עידכון בטא שנייה

מצב
הנושא נעול.
עידכון בטא שנייה

עידכון בטא שנייה
ביום ה-21 להחזרה עשיתי הבוקר בטא והתוצאה 17,020. החל ממתי מתחילה ספירת ההריון? כמובן תודה על המילים החמות שאני מקבלת לאורך הדרך..

ß מרשימה ביותר../images/Emo57.gif

עידכון בטא שנייה
ביום ה-21 להחזרה עשיתי הבוקר בטא והתוצאה 17,020. החל ממתי מתחילה ספירת ההריון? כמובן תודה על המילים החמות שאני מקבלת לאורך הדרך..
ß מרשימה ביותר

עם ß כזו על בטוח ניתן לראות לפחות שק היריון או שניים ואפילו דופק. לגבי ספירת ההיריון. את תחילת ההיריון סופרים 15 יום לפני ההחזרה. אני מצרף לך דף מעקב היריון אינטראקטיבי שמאד נוח וקל לבצע איתו מעקבים ולקבוע מועדי בדיקות. אני מציע לך כבר מעכשיו לקבוע תור לשקיפות עורפית ולסיקרה מוקדמת מאחר שהתורים מתחילים כבר משבוע 8 להיריון ויותר מאחר אלול להיות קצת צפוף ולא מתאים. המשך היריון קל ותקין.

מלח של פלפל - המון תודה

ß מרשימה ביותר

עם ß כזו על בטוח ניתן לראות לפחות שק היריון או שניים ואפילו דופק. לגבי ספירת ההיריון. את תחילת ההיריון סופרים 15 יום לפני ההחזרה. אני מצרף לך דף מעקב היריון אינטראקטיבי שמאד נוח וקל לבצע איתו מעקבים ולקבוע מועדי בדיקות. אני מציע לך כבר מעכשיו לקבוע תור לשקיפות עורפית ולסיקרה מוקדמת מאחר שהתורים מתחילים כבר משבוע 8 להיריון ויותר מאחר אלול להיות קצת צפוף ולא מתאים. המשך היריון קל ותקין.
מלח של פלפל - המון תודה
על מידע חשוב שלא עלה בדעתי ובכלל תודה על התרומה האישית שלך לפורום.

rachel or

New member
איזה יופי מתי התור לאולטראסונד?

עידכון בטא שנייה
ולשאלה היום הראשון הוא שבועים לפני יום ההחזרה כך שאם החישוב שלי נכון את סימת שבוע 5 מאחלת לך המשך הריון עגול תקין וקל

תודה לך - אולטרסאונד ביום חמישי

ולשאלה היום הראשון הוא שבועים לפני יום ההחזרה כך שאם החישוב שלי נכון את סימת שבוע 5 מאחלת לך המשך הריון עגול תקין וקל
תודה לך - אולטרסאונד ביום חמישי

פיש10

New member
../images/Emo140.gif צפי תאומים!!!

עידכון בטא שנייה
צפי תאומים!!!
מזל טוב! אילו גם המספרים שהיו לי.

גולה1

New member
וואוו מדהים איזה בטא יפה צפי ליותר

עידכון בטא שנייה
וואוו מדהים איזה בטא יפה צפי ליותר
מעובר אחד או יותר משניים או יותר..... כל הכבוד בהצלחה

ayoosh

New member
יופי../images/Emo70.gif שימשיך תקין../images/Emo57.gif

עידכון בטא שנייה
יופי
שימשיך תקין

פשושית, נשמע נהדר!

עידכון בטא שנייה
פשושית, נשמע נהדר!
שימשיך כך! ואיך את מרגישה? יש לך סימפטומים? אוריינית

מצב
הנושא נעול.
למעלה