ובאיזו זכות את מגיבה בצורה כזאת??? מה היית רוצה שיעשו לך את זה?! הא?!
H handlessman New member 2/11/06 #49 ובאיזו זכות את מגיבה בצורה כזאת??? מה היית רוצה שיעשו לך את זה?! הא?!
G glitter8 New member 3/11/06 #53 כי זה ענק!! ואם התלמידים שלי היו כאלה מתוחכמים , היה מגיע להם צל"ש אבל הם לא.
ל ליר 17 New member 2/11/06 #43 פשש יפה! אני קצת פחדנית...חח אני בלי שליפים בבגרויות, אם יתפסו אותי לא יהיה טוב. במקרה הכי גרוע, אפשר להיכשל במקצוע אחד.
פשש יפה! אני קצת פחדנית...חח אני בלי שליפים בבגרויות, אם יתפסו אותי לא יהיה טוב. במקרה הכי גרוע, אפשר להיכשל במקצוע אחד.
R romens New member 2/11/06 #44 אבל בלי שליפים... אין ריגוש בחיים... חח זה כמו משימה בלתי אפשרית ....
R romens New member 2/11/06 #46 את י"א או י"ב אם את י"ב אז אין לי הרבה זמן אני צריך כבר עכשיו לנסות לדרדר אותך אם את בי"א אני יכול לקחת את הזמן.....
את י"א או י"ב אם את י"ב אז אין לי הרבה זמן אני צריך כבר עכשיו לנסות לדרדר אותך אם את בי"א אני יכול לקחת את הזמן.....
H handlessman New member 2/11/06 #48 פפשש 87 זה אחלה! ועוד לבגרות בהיסטוריה? יפה! אני לא נראה לי מוציא יותר מזה, אני חראאא בכל מה שקשור להיסטוריה ותולדות של דברים...
פפשש 87 זה אחלה! ועוד לבגרות בהיסטוריה? יפה! אני לא נראה לי מוציא יותר מזה, אני חראאא בכל מה שקשור להיסטוריה ותולדות של דברים...
H handlessman New member 28/10/06 #13 וואי נכון... ראיתי ב-DVD שכשהוא סיפר את הסיפור כשהוא הלך לבקר את ג'יי והמכונית נתקעה וכל זה אז הוא כיוון תוך כדי...
וואי נכון... ראיתי ב-DVD שכשהוא סיפר את הסיפור כשהוא הלך לבקר את ג'יי והמכונית נתקעה וכל זה אז הוא כיוון תוך כדי...