עידוד

עידוד

שלום לכולם אתמול ארגנתי פרוייקט מעין יום כייף במקום עבודתי. ואנשים שעזרו לי אמרו לי בסוף נגיד תודה לאנשים שמשתתפים, למתנדבים ואז יגידו לי תודה. אף אחד לא אמר לי כלום
אמרו לי שהארגון היה טוב וכל מיני דברים שהמארגן צריך לדעת, אך אמרו לי זאת באופן אישי. שזה מאוד יפה ומאוד מעודד אבל סתם עברה במוחי המחשבה "מעניין למה לא אמרו לי תודה (מי שארגנתי להם)"... האמת שזה לא משהו שחשבתי שיקרה כי תמיד מפספסים אותי אני כזו שמפספים אותי. ברור שכל הפידבקים שקיבלתי באופן אישי היו מאוד חשובים ומשמחים
. אבל ככה מידי פעם במשך היום עברה לי המחשבה למה לא לי "כיפאק ל...." כמו שתמיד קורה כשמשהו אחר מארגן.??!!! זהו זה כל הסיפור

זה לא עידוד...

מה שאת מחפשת זה יותר הכרת תודה... תשאלי את עצמך אם את עושה את הדברים האלו(אירגונים וכו) כדי לקבל הכרת תודה או כדי לראות את עמיתך נהנים? אני יודעת שאני ההפך...אני עושה דברים כדי שאנשים יהנו...לא כדי שיגידו לי תודה...ואם כבר אומרים לי תודה זה מאוד מביך אותי... (בדיוק "ההפרעה" ההפוכה)

גם אותי זה היה מביך אם ...

היו נניח מוחאים לי כפיים כולם יחד. אבל בגלל שככה אמרו לי שיעשו אז חשבתי לעצמי שלא עשו לי. אני עושה כדי שאנשים יהנו ובין היתר טוב לשמוע ביקורות...

זה מוזר ../images/Emo4.gif

ישראלים בדרך כלל לא מחמיצים להעביר ביקורת... במיוחד אם היא שלילית...למרות שביקורת טובה או פירגון זה לא הצד החזק של הישראלי הממוצע... יכול להיות שהיה להם ממש כיף והם לא מסוגלים לפרגן
אז אל תדאגי כחי את זה כמחמאה

D o r o t h y

New member
זה נורא מעצבן.

כל אחד זקוק לאיזה חיזוק חיובי אחרי שביצע משימה בהצלחה. בדיוק כמו שלא היו חוסכים ממך ביקורת אם זה לא היה מוצלח. אני מציעה לך רק ללמוד מהניסיון ובפעם הבאה תדאגי שאנשים יידעו שאת זו שאירגנת, כך שכל מחמאה על ארגון מוצלח, תשויך אלייך. הבעיה עם זה היא שכל תלונה גם תשויך אלייך. יש מקום לשוחח עם נותני הפידבקים ולהגיד בכנות שחשבת שנחמד יהיה לציין את המחמאות לפני כולם?

למעלה