עידכון נוסף:

עידכון נוסף:

blog.tapuz.co.il/inuneko כתובת מקוצרת. תעשו חיים. ותתנו לי תמונות יפות ">> תגיבו קצת יותר.

NoriChan

New member
הגבתי שמה D: ../images/Emo55.gif../images/Emo62.gif

לא יפה נושים, תגיבו~! >.< (חח.. נדבקתי ל-~ לפני ה-! XD;)

ולן

New member
|מנצלשתמאחרואיןתגובות|שיריםשכתבתי~

+
~*~ אחת.. אחת.. אחת.. אחת.. זולגות אחרי השניה... נופלות על הלחי.. ומשם לאדמה. טיפה.. טיפה.. טיפה.. טיפה.. מצטברות לשלולית קטנה... של בכי מר ועצבות גדולה. ועוד טיפה.. ועוד אחת.. לא נגמרות להן כמעט.. ממשיכות ליפול... יותר ויותר לאט. ובסוף הסיפור.. בים של טיפות.. מלוחות.. לא ממש טעימות... אני טובעת לי לבד. ~*~ חברות. מי צריך אותן בכלל.. חברות... הכי, טובות... מי שישמע. חברות, הכי, טובות. מפילות אותך למטה הכי חזק... לאן שאת שייכת כשלאף אחד כבר לא אכפת. חברות שנוטשות בעת צרה.. בגלל איזה ילד חדש שהגיע לשכונה. חברות לנצח.. כשנצח הוא רק זמן שאול.. שיגמר ברגע שימאס הסיפור. חברות.. סתם אויבות במין תחפושת.. שבסוף הצגה, כשתיפלי מהבמה, הן תורדנה את המסכה. חברות, הכי טובות, יחד איתך בכל צרה, כדי לתקוע אותך ללא הגנה... חברות לכל רגע, אבל... רק לרגע. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ פירסמתי אותם גם בקס"ו אבל שיהיה~ וכמו שביקשתי שם, נא לא לפנות בשאלות מתחקרות של "מה קרה" וכאלה X.X;; הביעו חופשי דעה על החרטה שלי XP ונ.ב גם המשפט בחתימה הוא חרטה שלי אז שוש X3

ולן

New member
למה לא קפץ? X__X../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

שתפוז יפסיקו לשחק עם ההגדרות של הפורומים דאמאיט T_T" אם לא מגיבים לזה אני אפתח עוד פעם >.> שלא תגידו שלא הזהרתי >.> וזה לא בגלל שאני דורשת צומי >; ~נכחשה~

למעלה