עידכון הסקר

נטלייי

New member
עידכון הסקר

תוצאות הסקר הקודם: השאלה היתה מי מהזוגות הבאים אתם הכי אוהבים?
במקום הרביעי הגיעו - אריק וניקול עם 2 קולות.
במקום השלישי הגיעו - קרי ואוסטין, וניקולאס וקייט עם 3 קולות לכל זוג.
במקום השני הגיעו - בו והופ עם 21 קולות.
ובמקום הראשון הגיעו - סמי ואוסטין עם 30 קולות. והסקר החדש: מי הנסיכה/הנחשקת של הסדרה לדעתכם? הצביעו והשפיעו
וכמו ששמתם לב בראש הפורום יש הודעה באדום המבקשת לשים אייקון ספויילר בכל הודעה הקשורה לעתיד הסדרה. אני מקווה שזה ישים קץ לספויילרים לא מסומנים.

i love gina

New member
וואלה? סמי ואוסטין?

הייתי בטוח שבופ יזכו... ובקשר לנסיכה... אמממממ... הופ!!!!

בו והופ הפסידו בגללי...../images/Emo7.gif

ביקשתי אנשים בכיתה שלי להצביע בישבילם בסקר כשהיינו בשיעור מחשבים והם עשו לי דווקא והצביעו אחרת... אם הם לא היו מצביעים אז בופ היו מנצחים...
ובקשר לנסיכה של ימי חיינו - |סמיילית מאוהבת|
הופ כמובן
ללא ספק נסיכה
וכל כך רואים את זה...

dviridit

New member
אוי איך פיספסת? לא נורא! בפעם הבאה.

אני אישית אוהבת נגם את אוסטין וסמי וגם בו והופ (שהצבעתי עבורם) חמודים. אני אישית לא רואה ימי חיינו אבל את הקטעים המציאותיים תמיד אהבתי ואולי אתחיל להתעדכן בהזדמנות. בינתיים לימודי תפסו תאוצה ואני משקיעה בזה אז אין לי כל כך זמן לעיסוקים אחרים. ננסי תודה שהתחברנו ויצא לי להכיר בחורה אחלה ושהזמנת אותי לבוא. עידית

i love gina

New member
נסיכה, נסיכה...

אבל איזה צוואר מקומט..
טוף, לפחות בתמונה הזאת..

soapsfan

New member
../images/Emo6.gif

אני בחרתי באפשרות האחרונה-אף אחת מהם. אגב,לנטלי,אני רואה שהשם של קרי מופיע שוב בסקר..אני מניח שאהבת את הדמות אה?

PinkyRaSta

New member
ג'י את נואשת שזה מפחיד!

וגם אם הם היו מצביעים לבופ... זה לא היה משקף.. זה סקר של הפורום. וסתם היה נראה לי מוזר ש30 איש הצביעו לסמי ואוסטין... כשהפורום הזה הוא בקושי 30 איש :\ אל תעשי את זה פעם הבאה. זה לא משקף בגרוש

soapsfan

New member
../images/Emo6.gif

גם לי היה נראה מוזר שהצביעו בכלל לסמי ואוסטין אבל לא הבנתי מה הקטע,בו והופ גם ככה היו מנצחים בסקר אם לא היית מבקשת מהכיתה שלך להצביע פה,אז כאילו שבו והופ יזכו בהפרש?

למעלה