עידכון קצר על פישון

ת ו ת

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי שזה יותר קל ממה שחשבת. מקווה שאתם כבר בקו הבריאות. והילדים מקסימים. תות.

איזה יופי לראות אתכם!

הילדודס נראים חמודים אחד אחד. חשבתי שאתם תבריקו עם שמות מקוריים ולא אכזבתם. תהנו מכל רגע!!!!!! נשיקות חנה

חן123

New member
ברוכה הבאה!

מזל טוב לקטנטנים! וואו, שלושה!את נשמעת קולית להפליא! כל הכבוד! מחכה לשמוע עוד חן

גאיה100

New member
אההההה איזה מתוקים

מזל טוב מאיה, מבין השורות את נשמעת רגועה ומאושרת קצת באיחור אבל מצרפת כאן צרור פרחים ואושר רב למשפחה המורחבת אמא לשלושה !!! כמה שהמחשבה הזו נפלאה גאיה

עם שלושה מקסימים כאלה...

פלא שאת מתכננת את הבא??? המייו מזל טוב, בריאות (אי מבינה שזה מצרך נחוץ אצלכם עכשיו), ובעיקר - הנאה גדולה.

Mדנדשה

New member
כל-כך מרגש לראות את שלושתם ../images/Emo57.gif

שלא ממש נשארו לי מילים אז הרבה הנאה ונחת בגידול המתוקים Mדנדשה

yaelhul

New member
יקירתי, אני מסתכלת בתמונות ודומעת

איזה מקסימים, איזה יפים, טפו טפו טפו... פשוט 3 מדהימים את מגדלת (וסחתיין על הבגד הנפלא של מאדרקר, גם עומר שלי לובש כזה). מקווה שכולכם כבר בקו הבריאות ואשמח לקרוא את סיפור הלידה. שהאושר ימשיך, ואני ואת פותחות ביחד פורום שיקרא: "ילדנו תאומים ורוצות עוד"
נשיקות למשפחה המורחבת יעל

פפפפייישששוווןןן! איזה כיף לשמוע

בסדר עם הפשושים... פיספסתי את הודעת הלידה שלך אז המון מזל טוב, הם פשוט מדהימים!!! והשמות - מיוחדים כמוך! שתגדלו את שלושתם בבריאות ובאושר, אמן!

Navva

New member
לכל המשפחה המורכבת ../images/Emo49.gif

יפה לראות את כל השלישיה. וטוב לשמוע שאת מסתדרת יפה. המשכתם במסורת של השמות המיחוחדים.

ברוכים הבאים (מחדש) ומזל טוב כמובן

אני שמח לשמוע שהכל בסדר מתנצל על אתמול לא כלכך היה לי זמן להרים ראש מהמקלדת לא שהיום המצב טוב יותר.. כל הכבוד על השמות נתראה ליאור

למעלה