עידכון חוקים

עידכון חוקים

רק בשביל לעדכן, ח"כ שאול יהלום, שמכהן כיו"ר הועדה לעבודה ורווחה (וגם בריאות) החליט להעלות את ההצעה שלי לחופשת מחלה להורים לפגים לפני הכנסת כהצעת חוק. אם זה יעבור, אני משמין את כולם לעדלאידע אצלי!!!!

עוד לא.

אני צריך שזה גם יעבור. בשלוש קריאות, נכון? אני מקווה שזה שפניתי לכל 119 (דוד לוי ברח לי) החכים ישפיע על ההצבעה שלהם. חוץ ממר פורז שהיה החלטי נגד. שתדעו.

קרן משם

New member
מותר לי להיות פסימית?

במסגרת הקיצוצים ששמעתי עליהם אתמול לראשונה...אני ממש מתקשה להאמין שההצעה תעבור... אני כל כך התקוממתי פה! תקראו את תגובותיי כדי להבין למה אני רועדת מעצבים!! קיצוצים במענקי לידה קיצוצים במענקים למשכנתאות קיצוצים בקיצבת ילדים אני פשוט רועדת מקריז!! אבל מחזיקה אצבעות למרות זאת

את צודקת

ואני בעצבים על המדינה הזו יותר ממך, תאמיני לי. אני רואה חברים שלי נמקים תחת הנטל והחארות רואים איפה הרווח הפוליטי שלהם!!!! מה שאני אומר זה שהחוק לא יעלה כסף לאוצר. מכסימום לביטוח לאומי. אנחנו לא יודעים אפילו באיזו דרך יבואו לקראתנו, אבל מה שחשוב זה למשל שאם אבא אומר שהוא לא מסוגל לעבוד ורוצה לבקר את הילדה שלו אז לא יפטרו אותו. אני לאו דוקא מדבר על כסף, אני מדבר על התחשבות...

קרן משם

New member
אתה תמים

"אם אבא אומר"וזה ממוגן בחוק אז לא יפטרו? ימצאו תירוץ אחר למכתב הפיטורים...יודע כמה כאלה רצים בשנה? אישה בטיפולי פוריות -מצאו סיבה לא להתחשב ואך לפטר! אישה בשמירת הריון ארוכה ילדה ומצאו דרך לחפף אותה! יודע כמה כאלה מתווספים בכל יום? והתבלבלתי לרגע....כספי ביטח לאומי הם לא כספי המדינה? אתה מתעסק עם פסימית קשה נכון להיום...נקודות הרצון שלנו זהות רק שאני הרמתי ידיים ולא מוכנה להשאב לאמונה עיוורת יותר-לא עוד! בתחילה התעצבנתי נורא, כעת אני רואה את הדברים קצת אחרת..."התמזל" מזלי ולי היה לאן לברוח אבל לא לכולם יש!! "התמזל" במכוון במרכאות כי הייתי מעדיפה לחיות בארץ ולא בניכר! המדינה במיץ של הזבל ועצוב לי שהשכבות החלשות הן שנפגעות! העיקר שמעודדים עליה, בואו, בואו בהמוניכם לארץ זבת חלב ודבש! סליחה על הציניות אני ממש אאוט מהנושא הזה היום. הנושא הזה הביא אותי לניכר והוא מרתיח את דמי! זה נקרא תיסכול!

../images/Emo65.gifקרן קראתי את שרשור ההודעות

שלך עם אחותך החמודה. אני מבינה שכל הנושא הזה מאוד מכעיס ומעצבן , אבל בטח שלא שווה מריבה או ויכוח משפחתי מטופש. הרי כמה שנתעצבן ונכעס אנחנו כ"כ קטנים כדי לשנות מערכת כ"כ גדולה ומעוותת , ורק לצורך הדוגמא:- אתמול בתכנית של אמנון לוי הראו תמונת רשיון של בחור צעיר , התמונה מלפני 13 שנה . בינתיים הבחור חזר בתשובה , גידל זקן והשמין.....מה לעשות יש לו עבודה בחו"ל ובגלל שהתמונה ברשיון לא מעודכנת לא מאשרים את העבודה או משהו בסגנון הזה. בקיצור , ניגש הבחור למשרד הרישוי וביקש להחליף את התמונה ברשיון בגלל כל הסיבות שהזכרתי כאן . ומה את חושבת קרה........אטימות אטימות ושוב אטימות. הנוהל החדש הוא שלא מחליפים תמונה ברשיון, חוק מטופש של משרד התחבורה, המסכן ניסה אפה ואיך שרק אפשר לנסות ולשנות......נאדה אז אותו דבר לגבי כל המדינה העלובה שלנו, פוגעים כמה שיותר בשכבות החלשות ולצערי , אנשים מגיעים למצב שהם צריכים לחיות במדינה זרה להם ובמקום שלא " שלהם" אז זהו שעצבים לא יעזרו ומצד שני להשלים עם המצב כמו שהוא.....

