עידכון גננת

עידכון גננת

לא תשמעו ממני. אתן יודעות מי מתחיל היום גן...? איה. מצאנו גן טוב ליד הבית. ואין לנו זמן להתברבר עם מטפלת. אז היום זה היום הראשון שלהן. אני מת מלחץ. אני מת לדעת איך הולך... הלואי והייתי שם עכשיו.... גן באמת מרשים. פינת חי, בכלל מליון פינות. גן ותיק ואין מה לחפש אותם כי הניסיון שלהם אדיר. פיקוח על המטפלות. מה עוד? תשאלו ואני אגיד. אולי תעזרו לי לעלות על בעיות וכאלה (חוץ מהכסף המטורף...). גם אצלכם חודש אוגוסט כל כך "מצחיק" מבחינת תשלומים?

shirar1

New member
לאיה החמודה - בהצלחה!

מאחלת לכם התחלה קלה ושאיה תתחיל להנות במהירות.

קרן משם

New member
בשעה טובה../images/Emo47.gif

איך שזה הלך מהר כל השלב הזה...לא שמנו לב וכבר איה במעון:)) נראה לי שאתה הולך להתקשר לשם עוד לפני סוף היום...אני טועה?

../images/Emo65.gifמזל טוב לאיה....

באמת כלהתהליך שלכם הלך מהר מאוד. אני בטוחה שבחרתם בשביל איה את המעון הטוב ביותר ושיהיה לה בהצלחה והתאקלמות מהירה. היום היא רק שעתיים או משהו כזה לא? לגבי הכסף......ספר לי על זה , בגן של מאו עד שעה 16:00 אני משלמת 1,600 ש"ח, כמה אצלכם? ולגבי אוגוסט, אתה מתכוון שמשלמים תשלום מלא בזמן שהגן הוא רק עד ה -11.08 ( חופש גדול). בכל אופו המון בהצלחה לאיוש וכמובן לא לשכוח לעדכן אותנו יום טוב גלי

את תיגנבי

מדובר על 2319 ש"ח לחודש. באוגוסט מדובר על עד 7, ותוספת של 1000 לשבןע נוסף. והכל תוספת של 120 ש"ח אבטחה... ביררתי ובתנודות של 10% זהו מחיר הגנים.... מה אצלכם?

../images/Emo65.gif2319 ש"ח.......

נראה לי המון כסף לא? כמה ילדים? אולי בגלל שזה מעון עם מס' קטן של ילדים , זה יקר יותר. לגבי אוגוסט, גם אצלנו הגן פתוח רק מס' ימים ראשונים של החודש ( שנה שעברה היה עד ה - 11/08 ) והתשלום הוא רגיל כמו חודש מלא
שערוריה וגם על שמירה התשלום הוא בנפרד, בגלל שבגן של מאור יש 4 כיתות שמחולקות לגילאים שונים, יש המון ילדים ( 100 בערך - גן גדוללללללללל) התשלום לכל הורה יצא בערך 70 ש"ח. תחזיק מעמד בלי להתקשר.....אפילו פעם אחת.....

זהו, נגמר להיום

בגלל שלא הבנו מצעים לא היה לה אפוא לישון. אבל היא הייתה על הידיים של המטפלת כל הזמן בלי לראות את רוית בכלל!!! ולא בכתה. היתה מאוד מתעניינת... הגן גדול. סביבות 50 ילדים. הבנתי שכל הגנים ככה יקרים, אולי זה תלוי בעיר ובאזור...מאוד הגיוני ש(סתם לדוגמה) בנו"ש יהיה זול יותר מבדניה, וכדומה... אבל טפו טפו טפו- הולך טוב

../images/Emo65.gifכל הכבוד על האומץ,כבר ביום

הראשוןלהשאיר אותה לישון...אצלי זה לקח כמעט שבוע שלם עד שהשארתי אותו. ביום הראשון שעתיים, יום שני שלוש שעות , וכו'''. רק ביום הרביעי או החמישי הוא נשאר ליום שלם. כפיים לאיה המתאקלמת מהר

קרן משם

New member
אורן......./images/Emo124.gif

אז איך תסכם לנו את היום הראשון של איה במעון????? גם איך עבר עליכם כהורים וגם על איה!

