עידכון עונה

• פותח הנושא JRM
  • פורסם בתאריך

JRM

New member
עידכון עונה

לא נשאר עוד הרבה לסיום הליגה עם ניוקאסל, והקרב על הכרטיסים הנכספים לליגת האלופות חם, אש. במחזור האחרון הגעתי עם ניוקאסל לאפטון פארק. לראשונה חזרתי לשם לאחר כמעט שנתיים תמימות (כי הרי אני 3 מחזורים לסוף...), והיה קשה. ווסטהאם נמצאים בקרב צמוד על אימה עם לידס על התואר. המשחק מול ווסטהאם שודר בשידור ישיר בטלויזיה - הרי איך האומה תורשה לפספס את חזרתו של המאמן המצליח ביותר בהיסטוריית ווסטהאם לאפטון פארק? המשחק רובו היה קשה ומתיש מצד שתי הקבוצות ששיחקו חזק ביותר בהגנה, והצטיינו שני השוערים שלא נתנו ללום לחדור במשך כל המשחק. טוב, נו...כמעט כלום...כי בדקה ה89, רוברט ארנשו מעניק לי ניצחון דרמטי באפטון פארק על הקבוצה מס´ 1 כיום באנגליה. הטבלה: ---קבוצה, מש´, נקודות 1. ווסטהאם, 34, 75 2. לידס, 35, 75 3. ניוקאסל, 35, 63 4. ארסנל, 35, 63 5. מנ´ יונייטד, 32, 58 6. הבורו, 34, 57 כפי שאתם רואים אליפות או מקום 2 אין לי סיכוי לקחת. לעומת זאת אני בהחלט יכול לסיים במקום ה4 (בכל זאת היונייטד עם 3 משחקים חסרים...) ועם המון מזל אז בשלישי. הרגע היו לי 2 משחקים קשים יותר, הפסד ביתי 3-2 ללידס (היה 1-0 להם, עשיתי 2-1, עשו 3-2) והניצחון הגדול על ווסטהאם. 3 המשחקים הבאים: בולטון (חוץ), צ´לסי (בית), איפסוויץ´ (חוץ). אסור לי לאבד נקודות אם אני רוצה לקבל כרטיס לליגת האלופות... --------------------- העונה כבר יש לי תואר שני בקריירה עם ניוקאסל. לאחר שלקחתי את אליפות ליגת המשנה בעונה שעברה, העונה זכיתי בגביע הליגה האנגלי. הדרך לא היתה קלה. בסיבוב השני (הראשון שהשתתפתי בו) ניצחתי את בריסטול סי 3-2 בשיניים לאחר שהובלתי כבר 3-0. לאחר מכן ניצחתי 3-0 את פולהאם, 2-0 את ארסנל, 5-2 את לידס, 4-1 (בסיכום) על איפסוויץ´...והגמר היה הכי מתוק מכולם... 3-0 על היונייטד שבאו בהרכב הכי חזק שלהם ...

JRM

New member
סיום דרמטי!!

את 3 משחקי ההשלמה היונייטד ניצחו, לכן ירדתי למקום ה4, 3 מחזורים לסוף. במחזור ה3 מהסוף פישלתי בגדול כחילצתי בקושי תיקו 1-1 מבולטון לאחר שהם החמיצו פנדל בדקה 90. מזל גדול!! ארסנל לעומת זאת הצליחו לנצח 3-2 את שפילד ועלו למקום ה4 עם הפרש 2 נקודות ממני. הלך חלום ליגת האלופות? 2 מחזורים לסוף, הדרמה נמשכת. ארסנל הופכים פיגור 2-1 לניצחון 3-2 בדקות 83 ו87. גם אני מצליח לנצח וגברתי 3-1 על צ´לסי במשחק גדול. מחזור אחרון! והמצב שלי הוא כזה: 4. ארסנל, 69 5. ניוקאסל, 67 מחזור אחרון, סיכוי אחרון להתברג לליגת האלופות. אני פוגש את איפסוויץ בחוץ, ארסנל יתמודדו בהייבורי מול לידס, שאין להם על מה לשחק והם הבטיחו את מקומם. רובי פאולר מוכיח את יעילותו וניסיונו הרב ולמרות כל הלחץ מעלה אותי ליתרון מוקדם, 1-0, כבר בדקה ה9, ושולח אלפי אוהדי ניוקאסל לשמים. המשכתי ללחוץ ובדקה ה15 סגרתי את המשחק עם 2-0 של גאבין גרין בן ה21. מעכשיו כל האוזניים הופנו למקלטי הרדיו, כל העיניים למוניטורי הטלויזיה. אם יישמר התיקו בהייבורי אני מסיים 3 עקב הפרש שערים טוב יותר. בדקה ה52, אלן סמית´ הקפיץ אותי ועוד מאות אלפי אוהדי ניוקאסל ברחבי העולם, עם 1-0 ללידס, שכנראה יבטיח את מקומי בליגת האלופות!! ו2 דקות מאוחר יותר, הארי קיוויל סגר סיפור!!! ולאחר שאיבדתי את הכרטיס לצ´פיונס 3 מחזורים לסוף, זכיתי בו מחדש!!! הללויה!!! יש כרטיס לליגת האלופות! הטבלה הסופית: ---קבוצה, נקודות 1. ווסטהאם, 84 2. לידס, 79 3. מנ´ יונייטד, 74 4. ווסטהאם, 70 5. ארסנל, 69 6. צ´לסי, 65 השחקן הטוב ביותר שלי העונה היה מוקוקו עם ממוצע של 7.60, 13 שערים ו6 בישולים. שחקן בולט נוסף הוא ארנשו עם 15 כיבושי ליגה. שחקן מצטיין מיוחד היה אנדי גרנט, רק בן 20, והצעיד את הקבוצה להשגים מרשימים הרבה בעזרתו. אמנם בגלל שהוא צעיר היו לו מס´ משחקי נפל עם ציוני 4, אבל זה חלק מהמנטליות של שחקנים צעירים וזה סביר... הוא השוער מס´ 1 בליגה (הממוצע הכי טוב), ספג 49 שערים מ36 משחקים והיה 6 פעמים איש המשחק (הכי הרבה בין שוערי הליגה כשמקום שני היה עם 3 בלבד) ------ לקראת עונה הבאה: אני שמתי עין על חלוץ הולנדי בן 20 מהירבניין, לצערי הוא לא רצה לבוא אלי באמצע העונה ועכשיו אני אאלץ להיאבק עם לאציו ופ.ס.וו על שירותיו. כמו כן אני חייב, חייב, חייב לחזק את ההגנה לקראת אירופה.

Psycho BuZZ

New member
יפה מאוד!!!

והתבלבלת בטבלה... במקום ניוקאסל רשמת ווסטהאם עוד הפעם...

stas51

New member
נראה לי

שהוא בסביבות 2008, וJRM, אני מאושר בישבילך :)

למעלה