחות. לידיעתכן.

מם 1971

New member
0.500 מ"ג של מה?

ממסוממת אחת לשניה

מם 1971

New member
אני מניחה שכן

כי גם לי בימים שבהם עוד תיכננתי (לחשוב שחשבתי איזה חודש הוא אידאלי ללידה
), הלכתי לייעוץ גנטי אצל ד"ר גלסנר שהמליץ על מינון כזה של חומצה פולית.

נרי כ

New member
כן, גם הרופא שלי בעד 5

הוא אמר שפעם היו נותנים את זה למי שהיו אצלה מומים, ומכיוון שזה לא מזיק, אז קצת דבילי לחכות ולראות אם יש או אין, אם אפשר לתרום למניעה של זה קצת קודם. אוי, באמת אני צריכה לקחת. ביי

אני לוקחת של "דרך חיים" לפי מה

שאמרו לי האחיות ולמרות שאני מעדיפה תמיד רק צמחי ופעם לקחתי של סולגאר ושל GNC החלטתי לא להתווכח, למי יש כוח להתווכח לאחר שהאחות אמרה שיש לחומצה הפולית שלהם כל מה שצריך...

פינקי33

New member
אני תולה תקוות כל החודש בצילום

רחם שעשיתי החודש ופתאום התברר לי שאגדת צילום הרחם היא לגבי חודש אחרי הצילום ולא באותו חודש... פסיכית שכמותי... הקץ לאופטימיות...ובכלל, מעצבן אותי למה לוקח כל כך הרבה זמן עד שמקבלים תור ברמת מרפא, חבל לנו הרי על כל חודש שעובר ולא קורה כלום...

חבובי

New member
כמו שחשבת, גם אני בדרך לצילום...

כנראה רק בחודש הבא, אחרי השגוף שלי ירגע קצת, ניקח ארגסט, ויאללה לצילום רחם... הרופא רוצה לראות למה ההריון נתקע בחצוצרה (אולי יש סתימה בצנרת...) אז פינקי, למה להיפרד מהאופטימיות? תמשיכי תמיד באופטימיות!!! זה אף פעם לא מזיק! מקווה שאגדת הצילום תעבוד אצל שתינו... וכמה שיותר מהר! ואיך אפשר בלי שאלה: מישהי יודעת כמה זמן לפני צריך לקבוע תור במכבי?

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. אגדת צילום הרחם היא בראש ובראשונה בחודש של צילום הרחם, אבל נשארת בתוקף גם בחודש חודשיים הבאים. אז לא להתעצבן ולהתחיל לחפש ספרי הריון
. נועם

חבובי

New member
אם אני לוחצת על "הוספת תגובה"

זה לא "לשרשר"? אם לא, אני לא מבינה איך משרשרים ואיך לא... חשבתי ששרשרתי...

נועם@בת

New member
בטח ששירשרת

ההדועה שלי כוונה אל פינקי. תסתכלי למעלה, עניתי לפינקי לא לל.
נועם

תולו

New member
מה ?!?!?!?!?!?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני בונה על זה בטירוף וגם הרופא שלי אמר שאחרי הצילום, באותו יום, אני אמורה לבוא לבדוק אם הציסטות הלכו ואז ישר זריקות, לא מחכים. אז למה ? אוי, תגידו לי שזה לא נכון

פינקי33

New member
לא להבהל, כנראה שהסיכויים

חודש אחרי יותר גדולים מאשר באותו חודש אבל אסור לך לוותר על הזריקות בשום אופן, אני בדיעה שצריך להתקיף מכל הכיוונים, בסוךף יצא משהו...

למעלה