עידכון שבועי

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
עידכון שבועי

עידכון שבועי חדש ב... שגיאות כתיב! כן אני אבדוק כל שבוע כמה שגיאות כתיב יש לכם ויספר לכם על זה ביום חמישי אז השבוע אני לא ממש זוכר אבל אני כן זוכר שהיו לסייבר ארבע!!! שגיאות כתיב אני דורש הוצאה להורג

GRAND DARK MAGE

New member
גם לך יש טעות.

כתבת "יספר". כאשר המילה הנכונה מבחינה תחבירית היא "אספר"

midnight dragon

New member
אבל רשמת "אני"

איך גוף שלישי יכול להיות אני? אתה מוכן להסביר לי? לריענון זיכרונך גוף שלישי הוא: יחיד: הוא, היא רבים: הן, הם בכל מקרה רעיון נחמד לפינה שבועית
מעניין למי יהיו הכי הרבה שגיאות..
הבעיה היחידה היא שנחנו לא פורום לשון.. אבל לא משנה.. חחח

SaberTooth

New member
יש הבדל ניכר בין שיגאות כתיב להקלדה

ומלבד, אתה לא חושב שהפרוייקט הזה שלך קצת מתנשא
מי הסמיך אותך לבדוק את חברי הפורום בנוגע להקלדה ולאיות שלהם
אולי גם אנחנו נתקן אותך
שמתי לב שחוקי הפיסוק לא ידידים שלך. רוצה שאגיש לך כל שבוע דו"ח בו אני מפרט היכן פיסקת או לא פיסקת כראוי
אני חושב שאין מקום לפרוייקט הזה בפורום. מצטער. אולי אני לוקח את זה קשה מידי, אבל אני צופה שבסופו של דבר אנשים יעלבו מזה ויכעסו.

NJS

New member
אתה מגזים!

מה אכפת לך שאני יעשה בנתיים היחיד שנעלב זה אתה ודרך אגב אתה מכיר את המושג ביקורת בונה?

SaberTooth

New member
לדעתי...

זה לא רק לא במקום, חצוף ומתנשא מצידך, זה גם לא מתאים לפורום. אם אתה כל כך רוצה לעשות את זה, אתה יכול ללכת לפורום בלשנות או אקדמיה חלופית ללשון עיברית, אבל לא פה.

NJS

New member
לא הבנתי

מה לעזאזל חצוף בזה שאני רוצה שלא יהיו לנו (כולל אותי) טעויות כתיב זה לא חצוף ולא מתנשא אולי זה לא במקום אבל מה אכפת לך? זה לא מפריע לאף אחד רק עוזר

NJS

New member
מה מפריע בזה?

פעם בשבוע זה הצפה?ומה מעיק בזה?

SaberTooth

New member
זה חצוף ומתנשא..

כי אף אחד לא הסמיך אותך או הכשיר אותך לבדוק שגיאות כאלה ואחרות של חברי הפורום, ובכל זאת אתה שם את עצמך בעמדה כזו. זו, ידיד, התנשאות וחוצפה. מה גם, שככל הנראה מהתגובות בשרשור הזה, חברי הפורום בכלל לא רוצים בדבר שכזה ומרגישים לא בנוח עם זה, ולכן אינך יכול לכפות עליהם את זה.

סרינה99

New member
האמת זה באמת לא קשור לפורום

ואם אתה רוצה עבודה באמת קשה ...תנסה להכין את הדו"ח עלי

KagomeSama

New member
יקירי...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

פורום בלשנות ופורום החילופי לאקדמיה ללשון הם לא כאן. כאן זה פורום רומח הדרקון. נעים להכיר. אגב, יספר = אספר. עתיד, אות אית"ן בראש מילה.

NJS

New member
טוב בסדר

אני יותר לא יעשה את העדכון כולכם חושבים שזה דבר רע (אני כותב הודעה כדי שלא ינדנדו לי על זה או משהו)

KagomeSama

New member
אז למה...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הו למה, אתה לא משרשר? הכתומים התעללו בך בילדותך שאתה מרגיש צורך לנקום בהם? ואחר כך אתם מתלוננים על כל הכתומים החדשים. באמת, פעם אחת ולתמיד! הודעות אוף-טופיקיות מאד ובכלל, אוף טופיקים, תנצל"שו! זה פורום רומח הדרקון, דאמיט! לא פותחים כתומים על שטויות! דברים שלא קשורים לפורום, לא אמורים להכנס לפורום! גאד דאמט, תשתלטו על עצמכם! ואחר כך אומרים שהפורום מתדרדר! כבר עדיף פורום מת מפורום שמלא אוף טופיקים והודעות מטומטמות, וכתומים על כל נושא. יום נעים.

למעלה