עידכון ועוד

מלמלה

New member
עידכון ועוד

היינו אצל הניאורולוג אחרי חודש נסיון 5 מ"ג ריטלין בבוקר הריטלין עשה - כלום לילדה עכשיו נתן מרשם ל - 10 ימים קורצרטה לנסיון - (איזה מחיר פחד אלוהים מה כל חודש זה יעלה לי 150 ש"ח?) בנוסף ביום ראשון היא קיבלה עקיצת צירעה בין שתי העניים ושתיהן התנפחו להן היא נראית כמו מונגולואידית
אחרי הניאורולוג הלכנו לאכול באיזה מקום יושבים עם ילדה נפוחת פרצוף שלא מפסיקה להתרוצף, לקפץ ולהרעיש וכל הזמן מדברת הייתם צריכים לראות את מבטי הרחמים שקיבלנו
ומה מרגישים הורים לילד מיוחד במקום ציבורי....

מיליגו

New member
מבטים מהסביבה

רק משפט אחד: שכולם יקפצו לך. אל תשימי לב לאף אחד חוץ מלעצמך ולילדה כמובן. מי שלא מוצא חן בעיניו זו בעיה שלו. זו הילדה שלך, ככה היא נולדה ואי אפשר לשנות את זה. אל תתני לאף אחד לרפות את ידיך! בלי שום קשר - לדעתי הקונסרטה תעזור לכם מאוד בנושא ההתנהגות גם בבית וגם מחוצה לו ואז יהיה לכם יותר קל. בהצלחה

מלמלה

New member
זהו שלא ככה היא נולדה

היא לא נולדה עם פרצוף נפוח ועניים מוצרות כמו שהיה לה אחרי העקיצה אותי זה די שיעשע כי זה חד פעמי אבל פתאום חשבתי שיש אנשים שככה זה הנורמלי שלהם

מיליגו

New member
תגובה

לא התכוונתי שכך נראית הבת שלך, התכוונתי שזו ההתנהגות שלה, וחוץ מזה גם אם היא נראית ככה מותר לך ללכת איתה לאן שבה לך, ומי שלא נאה לו לראות - שלא יראה. גם לאנשים שנראים אחרת או מתנהגים אחרת יש זכות ללכת לאן שהם רוצים. התכוונתי לומר שלפי דעתי לא צריך להתייחס לכל דבר שהסביבה אומרת או חושבת. לילה טוב

zivadina

New member
אם הריטלין לא השפיע על הילדה

ייתכן ש: 1. המינון היה נמוך מדי ולא תואם את משקל הילדה 2. הילדה לא מגיבה בכלל לריטלין. בשני המקרים, היה רצוי שהרופא ינסה להגדיל את מינון הריטלין הרגיל לפני שהוא מנסה "קונצרטה", שהיא ריטלין שמשפיע ליותר שעות. לא ברור לי מהו ההגיון במהלך שלו: אם הוא ייתן קונצרטה 18 (שהיא כמו מנת 5 מ"ג לאורך 12 שעות) גם אזה הילדה לא תגיב. לא חבל על הכסף? תנסי לשכנע אותו ללכת לפי הסדר המקובל, וקודך כל לנסות ריטלין 10 מ"ג ולעקוב אם יש תגובה במשך 4 השעות שלאחר לקיחת הכדור.

מלמלה

New member
התור יהיה רק בעוד הרבה זמן

אני התלוננתי על קשיים בבית כי יש לי עימותים עם הילדה גם שאלתי אותו אם יתכן שהמינון היה קטן והוא ענה בשלילה הילדה שוקלת 15 ק"ג כאמור אנחנו בשלב הבדיקות והנסיונות סה"כ עכשיו חופש בשנה הבאה היא בגן חובה ולא בכיתה א' כך שעדין יש לנו מרווח זמן איך יודעים מה הסדר המקובל? ואיך משכנעים את הרופא ועוד שאלה אתם הולכים אליו עם הילד כי השיחה כמעט בלתי אפשרית היא מאוד מתרגשת וההיפריות שלה גדלה בהתאם

מיליגו

New member
מינון

הבן שלי לא שוקל הרבה יותר מביתך, והוא מקבל קונסרטה 36 מ"ג שזה שווה ערך ל- 10 מ"ג ריטלין. מיותר לציין שזה עוזר לו מאוד.

zivadina

New member
כדאי לשאול את ד"ר מנור ביום ה'

וכמובן לציין את גיל ומשקל הילדה. ייתכן שהיא תציע מספר נקודות התייחסות שלא חשבת עליהן.

למעלה