עידוד (טסט ראשון)

maestr00

New member
עידוד (טסט ראשון)

בקרוב אעשה טסט ראשון (קרוב מאד) הייתי כל כך מוכן אז המורה סוף סוף החליט לעשות טסט (כל התלמידים אצלו עוברים טסט ראשון מקסימום שני לא נותן טסט עד שיהיה בטוח 100% שהתלמיד יעבור ) אחרי שבוע וחצי עשיתי ללא נהיגה עשיתי עוד שיעור (היום בבוקר) אבל הבעיה שהשיעור הלך חרא .. לא יודע למה הרבה טעויות בריק מידי פעם בקיצור התיאשתי .. חניות חרא לא הצלחתי לעשות הייתי כל כך מתרגש הטסט כל כך קרוב בקשתי מהמורה עוד שיעור היום אחר (3 שעות בערך מהשיעור הקודם ) נהגתי והכל היה מעולה חוץ מעצירה פתאומית (רמזור ירוק) מיהרתי ופתאום נהפך לאדום אז נתתי בריק אבל לא הספיק אז המורה עזר לי חניות בסדר גמור .. אחלה פניות .. הסתכלות מהממת נהיגה לא רוצה להגיד מצוין אבל לפחות טוב מאד . יש לי עוד שיעור אחד לפני הטסט ... אני כל כך מודאג מצד אחד שיעור הבוקר היה חרא (מזמן לא נהגתי) מצד שני שיפרתי ונהגתי טוב לדעתי עוד שיעור והמצב יהיה מצוין . צריך עידוד ובעזרת ה" אעבור

ronii5

New member
...

לא נורא שעשית טעויות בשיעור מטעויות לומדים תגיד תודה שזה היה בשיעור ולא בטסט תבוא רגוע תנהג כמו שאתה יודע לנהוג תחשבו שזה שיעור רגיל ובמאת תעשה את הכי טוב שלך.. מקסימום לא טסט ראשון לא נורא בסופו של דבר כולם יעברו:)

יהיה בסדר!

כמו שכבר נכתב-טוב שהטעויות קורות בשיעור,שיהיה לך זמן ללמוד מהם לפני הטסט. תגיע רגוע-ומה שיהיה יהיה. בהצלחה!

maestr00

New member
תודה רבה על העידוד

ובאמת מקווה שאעבור לפחות הצלחתי קצת להשתחרר מהלחץ תודה

RanMor2

New member
אני עשיתי אתמול את הראשון שלי

איך שבפעם המורה שלי אמר " אתה רוצה לעשות טסט ? " אז כמעט עברתי באור אדום. הרגל שלי רעדה כל השיעור ולא הייתי מפוקס. ככה כולם מתנהגים והיה לי גם שיעור ממש רע. אך לא התייאשתי ! לי גם היה שיעור אחד לפני הטסט , זה היה השיעור שהכי העלה לי ביטחון בעולם! הייתי ראשון ככה שמי שהיה שני - עשה את השיעור ראשון ואני עשיתי את השיעור שני - כלומר נהגתי הכי קרוב לטסט ( מומלץ ביותר ). עברנו על המון דברים שרציתי והכל הלך חלק וזה למה? מפני שבאתי עם בטחון. כל שבת לא ישנתי ורק אמרתי לעצמי " אתה עובר, זה כל כך ברור " והיה לי ביטחון עצום - זה הדבר הכי חשוב לבוא לטסט - עם ביטחון. תראה, תמיד יש את הספק הזה של להיכשל אבל אם אתה בא עם ביטחון - הכל קטן עלייך. הגענו למשרד הרישוי, משום מה הייתי פחות בלחץ ממה שחשבתי והכל היה בזכות השיעור שלפני והמורה הכניס לי בי מילות תקווה. היו לי 5 דקות להירגע. הילד השני הלך לשירותים ואני התחלתי לעשות ספירנטים וקפיצות בכל משרד הרישוי ( כן, זה נשמע מגוחך ) אבל זה הוציא ממני את כל הלחץ, האנדרנלין שבי, הכל יצא החוצה וממש התפרקתי . קפצתי שם כמו משוגע, מתיחות והכל והטסטרים הסתכלו עלי כאילו ירדתי מהירח והמורה התחיל לצחוק - לא היה לי אכפת.. הרי הם לא שילמו את הכסף לטסט, נכון ? הטסטר נכנס... נשימה עמוקה " הי " " הי" אני מרוב לחץ שולף את תעודת הזהות " לא צריך " " אוקי " והטסטר שקיבלנו היה פשוט מלאך, אני רציני ! מלאך ! הוא דיבר איתנו 5 דקות שלמות לפני שיצאתי לטסט וכשיצאתי - לא הייתי לחוץ בכלל, הייתי בהלם. הרגשתי כאילו שאני בשיעור. הוא לא נגע לי בהגה, לא בלם ולא אמר דבר רק דיבר כל שנייה לעומת השני שהוא כן נגע בהגה פעמיים :( כמה חבל... אותי הוא לקח למקום שאני חושב שהכי קשה לעשות טסטים בו - לבורסה ברמת גן . שם אתה צריך לנסוע באיזה 8 קמ"ש. זה לא GTA שאפשר לדרוס שם אנשים ויש שם מלאאאאאאאאאאאאאא אנשים. עברתי את זה בשלום איכשהו .. הכל בזכות הביטחון. כמובן שאת התוצאות אני לא יודע כי משרד התחבורה הזה לא העלה לי את התשובה, לא חשוב... בקיצור מה שאני מנסה להגיד, שבלי ביטחון אין לך מה לגשת. אתה חייב להכריח את עצמך ולהרגיש מוכן. אל תיגש אם אתה לא מוכן. תיגש רק כשאתה מוכן - מילת המפתח היא ביטחון !
GOOD LUCK

למעלה