עידכון ערב

OCNBND

New member
עידכון ערב

לא ראיתי שפתחו דיון...ברקנל ליום חמישי בערב נראה מעניין, מה הסיכוי שהפעם נראה אפילו שלג באוויר בירושלים?

אריאל5

New member
סיכוי רק לפיו

ולכן הסיכוי נמוך. ברקנל הוא היחיד שנותן משקעים לחמישי ערב (אמנם די בעקביות אבל היחיד) לא הייתי בונה עליו. בכל אופן נראה שגפ"ס מקצין עוד יותר את הקור לחמישי לילה שישי בוקר. נותר לקוות שגם אם לא יהיו משקעים שלא יהיה בהיר. שמיים בהירים יורידו אותנו חזק מתחת לאפס ויגרמו לקרה נרחבת ומזיקה.

חזאי 15

New member
אין לי ציפיה יותר מהמודלים השנה..

איסי נותן סיכויי למערכת בדקה האחרונה של ינואר אני מהמר שגפס יתן חלום פרוע בקרוב ואיסי ידאג להשבית שמחות כרגיל.

amp1

New member
צפון מערב עמק יזרעאל - ערפל כבד! 8.6º כרגע

חזאי 15

New member

ירושלים מתגעגעת ללבוש לבן

ב2008 היה 2 או 3 ימי שלג רצופים בעפרה

יומיים לא הייתי בעבודה... אם אני לא טועה זו המערכת שאוריה בא אלי בלילה הראשון ובלילה השני הוא חתך לכיוון גינות שומרון כי הוא חשב שגם שם יהיה שלג מה שלא היה בסוף...

lightofgod

New member
אכן באתי עם אבי ואכן חזרתי לקרני שומרון למחרת

אחרי שנהננו יחד מאיזה 30+ סנטימטרים. היה מספיק קר לשלג ביישוב וגם היה גראופל שנערם. אלא שהמשקעים התרכזו בדרום. בערד ובדימונה נערם שלג.

סודרי

New member
אני מדבר על שלג משמעותי שנערם.

19.2.2008 גם היה וגם ב 12.12.10 היה.

omey

New member
זה משמעותי???

כנראה שבאמת הרבה שנים (לדעתי 10) לא היה שלג משמעותי . משמעותי לזכרוני זה צירים חסומים, עצים קורסים ושלג שנערם לכמה ימים טובים. טוב אחרי החוויות של 92 באמת יש לי כנראה דרישות מוגזמות....

gal oz

New member
גם הערב עדיין ההרצה מבצעית בהפרש

גדול מהאנסמבל וגם סטיית תקן גדולה. בקיצור, נעקוב.

1317 ice

New member
הינו יכולים לקבל חורף שלא היה נשכח הרבה

מאוד שנים אם כל המערכות שנצפו בטווח הרחוק של 10 ימים ואפילו פחות, היו באמת מתממשות.. לדעתי חבל לנבור במפות לטווחים האלה, זה פשוט לא שווה את זה...

למעלה