binon

New member
החוק לא יעזור

דיברנו על זה כבר ואני חוזר ואומר: אם מדובר במקום עבודה מתחשב אז לא צריך את החוק ואם מדובר במקום עבודה עם מניאקים גם 1000 חוקים לא יעזרו.

מה אני אגיד לכם

מדינה אוכלת יושביה, אבל אפילו אם לאדם אחד זה יעזור בכך שהוא לא יצטרך טובות מהמעביד ולכן לא יעיז לבקש העלאה שמגיע לו (אוטוביוגרפיה) - דייני. לי זה כבר לא יעזור, אבל אולי לבאים בתור. אולי אם נוכל לצעוד בראש זקוף ולהגיד- הבת שלי מחכה לי בפגיה, ולא להסתובב כמי שצריך להתנצל ולפסוח על שני הסעיפים, אולי אפילו בשביל ההרגשה. יכול להיות שזה לא יעבור. יכול להיות שיש מליון עוולות שצריך לטפל בהם קודם, אבל אני עשיתי לעצמי חוק, בכל מקום שאני אישית אתקל במשהו שיכול להיות יותר טוב - אני אנסה לשפר. חלק מנצחים וחלק מפסידים. יש לי כבר מספיק בשק הניצחונות כדי שתהיה לי המוטיווציה להלחם שוב ושוב, אבל אני מקווה שאני אצטרך לקנות עוד שק מתישהו...

../images/Emo65.gifאורן באמת כל הכבוד

המחשבה שלך כ"כ נכונה ואמיתית , חבל שכולנו בארץ שלנו כאן לא רק חושבים על איך לשנות דברים אלא גם פועלים , כמוך. ישר כוח ותמשיך לעשות מעשים טובים שכאלו ולגבי השק....תגיד לי שתצטרך אולי במרכז זה יותר זול

ayelet i

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לך אורן!

ללא שום קשר לתוצאות מורידה בפניך את הכובע! לדבר הרבה יותר פשוט מאשר לעשות - כל הכבוד לך!

אורן (בלי להסמיק!) ../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif

כבר אמרתי לך שאני מעריצה אותך? אני חושבת שרק אם אנשים כמוך, משהו בארץ הזאת יכול להשתנות, גם אם זה מתחיל בדברים קטנים כמו החוק הנ"ל. ולכן זה בכלל לא משנה האופטימיות או הפסימיות לגבי המדינה והחוקים שמר נתניהו וממשלתו מנסים להעביר דווקא בתקופה כל כך קשה. העיקר, בעיני הוא שיש אנשים טובים ואכפתיים כמוך, ועל זה אפשר בהחלט לבנות מדינה. ושוב מכיוון שאני בבית ולא עובדת, אם אתה צריך עזרה (טלפונים, מכתבים וכ"ו) אשמח לעזור לך. ושוב כל הכבוד
אמא של עופרי

כל הכבוד על המאמצים!!../images/Emo47.gif

תמשיך במאמציך!! הכי קל למצוא תירוצים ואגיד "אין זמן, זה לא יעבוד, יש דברים דחופים יותר"..., אבל בגלל אנשים כמוך הועלו בכנסת חוקים קטנים אך חשובים שנוגעים לזכויות האישה והאזרח!!
לכן יישר כוח על המאמצים (אני יודעת שזה קשה כי עובדים וגם יש פגפגית בבית), ונחזיק אצבעות שזה יעבוד!
נ.ב. אתה כמו השריף של העיירה שלנו

השריף זה בינון

אני מרגיש לפעמים כמו הOUTLAW שמנסים לצוד... אבל זה בגללי... ובגלל הדעות הלא קונוונציונליות שלי. ואם מה שכתבתם היה נכון, המכתבים למנהלי הפגיות כבר מזמן היו מונחות להם על השולחן. אבל תודה. לפחות זה נותן אנרגיה להמשיך...

למעלה