עידוד...מישהו?

fanna

New member
עידוד...מישהו?

שלום לכולם... הייתי השבוע במיונים....וכבר אחרי רבע שעה של "מיונים" הודיעו לי ולכל אלה שהיו כבר בראיון הראשון כי לא עברנו....זאת לפני שכול המועמדים הנוספים שהיו נכנסו בכלל לראיון.... קצת מוזר לי העניין הזה, וכמובן מאכזב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם זה הגיוני?מנפים עוד לפני שמאריינים את כולם?זה קשור לעבודה שלא צריך עוד דיילים?יכול להיות שהגענו לשם לשווא? זקוקה לקצת עידוד:(

samatit

New member
לא הבנתי

ראיינו אתכם ואח"כ שלחו אתכם הביתה? כי אם כן, זה מאוד הגיוני... מתי היו המיונים?

רחלי 1233

New member
אם הכוונה לדיילי אוויר

אז כן ,זה הגיוני כיוון שכל שלב הוא מנפה . קודם בדיקת גובה , אחר כך ריאיון באנגלית , ומי שעובר את הריאיון מבחני מחשב (שוב שלב מנפה ) ובסוף דינמיקה קבוצתית שגם אותה אפשר לא לעבור ,למרות שעברת את כל השלבים הקודמים . בשלב שאני מניחה שנפלת ,הריאיון באנגלית לא מחכים לראיין את כולם ואז לתת תשובות. ע"מ לא לעכב את אלו שכן עברו אחרי כל קבוצה של 5 או 8 אנשים , יוצאת קוני המורה לאנגלית ומודיעה אם עברו או לא .

fanna

New member
זו עם העידוד

אני מבינה.... יכול להיות בנוסף שהם גם לא צריכים אנשים? האנגלית שלי פרפקט....וניראה לי מוזר שניפו אותי כ"כ מהר :( אכזבה....

get well

New member
הראיון באנגלית זה כולל גם מבחן הופעה

כל בן אדם שמגיע למיונים עולה לחברה כסף אין סיבה שיביאו אותך סתם כי לא צריכים אנשים.. אבל מוזר שעדיין עושים מיונים..

למעלה