עידכון לגבי האתר

Pure M

New member
עידכון לגבי האתר

העבודה על האתר עצמו כמעט הושלמה, כעת נותרה העבודה של הכנסת התכנים אליו, שזה עבודה פשוטה יחסית. רק איזור הוידאו הוא איזור שעשוי לקחת זמן יחסית, אבל קארין עשתה עבודה מעולה ומצאה כמות רצינית של וידאו קיני לשלב באתר, מה שעשה את העבודה המרכזית בנוגע לעבודה על אגף הוידאו. לוגואים לתחרות עדיין דרושים, תכינו בעצמכם, בקשו מחברים\מכרים, כל מי שאפשר! חשוב מאוד כי אנחנו רוצים שיצא משהו יפה. אז מה הספקנו לעדכן בימים האחרונים?
ביוגרפיה
לוח הופעות
תוסף וידאו
תוסף SEO (משהו שיעזור לאתר להופיע במקומות טובים בגוגל)
תיקונים קריטיים בעיצוב, עכשיו תואם את כל הדפדפנים
סקר באתר
תוסף קישורים לאתרי קין, צריך עוד להכניס קישורים. אם יש לכם קישורים לאתרי קין אנא שילחו לי ואוסיף לאתר.
עוד תיקונים קטנים נוספים. אנחנו עובדים על האתר המון בימים האחרונים (אישית הלכתי לישון אתמול אחרי 2 וקמתי ממש מוקדם, והיום מהחזרה הביתה ועד עכשיו..), אשמח לקצת תגובות ושיתוף פעולה. הפרויקט הזה מצריך עזרה של מספר אנשים כשכל אחד יעשה משהו קטן וביחד יצא משהו גדול וטוב.

Pure M

New member
ועוד שני עידכונים שעשיתי, חשובים מאוד:

1. אינטגרציה עם הפורום - בצד ימין של האתר מוצגות באופן קבוע ההודעות האחרונות מהפורום. 2. שמיעה של שלושת האלבומים באופן מלא באתר, כשלא חייבים להישאר לגלוש באתר במהלך השמיעה. צריך עוד לסיים לסדר את זה, אבל בעיקרון מצאתי טריק לעשות את זה בצורה חוקית לחלוטין
וכן, גם PS נמצא שם במלואו כבר. מי שקיבל ממני את הכתובת של האתר כבר יכול להיכנס ולבדוק ולראות את זה. מי שלא.. חבל
אבל אתם יכולים לשלוח מסר ואתן לכם את הכתובת.

Pure M

New member
טוב, עכשיו אפשר ללכת לישון ../images/Emo6.gif

עניין ההאזנה לדיסקים גמור, וזה פשוט מגניב לגמרי, חכו שתראו.. מעתה לא צריך לקחת את הדיסקים לכל מקום, מספיק מחשב עם אינטרנט וKeane.co.il

Pure M

New member
ובכן,

זה אתר חוקי שמאפשר לשמוע. והוא מאפשר (כן, בצורה חוקית!) לשלב בתוך אתר קוד מסוים של האזנה לפלייליסט של מוזיקה שמשתמש יצר, אז פשוט יצרתי פלייליסטים של האלבומים ולקחתי מהם את הקוד שהם נותנים בשביל הפלייליסטים, שילבתי באתר, הוספתי קוד JAVA שפותח את זה בצורה יפה כחלון חמוד, והופה, יש שמיעה חוקית לחלוטין. אם האתר ייסגר או יהיו לו בעיות, אז נצטרך למצוא דרכים אחרות. בינתיים - אנחנו בסדר

justin9

New member
מושיק כל הכבוד

מפעם לפעם אתה יותר מפתיע
דבר איתי אם יש משו שאני יכולה לעשות...

Pure M

New member
../images/Emo41.gifתחרות הלוגואים!../images/Emo41.gif

בבקשה הכינו ושלחו לוגואים, יש לנו שניים בתחרות כרגע, ואני לא יודע עד כמה זה טוב. הלוגואים, שניהם, לדעתי - ממש ממש טובים, אבל בגלל שאמרו לי שיש אנשים פה בסביבה (או אנשים שאתם מכירים) שעושים דברים מאוד מקצועיים ויוכלו להשתתף, אני באמת רוצה לתת גם לאנשים האלה את ההזדמנות. אז.. סגירת ההצעות ללוגואים נדחית למחר ב21:00, בתקווה שעד אז יהיו לוגואים נוספים לתחרות כי אם לא אני חושב שנקיים את ההצבעה עם שני הלוגואים שיש לנו כרגע וזהו. בקיצור.. תגובות תגובות תגובות! רובכם כבר ראה את האתר (נראה לי
) וראיתם שאני מאוד רציני לגבי זה, אם אתם רוצים לעזור באתר, אז קצת רצינות לגבי הקטע הזה. תודה, וערב טוב!

tweety3

New member
נו, טוב

יש שניים שאני עובדת עליהם, אבל אלו באמת הגרסאות הכמעט סופיות (אני פשוט לא אהיה כאן כל מחר).

justin9

New member
ידיד שלי לומד עיצוב גרפי

אני יכולה לבקש ממנו להכין משו אבל זה ייקח זמן מוכנים להמתין?

Pure M

New member
טוב, מסתבר שיש ביקוש להמתנה..

יותר מדי מבקשים, אז.. נדחה את ההצבעה לתחילת השבוע הבא. בבקשה, כל מי שמארגן לוגואים, תשתדלו למהר עם זה כמה שאפשר כדי שנוכל לסיים עם הפרויקט הזה.

למעלה