עידוד חח

sweetgirl3

New member
עידוד חח

שלום אני בת 16 וחצי ולפני כ4 שנים גילן לי סוכרת של מבוגרים טייפ 2 ירשתי את זה מסבא שלי וגם לסבתא שלי היה וגם לדודה שלי יש וזה החליט לעבור גם אלייי הסוכר שלי אפשר להגיד שהוא מאוזןן ההמוגלובין הוא 6.5 ובצום יש לי בערך 120 הבעיה שאני תמיד מפחדת מהסיכונים ולא מפסיקה לחושב על זה למרות שהרופא אמר לי שאני לא צריכה לפחד ומה שיש לי זה סוכרת קלההה אבל עדיין יש בי את החשש אני מפחדת שאף אחד לא ירצה אותי בגלל זה או שהלבלב יפסיק לתפקד ואז בכלל אני יהיה בבעיה כי אני לא רוצה אינסולין ואני לוקחת דרך אגב כדרו גלוקמין אחד אחריי אוכל בערבב מה לעשות עם הפחדים האלה? ונ.ב אני חדשה פהה

אני מבין אותך../images/Emo141.gif

כל הפחדים והדאגות שהזכרת, כאילו שדיברת על הדאגות והפחדים שלי, ואני בהרבה הרבה יותר מבוגר ממך. אני חושב שזה דבר בריא כשמפחדים מסוכרת ועושים לה חשבון, סוכרת דורשת אורח חיים מסודר ואחר, ותאמיני לי, גבר-נער שיראה שאת מנהלת את חייך לפי כללים וחוקים מתאימים, הוא רק יכבד אותך, וירצה בך עוד יותר, כי זה הוא כוח. כשאת הולכת אצל חברים ומגישים לך מיץ ואת דוחה את זה ומבקשת במקום זה דייט או מים, זה רק מציג אותך באור מאוד חיובי ומכובד. אני מבין את הפחד שלך מהעתיד, את מסתכלת על קרובי המשפחה ומפחדת שזה יגיע אלייך. אוכל זה רק חלק קטן מהחוויות וההנאות שלנו בחיים, צאי לחיים ותמעיטי מאוד מאוד בממתקים, תעשי ספורט ותקפידי לקחת תרופות בזמן, אני מאמין שתצליחי להגיע לגיל 90 בלי סיבוכים. סבתא שלי ז"ל, הייתה חולת סוכרת, נפטרה בגיל 93 בשיבה טובה ובלי קשר לסוכרת, כל חייה היתה פעילה מאוד ושדה, תמיד שמרה על תזונה נכונה, והגיעה ל 4 כדורים ביום. זה התחיל אצלה בגיל 30 . אני גם מאמין, מאוד מאמין, שהמדע נמצא על פריצת דרך בעניין הזה, בגלל העניין של מפוי הקודים של ה די אנ איי. תוך 5 שנים תהיה פריצת דרך משמעותית, אני בטוח בזה. שיהיה לך בהצלחה, ותודה ששיתפת אותי-אותנו.

sweetgirl3

New member
תודהה לך!!

תודה לך מאוד עזרת לי,שמספרים לי על אנשים שהגיעו לגיל מאוחר ועברו הרבה שנים עם סוכרת זה רק מראה לי שאפשר לחיות עם זה הרבה שנים מבלי להסתבך
וגם האמת שאין לי בכלל עודף משקל וחסר לי קילו שתיים ועכשיו זה קשה לעלות במשקל בגלל שאסור לאכול הרבה פחמימות וזה גם קצת מדאיג כי אני לא רוצה לרדת במשקללל

דואגת1

New member
סכרת טייפ 2 בגיל צעיר

SWEETGIRL שלום, אני מקווה שאת בטיפול של דיאטנית לסכרת מקצועית והיא התאימה לך דיאטה מיוחדת שתתאים לסכרת מבחינת המאכלים שאת אוהבת, כולל פחמימות. קצת מפליא אותי שאת טוענת שאת רזה, בגלל שלחלק גדול של הסוכרתיים דוקא יש בעיה של השמנה. האם המושגים אינדקס גליקמי וספירת פחמימות אומרים לך משהו ? המושגים הנ"ל יכולים לסייע לך בבחירת תפריט ומזונות שאת אוהבת. ובכלל, חשוב שתקראי על המחלה באינטרנט ובספרים. אם תשמרי על עצמך, תדאגי להבדק כל חצי שנה, קרוב לודאי שהכל יסתדר, אבל בכל זאת עלולות להיות הפתעות, מכל מקום עליך להיות ערה לכל שינוי שתרגישי, לשמור על תוצאות הבדיקות, להשוות ביניהן ואם יש שינויים אל תהססי לשאל את הרופא המטפל. הרבה בריאות ושבוע טוב

sweetgirl3

New member
תגובהה

כן אני כל 3 חודשים בערך עושה בדיקת דם של צום ואחרי שעתיים וגם בדיקת המוגלובין וגם עיניים אני עושה, וכן אני בטיפול עם דיאטנית אני מקווה שאני יצליח לעלות במשקל למרות הסוכרת. שיהיה לך גם שבוע טוב והרבה בריאות.

למעלה