עידוד?

דנה1991

New member
עידוד?

התחלתי ממש לשנוא את הסובבים אותי ! לילדים בכיתתי יש חיים הרבה יותר מעניינים משלי.. אני באה הביתה והשגרה משגעת אותי! שבוע הבא יש מסיבת יום הולדת לילדה מהכיתה שלי..אני לא רוצה ללכת כי אני יודעת שאין לי מה לעשות שם. כולם ידברו עם כולם ואני אשב לי בשקט ואשתוק. הכי טוב לסגור את הפה.לא?!
אני זקוקה לקצת עידוד..אני בתחילתו של הדיכאון ה80 אלף שלי..

Impious

New member
אוף! פשוט להשמיד!

יש פרסומת מפגרת עכשיו בתפוז של איזה בבגדים שחורים, זה תוקע לי ת'דפדפן, עד שהצלחתי להגיע למצב שאני מגיב.
ו..האמ, בחזרה לנושא
יש לך חברים? אני מניח שיש לך, שמצאת את מעגל החברים המצומצם שלך שאיתם את מרגישה בנוח. אולי לא מפטפטת איתם אינסוף וחופרת להם על כל דבר אפשרי, אבל את מדברת איתם, ואיתם עוד איכשהו אפשר לזרום. אז מה איתם? למה שלא תהיי עם החברים האלה באותו ערב? ונגיד והם לא ממש יהיו באותו ערב, ונגיד שהם כן יהיו אבל יתלוו לחברים אחרים; אז תלכי בכל זאת, תראי שאם לא מתאים לך תלכי הבייתה. אף אחד לא יודע באמת שהמסיבה הזאת הולכת להיות כל כך טובה. נכון? אז כן, יש דיבורים וכאלה, אבל אף אחד לא יכול לחתום על כך
אוקיי עכשיו לגבי השגרה. השגרה מציקה לך? כמה זמן את מקטרת עליה? טרחת בכלל לנסות לשנות אותה? לגוון קצת בחיים שלך? אז כן, את מגמגמת, זה לא צריך לתקוע אותך בשגרה מחורבנת. ותעשי לי טובה, אל תשווי את עצמך לאחרים, זה אף פעם לא נגמר בטוב. ואת באותה מידה יכולה להשוות את עצמך לאנשים פחות טובים ממך, אבל אז מה זה יעשה אותך? כך שמכל כיוון את יוצאת מופסדת. פשוט תחיי ת'חיים שלך כמו שאת אוהבת וכמו שאת רוצה ולא כמו שילדים אחרים בכיתה שלך חיים ת'חיים שלהם. כל אחד והדרך שלו. טוב, אמרתי את מה שיש לי להגיד, מקווה שלא יבואו עוד דיכאונות כאלה
תרגישי טוב, ובאמת שמה שאמרתי לא נאמר במטרה להקניט אותך או לרדת עלייך, תסתכלי על זה כעל מעין זריקת מוטיבציה שכזאת

בואי נעודד אותך קצת../images/Emo9.gif

קודם כל אני רוצה להגיד לך כל הכבוד שאת משתפת ומבקשת עזרה, אני יודע שלפעמים זה לא קל ודורש הרבה כוחות נפשיים ואומץ
יש פתגם יפה מאוד שאומר "אם יש לך בעיה בחיים - את היא הבעיה" יש לך את היכולת לשנות את החיים שלך. אם השיגרה משגעת ומעצבנת אותך יש לך את האפשרות לשנות את זה, הכל ביידים שלך
. התחלת לשנוא אחרים רק בגלל שלדעתך יש להם חיים יותר מעניינים משלך
? למה את בטוחה שיש להם חיים יותר מעניינים משלך? ניסית לחיות את החיים שלהם? ולמה את בכלל משווה את החיים שלך לחיים של מישהו אחר? האם לדעתך זה שאת מזלזלת בעצמך זאת סיבה טובה מספיק לשנוא אחרים? במסיבה את לא חייבת לשבת בצד ולשתוק, את יכולה גם לדבר, לרקוד, להתפרע ולהשתגע
. מה שמונע ממך לעשות את הדברים האלו זאת רק את. המגבלות היחידות שלנו הן אלו שאנחנו שמים לעצמינו אם את רוצה שחייך ישתנו - את צריכה להתשנות. אל תחכי "לזמן הנכון", הוא לעולם לא יגיע. התחילי מאיפה שאת עומדת כיום ועם הכלים שיש ברשותך כעת. כלים טובים יותר ימצאו ככל ששתקדמי
אין צורך להיכנס לדיכאון, את יודעת שזה לא מה שיפתור לך את הבעיות בחיים. תרגישי טוב דנה
לב.

דנה1991

New member
תודה לשניכם=]]

תודה רבה על העידוד ואני באמת אקח לעצמי את העצות שלכם:) אני מקווה שיהיה טוב! אני צריכה להאמין בעצמי! דנה

דנה אם תתיאשי מה זה יעזור

קודם כל את צריכה לדעת שאת לא היחידה שחוטפת דיכאון בגלל הגימגום גם אני עברתי דיכאונות בגלל זה, היום ב``ה יותר טוב ואני בטוח שהרבה מחברי הפורום גם עברו דיכאונות בגלל זה מה שחשוב וצריך לעשות לקחת את הגמגום יותר בקלות אם את נתקעת זה לא סוף העולם שטויות לכל אחד יש חסרונות ומי שצוחק עלייך בגלל זה להסתכל עליו כאל תינוק חסר דעת. ולא להמנע משום דבר בגלל הגמגום כי כשתמנעי את יותר תשארי בתוך עצמך ותכנסי יותר לדיכאון אבל אם לא תמנעי אז נכון פעם ראשונה יהיה ``פדיחות`` ואולי אפילו פעם עשירית יהיה פדיחות אבל לאט לאט תרגישי שיפור והביטחון יעלה לך. בהצלחה.

למעלה