עידכון שהבטחתי....

על האש

New member
עידכון שהבטחתי....

לגבי העיניין של ה"מטריד". התברר שלבסוף היא החליטה ללכת עם מישהו אחר וכרגע הם חברים. נו טוב... שיהיה להם לבריאות. נמשיך הלאה "אם נבנה את זה זה יבוא" (באנגלית זה נשמע יותר טוב :))

ליאן.

New member
היא זרקה אותך

כי לא ´נתת´ לה ?
איזה פושעת...

ליאן.

New member
אחחח אחחחח.. הבנות האלה...

רק סקס סקס וסקס בראש שלהן... מזל שלא ניצלה וזרקה אותך...

על האש

New member
נראה לי שהתכוונת...

שחבל שלא ניצלה אותי וזרקה אותי... ככה אולי גם הייתי מרוצה
.

על האש

New member
אני בטוח...

מה שמפריע לי... זה שתמיד היא סיםרה לי שהיא נפגעה ותמיד הייתי לצידה. והיא סיפרה לי על הסטוצים שלה עם אנשים שאני מכיר ושלחה לי רמזים מוטעים,ואני מעריך שזה מה שמפריע לי... שום דבר מעבר... אבל שיהיה להם בהצלחה אני מכיר את הבן אדם שהיא איתו עכשיו. ואני לא יהיה שם למענה שהיא תפגע שוב.

לא תהיה שם

זה אומר שמבחינתך גם לא תחזרו להיות ידידים? אם אני זוכרת נכון, משם זה התחיל, לא? זה הכל או כלום?

על האש

New member
תראי...

רוב הקשרים שלי מסיבה כולשהיא הופכים לידידות היו לי בפלאפון 70 מספרים מתוכם 50 שלי "ידידות" כביכול שתמיד התעניינתי בהן ודרשתי לשלומן וניסיתי להיות שם בשבילן התברר שז לא היה הדדי ושהייתי צריך אותן ה לא היו שם לצידי. לכן מחקתי את כמעט את כול הטלפונים מה שנקרא "סדר פסח בפלאפון" והשארתי אולי עשרה מספרים בלבד. ברגע שאפילו קשר של ידידות הוא אינו הדדי אני לא מתכוון תמיד להיות הכתף שמעבר ולתת תמיכה ושאני צריך אותן אני לא ימצא אותן. אני לא אמרתי שזה הכול אוו כלום. אבל עד כה מכול הלב... אני לא יודע אם נתקלתי במישהי שאני יכול לקרוא לה ידידת אמת חוץ מאחת..

אוקיי

"ידידים" בהגדרה לא החברים הטובים שלך, או בהגדרה שלי לפחות. אני לא מצפה מידידים שיהיו שם בשבילי. אם הם שם- יופי, אבל אני אעדיף לפנות ברגע קשה לחבר טוב. 50 ידידות?! בואנה, אתה כנראה באמת בחור נחמד... איך יש לך זמן וסבלנות?

על האש

לא הגבתי עד עכשיו פשוט מפני שלא היה לי מה לאמר אבל עקבתי אחריך
ואומר לך עכשיו דברים אולי לא כל כך נעימים אבל מרגישה שחייבת את זה לך ועבורך. תפסיק להיות כל כך נחמד. די!!!!!!!! מספיק לרצות את כולם/ן תתחיל לחשוב ולדאוג לעצמך דבר ראשון! אתה מנסה להיות בסדר עם כולם והכל חוזר אליך כבומרנג. לדעתי עליך לפנות לגורם חיצוני שיעזור לך לעשות סדר בבלאגן שלך ואחרי טיפול ברור לי שיקום לו על האש מקסים פי אלף אבל מחובר לעצמו ומאושר.

על האש

New member
לעינבל ולניצת...

