כי את סתומההה!!
P purple rain2 New member 19/5/05 #36 סלחתי. ולפי מיטב ידיעתי, את החן היחידה כאן. אל תיקחי קשה מאמי, פשוט מעירים לך כבר עשרות אלפי פעמים וטרם הפנמת
סלחתי. ולפי מיטב ידיעתי, את החן היחידה כאן. אל תיקחי קשה מאמי, פשוט מעירים לך כבר עשרות אלפי פעמים וטרם הפנמת
ה הילושלוש New member 23/5/05 #37 מאמוש הסליחה לא הייתה במובן הזה אבל תחשבי מה שבא לך לא צזיז לי סנטימטר@ ואני כן מפנימה
M Moria Love RL Moyal New member 18/5/05 #5 כיףףףףףףףף לךך../images/Emo3.gif אוףףףףףף חבלל שזה בסוףף העולםםםם בכל אופן.. תהניי לךך, ומקווה בשבילך שתפגשי את המלך מחכההה בקוצר רוח לתמונות ו-6:00 {בבוקר}????? חחחח אולי התכוונת 18:00..
כיףףףףףףףף לךך../images/Emo3.gif אוףףףףףף חבלל שזה בסוףף העולםםםם בכל אופן.. תהניי לךך, ומקווה בשבילך שתפגשי את המלך מחכההה בקוצר רוח לתמונות ו-6:00 {בבוקר}????? חחחח אולי התכוונת 18:00..
M M o R a N i1 New member 18/5/05 #7 תהני מותק../images/Emo9.gif *מחזיקה אצבעות שתפגשי את הראלוש * ומחכה לתמונות
י ילדה ל י ג ה New member 18/5/05 #10 אני גם יהיה מחר בהופעה שמחה בשבילך שתכנסי אבל בבקשה אל תעקבי את הראל כי הוא טס מחר לניו יורק ודוד שלו ביקש ברישמי לא לעבק אותו בשביל שיגיע בזמן לשדה תעופה
אני גם יהיה מחר בהופעה שמחה בשבילך שתכנסי אבל בבקשה אל תעקבי את הראל כי הוא טס מחר לניו יורק ודוד שלו ביקש ברישמי לא לעבק אותו בשביל שיגיע בזמן לשדה תעופה
מ מלודי מתה על מאיוש New member 18/5/05 #25 אני לא ילדה כזאת זה בסדררר וקחי בחשבון שאני בכל זאת נפגשת איתווו
ש שני מויאל היחידה New member 18/5/05 #33 כיףף לך !../images/Emo10.gifגם אני רוצה....../images/Emo4.gif כיףףף לך... רחוק לי מידי קניון השרון אז אני לא יראה אותו אבל אני מקווה שאת תהני ותצליחי להידחף ולהצטלם איתו! תהני מאמי..
כיףף לך !../images/Emo10.gifגם אני רוצה....../images/Emo4.gif כיףףף לך... רחוק לי מידי קניון השרון אז אני לא יראה אותו אבל אני מקווה שאת תהני ותצליחי להידחף ולהצטלם איתו! תהני מאמי..