היה טוב ולא נורא

קשה לשפוט על שעה ומשהו קטנות. היום יהיה יום יותר ארוך. איה לא בכתה על הידיים של המטפלת וזה חשוב... ומחר אני אלך להיות איתה שם!!!

בשעה טובה!

באמת רגע מרגש, איה הקטנה עברה עוד שלב בחייה. אנחנו גם התלבטנו אם להכניס את ליאל לפעוטון שנה הבאה, בסוף החלטנו להשאיר אותה עוד חורף עם המטפלת. מבחינה כספית זה אותו דבר, המטפלת מאכילה אותה יותר טוב מאיתנו, ושתעבור את החורף בלי הדבקויות.. קשה למצוא מטפלת טובה כך טוב שמצאתם גן טוב. המחיר יקר מאד לעומת כאן (1500 -1700 ש"ח) אבל לפי מה שתיארת הוא באמת עשיר ואיכותי. איך היא אכלה בגן?

ayelet i

New member
../images/Emo20.gif באמת בשעה טובה!

נשמע שעבר עליה יום מוצלח בגן וזה לבטח יגרוםלכם לישון טוב יותר הלילה! שיהיה לה המשך שבוע נהדר בגן. מזל טוב!

../images/Emo50.gifלאיה

אני מקווה שההסתגלות תהיה מהירה, ושהכל יהיה בסדר מבחינה בריאותית. לדעתי המחיר של הגן גבוה מדי. המחירים כאן הם בסביבות 1600-1800 ליום שלם עד 4. שיהיה לכם המון בהצלחה!

26יפעת

New member
המון בהצלחה!!!!

לכל אלו שמתפלאים על המחיר אני רק יכולה לומר שאכן זה המחיר באזורנו. וכמו שהוא אמר בדניה יותר יקר (2800 למעון שביררתי היום). אז אורן מה שם המעון הנבחר? יש מקום גם בשבילנו?

קרן משם

New member
לי זה נשמע קטסטרופלי!

איך הייתי יכולה לעמוד במחיר כזה*3? לפני שעזבתי אמרו לי 1700-1800 לילד...אך הגעתם למחיר כזה אסטרונומי?

ועל זה יש לי רק דבר אחד לומר

אני בשוק
אני בהלם
אני המומה
מחירים כאלה גבוהים וכל כך הרבה ילדים בגן ועוד חודש אוגוסט לא עובד?
אצלינו אני משלמת כ 1600 ש"ח בחודש שעות 7:30-16:00. ישהשנה 8 ילדים בגן, שנה הבאה יהיו גג 16 ילדים (זה בחוזה!!!!) והגן פועל כל השנה מלבד ארבעה ימים שנקבעו מתחילת השנה והם גם בחוזה... כמובן שזה גן פרטי, אך הגננת היא גננת שיש גם תוזנאים ויש גם מלווה לגן.. דרך אגב אפילו בקיבוצים זה כבר יותר זול... ולמרות כל זאת -
בלונים לאיה הקטנה וגם לאבא אורן ולאמא רוית. שיהיה בהצלחה, שאיה תאהב את הגן הילדים והגננות שהעיקר שאתם תהיו בראש שקט בעבודה
אמא של עופרי

תודה לכולם ו...

הגן יקר, אבל בדיוק כמו אחרים פה בסביבה. יש מקום. בטח שיש. נקים שם תינוקיית הפגים!!!! וברור שיש מינוסים כספיים, אבל אני רגוע ושקט. אני יודע שיתנו לה כל מה שהיא צריכה ומבחינת בטיחות וביטחון- אני רגוע. יש םש אפילו רופאה. לגן קוראים גן יונית שברחוב טרומפלדור. עקרונית, אפשר להמשיך איתו עד כיתה א'! עוד פלוס מענין....

למעלה