עידכון מהלימודים ...

עידכון מהלימודים ...

מאז שהתחלתי ללמוד עיסוי תאילנדי אין לי מה להגיד , זאת שיטה מדהימה !! לחברה שלי היו כל הזמן כאבים ברגלים , ומה שלא עשתי ברפלקסולוגיה לא היה באפקט כל כך מהיר כמו העיסוי התאילנדי . פשוט הייתי בהלם מעצמי . שיטת טיפול מדהימה בהחלט . לי עצמי היו כאבי רגלים מעבודה וכו וטיפול קטן שלמדנו על הרגלים שיחרר את כל הרגלים כאילו ששנים לא הרגשתי שהרגלים יכולות להיות כאלה משוחררות ... סורי אני עדיין בהלם מהסוג של השיטה הזאת ,והלימוד של ההתפתחות הרוחנית תוך כדי והשילוב שלה ורפלקסולוגיה יוצרת פאן טיפולי אחר לגמרה . יאלהה מי בא להיות שפן נסיונות ? מאזור ת"א
אמשיך לעדכן שבוע הבא שלכם עדי

אiהבת

New member
שמחה לשמוע שאתה נהנה מהלימודים

ומשדרג דרכם את הטיפולים שלך. שנה שעברה בלימודי שיאצו קיבלתי מאחד החברים טיפול בעיסוי תאילנדי סבלתי באותה תקופה מגב תפוס ששוחרר כמעט לחלוטין לאחר הטיפול. יכולה להגיד מנסיוני כמטופלת אמנם רק פעם אחת וקצר מאוד שהשיטה הזאת מדהימה

Aquamarine

New member
היי לפורום הנפלא

אני חברה של עדי.. (לרקוד עם זאבים).. אומנם אני גרה איתך תחת אותו גג וחולקת איתך כלבה הכי מדהימה שבעולם, אני רוצה להגיד! שאתה מדהים, בתור בנאדם ובתור מטפל הוליסטי, אני מתה עלייך!! , חולה עלייך!!! :) מרינה יאללה פורום נפלא- המשיכו ככה, אתם עושים עבודת קודש בנתינת הידע שלכם לכל מבקש:) מעריכה מאוד.. אולי פעם אני אצטרף אליכם כשיהיה לי יותר רצון לתת :).... ומידע לגבי לחיצות בגוף נפש (למדתי ביו אנרגיה, אבל כרגע אני דיי נמנעת מלטפל באחרים.. ומנסה לטפל בעצמי כמה שיותר).

avorly

New member
עדי,

שמחה לשמוע שאתה נהנה, אין כמו הנאה מלימוד חדש. לגבי השפן---> הלוואי והייתי יותר קרובה פיזית; או אז בהחלט הייתי תורמת את גופי ללמידה.

csh018

New member
עדי אתה מטפל בסימפטום????

ואני חוזר לדיון שעלה כבר, ואני כן תומך לטפל בסימפטום שהרי כך אנו משפרים איכות חיים של המטופל/ת, ועוזרים להם לרפא את עצמם בכל הרבדים. תעשה חיים ותהנה מהלימודים אנו נפגש שלומי

סיפטום ?!??!

איפה רשמתי שאני מטפל בספטומים ? אני בחיים לא מטפל בסיפטומים שיהיה לך אחלה יום לומד מחר אז זז לישון

למעלה