עידכון ושאלה

עידכון ושאלה

מזמן לא עדכנתי למי שלא זוכר אז אני בת 26 רווקה יוצאת עם בן 40 שגרוש פעמיים יש לו שני ילדים מכל אקסית אחד .אני בהריון והיינו אמורים להתחתן עד לפני יומיים אז הוא הודיע לי שאנחנו נפרדים ושאם אני רוצה אני אחזיק את ההריון ואם לא שאני אעשה הפלה אבל הוא לא יכול להיות איתי ובטח שלא להתחתן וזאת לדבריו כי גרושתו אמרה שאם כך יהיה היא עוברת לגור באילת והוא לא מוכן לקחת את הסיכון שהוא יראה פחות את ביתו -היא בת שנה וחצי.האם יש משהו לעשות על מנת לעצור אותה מלעבור?הוא שזה תירוץ שלו לעזוב אותי?

מהכרותינו המעמיקה ורבת השנים

עם בן זוגך..... את רצינית ? מצפה באמת לתשובה? ....לדעתי שאלת את השאלות הלא נכונות.... הבחור הודיע לך שאינו מעוניין "להיות איתך...ובטח לא להיתחתן איתך.." את בהריון עכשיו....ואם זכרוני אינו מטעה אותי- אז את סטודנטית ,גרה עם ההורים,מרוויחה 4000 ש"ח...ומזכירה שוב...את בהריון.... אז אולי תחשבי איך ממשיכים מפה....אם את מסוגלת לגדל ילד לבד...אם יש לך בכלל אפשרויות כלכליות... ואם זה תירוץ שלו לעזוב אותך....לדעתי את צריכה לדעת את התשובה...את מכירה אותו (קצת) יותר טוב מאיתנו... וסתם לידיעה כללית: לגדל ילד לבד עם נתוני הפתיחה שלך....זה לא קל.

חדשה78

New member
לדעתי

תקראי שוב את מה שכתבת העניין הוא לא אם הגרושה שלו תתרחק עם הילדה או לא הבחור אינו מעוניין !!! יש לו מספיק ילדים מפוזרים מהנשים הקודמות שלו כנראה (אומרת וכואבת)

חדשה78

New member
רוצה להתקשר אליי ?

למה מה אמרתי לא בסדר? אני רואה ככה את הדברים כי כבר עברתי את זה לאחרונה תקראי כול מה שכתבתי עד עכשיו בחצי שעה הזאת שאני כאן אני צועקת .. כנראה גם פה לא שומעים אותי

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו נקרעתי מצחוק ............................ ככה זה כשחושבים שכל התגובות מיועדות רק לך.... את...בהבחנה גסה....כנראה מאלה ש"לא רואים ממטר". שנה טובה שתהיה לך !!!!!!!!!

חדשה78

New member
חבר'ה

אם אני לא יודעת באיזה סדר השורות נכתבות פה ולמי זה בהחלט סיבה לצחוק דניאל'ס מרגישה משום מה על הגובה ,תרגישי ככה בחיים נראה אותך גיבורה אני ניסיתי בדרך לא רלוונטית לי לתקשר עם אנשים ולא הצלחתי מסתבר זאת הדרך היחידה (האינטרנט) במקום לנסות לתת לאנשים הרגשה לא טובה אולי תנסי גברת יקרה "לרדת קצת לעם" ולא "לטפס על עץ גבוה" שלא קיים

d a n i e l s 5

New member
מתוקה.....בואי רגע, תתקרבי

בעסה איתך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שהקדשתי לך רגע של רצינות .....כשהודעתי מראש שזה קשה לי .......(ומי שמכיר אותי יודע שרצינות היא לא חלק מחיי ) אחרי זה את ככה משמיצה אותי ........... לא יפה. שתדעי לך שמזזזזזזזזההההההההה נעלבתי....... עכשיו תורך לפצות אותי עם חיוך.

ואללה

תגידי לי את ידעת את ההסטוריה שלו לפני שנכנסת להריון? משום שיש לך עסק עם אחד שמעבר חופשי חופשי.. מפזר ילדים..ואחר כך נעלם.. למה לא תשאלי אותו ישירות? את היחידה שיודעת עם מי יש לה עסק.

למעלה