לעינבל זה לא עיניין של סבלנות הקשרים האלה פשוט נגרמים כתוצאה מזה שאני תמיד מוכן לשמש כאוזן קשבת ולהיות שם בשביל אנשים שצריכים אותי וכתוצאה מזה שאני מדבר עם בנות ברשת במטרהלהכיר אותן ואחרי זה מתברר שאצל אחד מאיתנו אין עיניין אז הקשר הופך להיות לקשר ידידות. ולניצת....תראי אני משתדל להיות "רע" גם לפעמים אני לא תמיד נחמד. אבל שצריכים אותי אני שם בשבילם אוו בשבילן... אין לי שום בעייה אוו בלאגן בראש
. זה שיש לי בעיית "הדלקות קלה" על בנות שאני שם עליהן עין אני לא חושב שזהו משהו שמצריך גורם חיצוני... אני נחמד כי זה באופי שלי ואני אוכל על זה הרבה חרא. אבל שאני לא נחמד אני אני גם נחמד ואולי כאן הבעייה

לא, לא לאאאאא! ../images/Emo88.gif

נוAה לחלוטין לא מסכימה עם הגישה הזאת
מה ז"א לא להיות נחמד
נוAה חושבת שתמיד צריך להיות נחמד, תמיד צריך לנהוג בכבוד לשני. גם אם נפגעת לא נורא, מה שלא הורג מחשל. הרי אנחנו רק לומדים מהניסיון ומחכימים. גם אם נפלת בפח, וזה כואב... נוAה יודעת, צריך ללמוד להיות עם יד על הדופק, ללמוד לקרוא את המסרים של הצד השני ותמיד תמיד לדעת לסלוח. טיפ קטן של נוAה, תמיד להכנס למערכת יחסים חדשה עם לב פתוח, בלי חומות, עם רצון לתת את כל הלב ולהתנהג כאילו זו הפעם הראשונה! (אפילו אם זו מערכת יחסים לא מחייבת, יזיזות למינהם או רומן חולף..) ואש יקר, נוAה חושבת שזה דבר מקסים לדעת לתת את הלב וללכת בעיקבותיו
בהצלחה

למנ נוAה כותבת בגוף שלישי?

זה ממש מתוק... אני מסכימה עם הדברים שלך נוAה, אבל יש איזשהו גבול בין להיות נחמד לבריות ולתת את הלב לאחת שמוצאת חן לבין לתת לכולם את כל הלב... נראה לי שקצת מנצלים את טוב הלב של הבחור ולא ממש נותנים תמורה לאגרה.

כי... ככה ../images/Emo9.gif

זה הרגל... נוAה רק לא מבינה את המשפט: "לא ממש נותנים תמורה לאגרה". אם נוAה הייתה נחמדה למישהו היא צריכה לגבות על זה תשלום כלשהו? טוב שמספרים לי משהו בבית הזה...
על נחמדות לא מקבלים כלום. אתה לא נחמד בשביל לקבל תמורה מאחרים על זה שהיית נחמד. אתה נחמד כי זה האופי שלך, אתה נחמד כי ככה חינכו אותך, אתה נחמד כי אתה אנושי! עזרה צריכה לבוא מהלב. עם הרבה רצון טוב ונכונות. לא תמיד אנחנו מודעים לכל הפרטים ולפעמים מפרשים בצורה שונה בגלל ציפיות גבוהות מידי לגבי מה שאנחנו רוצים בתמורה. אם מישהו באמת לא מעריך את זה, או לא יודע להחזיר טובה כשאתה צריך אותו, פשוט אל תעזור לו. אבל תעשה את זה בנחמדות

voguemaster

New member
את צודקת, אבל

יש מצב שבו אנשים רואים שאתה נחמד ומנצלים את טוב ליבך, לכן יש דבר כזה נחמד מדי. היו לי כמה ידידות כאלו. תמיד עזרתי להן כשיכלתי (בין אם ייעוץ או כל דבר אחר), והן קלטו שלא מפריע לי לתת מעצמי וניצלו את העניין. לא ביקשתי מהן שום דבר בתמורה מעבר ללהיות ידידות אמיתיות, אבל הן היו ידידות אמיתיות רק כשהן רצו משהו ממני או היו צריכות עזרה. לכן אני מבין אותו, יש כזה גבול של נחמד מדי שצריך לשמור עליו.

למעלה