עידון קמטים

רוזט

New member
עידון קמטים

איך אפשר לעדן קמטוטים מהפנים? ניסיתי את כל הקרמים מהחברות הזולות ועד היקרות ביותר כמו לנקום וסטנדל ולא עזר כלום אולי עשה הרגשה טובה, אבל מבחינת לשפר שום שינוי

bennyTKD

New member
2 טיפים

א. להפסיק לעשן סיגריות ב. לא לעשות זריקות בוטוקס, למרות שזה מאוד אין עכשיו. היתה כתבה השבת (אם אני לא טועה, במוסף השבת של העיתון גלובס) על הבוטוקס והנזקים שלו. שומר נפשו ירחק. בני

חן Y

New member
מה זה בוטוקס?

האם זה הנוזל שאמרו שעשיוי ממים עם הרכב כימי שונה או משהו כזה?מה שעושים בבית חולים אלישע ? או שזה הסיליקון? אשמח אם תקשר אותי לשם מסקרנו , לי אומנם אין עדיין אבל על כל מקרה שלא יבוא כי בניתי על זה חחחחחחחחחחחחחח

bennyTKD

New member
לא מים ולא סיליקון: ר-ע-ל!!!

זה לא מים ולא סיליקון, אלא זריקה של רעל. הרעל מנטרל את העצבים (לא, לא אלו של אנשים-מעדה-מסויימת
, אלא מערכת העצבים) באותו איזור - נניח במצח - ואז הבחורה נראית פתאום צעירה בכמה שנים טובות. את הכתבה מגלובס אין באתר שלהם, כי היא מופיעה במוסף השבת. יש פה כתבה קצרה מידיעות אחרונות - לינק. חומר נוסף - חפשי בגוגל לפי המילה בוטוקס. בני

sshoshan

New member
לא קראתי את הכתבה,אך רציתי לספר

שהבן שלי סובל מאד מהזעת ייתר,בעקר בבית השחי.הדבר גרם לו ממש לאי נעימות ודיכאון. לפני חודש הוא קבל זריקות בוטוקס בבית השחי-ומאז הוא נולד מחדש.יובש כללי.

bennyTKD

New member
3 הערות

א. אם אני לא טועה (וזה נדיר...חוץ מזה שאני לא רופא או משהו כזה), אז צריך כל חצי שנה או כל כמה זמן לעשות שוב את הזריקה, כי ההשפעה שלה מתפוגגת. ב. גם אם זה יעיל ועוזר לבן שלך, תקראי מאמרים על הנזקים שזה גורם או עלול לגרום. ואל תחשבי: "מה זה משנה, כבר נתנו לו את הזריקה", כי אם צריך כל כמה זמן זריקה נוספת, זה עלול לגרום לנזק מתמשך. גם ה- FDA האמריקאי התחיל להזהיר מזה. ג. אין פתרון אחר לבעיית הזעה? אני שמעתי על פתרונות אחרים עוד לפני שיגעון הבוטוקס. תתענייני בנושא. בני

sshoshan

New member
הכל נכון.את הזריקות צריך לעשות אחת

לעשרה חודשים,אך במקרה של בית השחי אין ניתוח.הניתוח שקיים הוא להזעה בכפות הידים,ומובן שערכנו בירורים מקיפים. בעקרון אמרו שתופעות הלווי המדוברות הן לגבי הזרקות קוסמטיות,ולא לגבי ההזרקות האלו(צניחת עפעפיים וכדומה). אני מקווה שהוא לא יפתח תגובה או משהו,כי הוא מאד מאד אומלל.

למעלה