מה קרה עליזה מזרחי? צומי לאחרות זה לא על חשבונך
W wish2 New member 3/2/13 #36 הבחורה ניסתה לחפור במהות של הניקיון הרוחני של העניין. שאלה עשרות שאלות מנחות. ביקשה תשובות מלאות. ואז כששאלתי אותה על עצמה. היא ענתה בכעס והתנשאות כאילו היא קדושה. העניין הוא לא זה שהיא לא מעוניינת לענות. זה לגיטימי וזכותה. מה שקצת מציק זו הבריחה המתחסדת והמאונפפת כל הזמן.
הבחורה ניסתה לחפור במהות של הניקיון הרוחני של העניין. שאלה עשרות שאלות מנחות. ביקשה תשובות מלאות. ואז כששאלתי אותה על עצמה. היא ענתה בכעס והתנשאות כאילו היא קדושה. העניין הוא לא זה שהיא לא מעוניינת לענות. זה לגיטימי וזכותה. מה שקצת מציק זו הבריחה המתחסדת והמאונפפת כל הזמן.
צ צ ע ד New member 3/2/13 #40 אני לא חושבת שעניתי לך בכעס ובהתנשאות... ולפי מה את קובעת שכעסתי? מי שפתחה שרשור שלם על הנושא זו את.
W wish2 New member 3/2/13 #41 ואני עומדת מאחורי זה ואני לא חושבת שזה הופך אותי לפחות נשית או שזה מוזיל אותי אפשר לחזור לדבר על סריגה עכשיו. את מעדיפה שתי משרגות שמאליות או אחת משולבת?
ואני עומדת מאחורי זה ואני לא חושבת שזה הופך אותי לפחות נשית או שזה מוזיל אותי אפשר לחזור לדבר על סריגה עכשיו. את מעדיפה שתי משרגות שמאליות או אחת משולבת?
ל לא מתדיין בקלות New member 3/2/13 #46 להתמקם? יהיה קרב? בוץ? חזיות יעופו? ילד, איפה מפקידים כאן הימורים?
W wish2 New member 3/2/13 #49 אני לא רבה איתה מתדיין גם אם תדחוף אותי זה לא יקרה. (נכון שאתה מת לראות אותי משתוללת?) יש לה הרבה רגעים טובים. אני רק מעמידה דברים על דיוקם. מותר לי?
אני לא רבה איתה מתדיין גם אם תדחוף אותי זה לא יקרה. (נכון שאתה מת לראות אותי משתוללת?) יש לה הרבה רגעים טובים. אני רק מעמידה דברים על דיוקם. מותר לי?
ל לא מתדיין בקלות New member 3/2/13 #53 בסה"כ רציתי לראות את החזיה של צעד נתלשת עדיין חורה לי העניין זה של הפטמות המדוכאות.
ל לא מתדיין בקלות New member 3/2/13 #60 תאמין או לא, אבל לא בשביל הפרסים אני עושה זאת אין בזה תהילה רק תרומתי הקטנה לעולם טוב יותר ואם בדרכי הצנועה, באותו מאמץ קטן אושיט יד ואצליח לגעת באחת רק בנפש מצוידת אחת אז אני את שלי עשיתי.
תאמין או לא, אבל לא בשביל הפרסים אני עושה זאת אין בזה תהילה רק תרומתי הקטנה לעולם טוב יותר ואם בדרכי הצנועה, באותו מאמץ קטן אושיט יד ואצליח לגעת באחת רק בנפש מצוידת אחת אז אני את שלי עשיתי.